Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Amiiiiin Cnm bnmm❤ İnşallah bizde sizler gibi koklaya biliriz yavrularımızı Elif bebeği öp bnm için, özlemişim buarada seni
Sen şimdi ne heyecanlı günler geçiriyorsundur :) Bende özlemişim tatlım

Hadi hayırlısı, Özlem'in dediği gibi şansınız çok yüksek gülüm. Doktorda çok güzel konuşmuş, inşallah tez vakitte gelir bebiş.
Günaydın kızlar
Semra24 kuzum rabbim analı babalı büyütsün inşallah Gözün Aydın
Kuzum nasılsın?

İyiyim ebrummm sen nasılsın elifim nasıl

Niye moralin bozuk ki artis iyi iste %60 yeterli zaten artis bence cok iyi kafana takma sakın bebiside streste sokma..

Bılmıyormkı cnm dktrn tavrı bıde ordakılernkı bndn yuksektı kıyaslamamam. Lazm aslnda ama işte elmde degldı hayrlısı balaşm carsmba tekrar verıcem

Bılmıyormkı cnm dktrn tavrı bıde ordakılernkı bndn yuksektı kıyaslamamam. Lazm aslnda ama işte elmde degldı hayrlısı balaşm carsmba tekrar verıcem
Niye tekrar tekrar verip streste giriyorsun ki artis iyi iste bekle cuma gunu zaten kese gorunur buyuk ihtimalle haftayada kalp atisini duyarsiniz insallah ..
Doktor mu tekrarla dedi cagirmadi mi seni kontrole?

Canm dktrn bırı carsmba gel dedı baskasıda cuma dedı. Hastane uzak oldıgndan zor oluyo bana o yuzden caramba brdakı hastanede yaptrmayı dşunuyorm cumada kendı hastaneme

Niye tekrar tekrar verip streste giriyorsun ki artis iyi iste bekle cuma gunu zaten kese gorunur buyuk ihtimalle haftayada kalp atisini duyarsiniz insallah ..
Doktor mu tekrarla dedi cagirmadi mi seni kontrole?

Bıde artıs gorup sevınmek ıstıyorm sanırım

Kızlar moralm bozuk braz persmbe 152 cıkmstı bugun 602 cıktı ne dıyosunz 17.gnm bugun
Canim gayet normal bence artışın cumartesi 300lerde olması lazım pazartesi 600lerde iki katı artacak bence ıyi takma kafana alpininde dediği gibi cuma git keseni gör sürekli gitmek inan strsten başka bişey değil..

Sagolasn cnm durablrsem gtmıcenm

Günaydın kızlar :)
Bizimde az da olsa uykusuz gecelerimiz başladı defne hanım sayesinde :) kendi ellerimle hazırladığım süslerimi paylaşmak istedim umarım beğenirsiniz :)
Canım sana da günaydın..
Süsler harika olmuş❤ bütün ömrü boyunca güzellikler hep onunla olsun inşallah❤ Bizde bebeklerimize öyle güzel süsler hazırladığımız kullandığımız günleri görelim inşallah aminnn❤

canım senin aşılamamı olmuştu normal mi?hayırlı olsun gebeliğin yazdımmı hatırlamıyorum..çok sevindim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…