her yerde sin pencereden phtograf at

IMG_0636.webp

Aslında Türkiye dışında yaşıyorum ve burayı çok özlüyorum. Şu anki anı gösteren birkaç canlı fotoğraf görmek istedim.

aslinda ben Turkiyeli degilim . bazilari kendim yaziyorum bazilari google translateden yardim istiyorum . o yuzden turk yazilarimda bir kusurvarsa uzur dolerim .

Konya burası bugün günlük gülistanlıklı maşAllah
Türkiye'de televizyon kanallarını, mesela Kanal D'yi izlemek için para ödemek gerekiyor mu? Ne kadar? Aylık mı? Biz burada çekici dizileri internetten indirip USB belleğe koyuyoruz ve USB belleği televizyona takıp diziyi izliyoruz. Eğer siz de Türkiye'de aynı şeyi yapabiliyorsanız, o zaman bir kanal izlemek için para ödemek ne işe yarar ki

Türkiye'de televizyon kanallarını, mesela Kanal D'yi izlemek için para ödemek gerekiyor mu? Ne kadar? Aylık mı? Biz burada çekici dizileri internetten indirip USB belleğe koyuyoruz ve USB belleği televizyona takıp diziyi izliyoruz. Eğer siz de Türkiye'de aynı şeyi yapabiliyorsanız, o zaman bir kanal izlemek için para ödemek ne işe yarar ki
Hayır ücret ödemiyoruz tv kanalları için .

Maç film izlemek isteyen ücretli dijiturk Netflix gibi üyelikler alıyor isteğe bağlı

Back
X