Gözün aydın canım bundan sonra da Allah sağlık sıhhat versin.Hayırlı haftalar kızlar :)
Bugün kontrolüm vardı yaptıgım diyet ise yaramış tokluk kan şekerim gayet iyi çıktı doktorum diyetin dışına bazen çıkabilirsin dedi :) Allah'a şükür
Beraber giderler artık :))))Günaydın kızlar nasılsınız :)
WC'ye gitmenin tadını çıkar bebiş doğunca da zor gideceksin
Yardımcı nasıldı beğendin mi canım?Selam kızlarbende bugün Yeni bir bayan deniyorum beğenirsem Doğumdan sonrada haftada 3 gün almayı düşünüyorum yemek,ev işi onlara yardımcı... malum annem rahatsız kimden ne isteyim öyle bir durumda bu arada bnmde kesin sezeryan olacak malum miyom ameliyatımda sezeryan olmuştu ayy çok konuştum, sizler nasılsınız ?
Hayırlısı böyleymiş kuzum, allahtan Ümit kesilmez gelecek bebişler biraz daha sabır.Malesef güzel haber veremiyorum özlemcim sonuç negatif
Aramıza hoşgeldin canım, Rabbim hayırlısıyla sana ve isteyen herkese nasip etsin inşallah.Merhabalar ben de şimdi aranıza katıldım. Bir senedir gebelik bekliyorum ama negatif sonuç alıyorum. Allah herkese bu duyguyu tattırsın
Amin canim benim cok tesekkur ederim :)Gözün aydın canım bundan sonra da Allah sağlık sıhhat versin.
Beraber giderler artık :))))derandiren
Yardımcı nasıldı beğendin mi canım?
Hayırlısı böyleymiş kuzum, allahtan Ümit kesilmez gelecek bebişler biraz daha sabır.
Aramıza hoşgeldin canım, Rabbim hayırlısıyla sana ve isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Aynen Ebrum:)))Gözün aydın canım bundan sonra da Allah sağlık sıhhat versin.
Hayırlısı böyleymiş kuzum, allahtan Ümit kesilmez gelecek bebişler biraz daha sabır.
Aramıza hoşgeldin canım, Rabbim hayırlısıyla sana ve isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Ben normal doguramam ya o kadar cesaretim yokAl_pi senin sezeryan düşünmene şaşırdım gülüm, hayırlısı olsun sağlıkla alın yavrularınızı kucağınıza en önemlisi o.
Günaydin Canim ❤ Hayirli Cumalar Herkese..Hayirli geceler kizlar. .
Yalnız sezaryende daha fazla kanama oluyo alpicim bahanen olmadıBen normal doguramam ya o kadar cesaretim yok
Bahanemde var kan pihtilasmasi :))) Ya normal dogumda kan durmazsa :) amin canim zaten normal dogum en guzeli beni kesip bicecekler :-/
Sezeryan gunu belli olunca igneyi aspirini kesiyor ya o yuzden kanama daha fazla olsa da durdurabiliyorlarmis ..Yalnız sezaryende daha fazla kanama oluyo alpicim bahanen olmadı
Günaydin Canim ❤ Hayirli Cumalar Herkese..
Sagol CanimGunaydin
Daha çok var doğuma
Hayırla sağlıkla gelsin güzel kızın. .
♡♡♡
İst da tekrar kar yağmaya başladı kizlar
Aynen özlemcim tek tesellim diyebilirim belli mi olur ikiz annesi olmak vardır nasibimdeCanım sakın ümitsizliğe kapılma. En zor kısmını atlattın yumurta toplama işlemi vs. Seni bekleyen yumoşların daha duruyor..
Amin canım Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah dün kötüydüm ama toparladım artık kendimiGecmiş olsun Cnm, ne desem boş vakti gelmemiş demek kiseni bekleyen yumoşların varmış annesi, sen toparlanınca inşallah daha gzl sonuçlar alacaksın... Rabbim kalbine göre versin cnm....
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Canımmm istanbulda Furkan Kayabaşoğlunda tedavi görüyorum özelde inşallah hayırlısı olsun sen nerde tedavi gördün canımMerhaba canım cok geçmiş olsun
Bende tüp bebekle hamile kaldım. Umudunu sakin yitirme en azından tekrardan yumurta büyütme toplama işlemin olmayacak Allah'a şükür. Bu sefer olmadı ama insallah bir daha ki sefere tutar nerede yaptırmıştın tedavini
Sağol Canımmm Allahtan ümit kesilmez hayırlısı olur inşallahGözün aydın canım bundan sonra da Allah sağlık sıhhat versin.
Gözünüz aydın canım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin RabbimGünaydın hanımlar ♥
Bebisimiz cinsiyeti belli oldu tabi ilerleyen haftalarda daha da netlesir dedi dr. Oglusum geliyor
Amin canim benim allahım sana da nasip etsinler insallah. Ben Fulya bahcecide tedavi gördüm doktorun remzi abalı muayeneleri pahalı ve yolu ters olduğu icin bırakmak zorunda kaldım ama şimdiki doktorumdan da memnunumAynen özlemcim tek tesellim diyebilirim belli mi olur ikiz annesi olmak vardır nasibimde
Amin canım Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah dün kötüydüm ama toparladım artık kendimi
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Canımmm istanbulda Furkan Kayabaşoğlunda tedavi görüyorum özelde inşallah hayırlısı olsun sen nerde tedavi gördün canım
Sağol Canımmm Allahtan ümit kesilmez hayırlısı olur inşallah
Allah analı babalı büyütsün insallah :) hayırlı olsun canimGünaydın hanımlar ♥
Bebisimiz cinsiyeti belli oldu tabi ilerleyen haftalarda daha da netlesir dedi dr. Oglusum geliyor
Bende senden haber bekliyordum canim :) Hadiya ben olsam cok sabırsızlanırdim görmek icin bide doktora gideceğime yakın cok oynamiyor cadı o yüzden gidene kadar içim içimi yiyor:)Hayırlı cumalar kızlar Rabbim dualarimizi kabul etsin inşaAllah.
Ben bugün gidemedim doktorum yoktu haftaya kaldı artık görüş günümüz
@deeploneliness canım gözün aydın hadi bakalım Rabbim sağlıkla sihhatla kucağına almayida nasip etsin inşaAllah.
Rabbim isteyen herkese tez vakitte versin insaAllah.
hamaratcann senin ki belli oldu mu canım cinsiyeti bebisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?