Sen şimdi ne heyecanlı günler geçiriyorsundur :) Bende özlemişim tatlımAmiiiiin Cnm bnmm❤ İnşallah bizde sizler gibi koklaya biliriz yavrularımızıElif bebeği öp bnm için, özlemişim buarada seni
Hadi hayırlısı, Özlem'in dediği gibi şansınız çok yüksek gülüm. Doktorda çok güzel konuşmuş, inşallah tez vakitte gelir bebiş.Amin inşallah arkadaşım, rabbim nasip edicek vakti gelince.
Şekercim bi sürü yumurta var dedi,
uyarırsak üçüz dördüz gebelik bile olabilir dedi,
ben de rahim ağzı yetmezliği olduğu için
fazla ilaç iğne vermek istemiyorum,
tek gebelik senin için en uygunu
direk çatlatma yapalım dedi.
Salı günü için orvitelle yazdı,
onu öğle saatlerinde karnından uygulayabilirsin dedi.
Eşimin sonucuna baktı,
sizin doğal yoldan çocuğunuz olur dedi
1 senedir olmuyo hocam dedim,
isterseniz biraz bekleyip aşılama deneyelim dedi
Sana tüp bebek yapsalar 35 tane yumurta toplanır
o kadar çok yumurtan var dedi
Yumurtlamanda herhangi bir problem yok diye ekledi
Yalnız tüp bebek yapacaksanız histereskopi kesinlikle uygulanmalı dedi
neden hocam dedim, rahim normal gebelikte kendini hazırlıyor
yalnız tüp bebek de öyle değil, biz hastalara histereskopi yaparız ki
tüp bebeğin şansı artsın kolay tutunsun diye dedi.
Histereskopi olmazsa, düşük ihtimali çok yüksek dedi.
Yani aşılama dan sonra
tüp deneyecek olursak histereskopi
kesinlikle olmalıymışım.
E-brulim durumlar böyle canım.
Bu arada ilaçlara devam quenzim 10 folic combi coraspin matofin
bunları kullan, doğal yolla da gebelik şansın yüksek dedi.
Kuzum nasılsın?
İyiyim ebrummm sen nasılsın elifim nasılSen şimdi ne heyecanlı günler geçiriyorsundur :) Bende özlemişim tatlım
Hadi hayırlısı, Özlem'in dediği gibi şansınız çok yüksek gülüm. Doktorda çok güzel konuşmuş, inşallah tez vakitte gelir bebiş.
Kuzum nasılsın?
Enyam inşallah olacak şükür bir sorun yokmuş demek ki vakti var daha
Niye moralin bozuk ki artis iyi iste %60 yeterli zaten artis bence cok iyi kafana takma sakın bebiside streste sokma..Kızlar moralm bozuk braz persmbe 152 cıkmstı bugun 602 cıktı ne dıyosunz 17.gnm bugun
Niye moralin bozuk ki artis iyi iste %60 yeterli zaten artis bence cok iyi kafana takma sakın bebiside streste sokma..
Niye tekrar tekrar verip streste giriyorsun ki artis iyi iste bekle cuma gunu zaten kese gorunur buyuk ihtimalle haftayada kalp atisini duyarsiniz insallah ..Bılmıyormkı cnm dktrn tavrı bıde ordakılernkı bndn yuksektı kıyaslamamam. Lazm aslnda ama işte elmde degldı hayrlısı balaşm carsmba tekrar verıcem
Niye tekrar tekrar verip streste giriyorsun ki artis iyi iste bekle cuma gunu zaten kese gorunur buyuk ihtimalle haftayada kalp atisini duyarsiniz insallah ..
Doktor mu tekrarla dedi cagirmadi mi seni kontrole?
Bosuna strest bence canim baksana bugunku kanina bile artis az keyfim yok diye yazdin bos yere niye geriyorsun ki kendini cumayi bekle git doktora keseni gor insallah o zaman icin rahat eder tam anlamiyla ..Bıde artıs gorup sevınmek ıstıyorm sanırım
Bildiğin gibi kuzum Ramazan sonrasına erteledim aşılmayıİnşallah kuzum, sende durumlar nsl?
Canim gayet normal bence artışın cumartesi 300lerde olması lazım pazartesi 600lerde iki katı artacak bence ıyi takma kafana alpininde dediği gibi cuma git keseni gör sürekli gitmek inan strsten başka bişey değil..Kızlar moralm bozuk braz persmbe 152 cıkmstı bugun 602 cıktı ne dıyosunz 17.gnm bugun
Çok şükür saadetim iyiyiz, bildiğin gibi diyebilirim :) özlüyorum siziİyiyim ebrummm sen nasılsın elifim nasıl
Canim gayet normal bence artışın cumartesi 300lerde olması lazım pazartesi 600lerde iki katı artacak bence ıyi takma kafana alpininde dediği gibi cuma git keseni gör sürekli gitmek inan strsten başka bişey değil..
Canım sana da günaydın..Günaydın kızlar :)
Bizimde az da olsa uykusuz gecelerimiz başladı defne hanım sayesinde :) kendi ellerimle hazırladığım süslerimi paylaşmak istedim umarım beğenirsiniz :)
canım senin aşılamamı olmuştu normal mi?hayırlı olsun gebeliğin yazdımmı hatırlamıyorum..çok sevindim...Canım sana da günaydın..
Süsler harika olmuş❤ bütün ömrü boyunca güzellikler hep onunla olsun inşallah❤ Bizde bebeklerimize öyle güzel süsler hazırladığımız kullandığımız günleri görelim inşallah aminnn❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?