- 14 Temmuz 2015
- 3.002
- 4.157
- 83
İnşallah o güzel günleri görürüz canım yaaa Allah kimsenin emeklerini boşa çıkartmasınAmin canim aminnn .. Walla cok seviniyordum senin hamile olmana hep birlikte yaziyorduk topikce seviniyorduk .. Insallah sevincimiz gercek olur.. Ve su anda burdada ezan okunuyo :-/
Günaydın hanımlarEvet
Günaydin Canim
Günaydın Canım sende mi:))) çevrem sen bir doğur göreceksinlerle doluGünaydın kızlar nasılsınız :)
WC'ye gitmenin tadını çıkar bebiş doğunca da zor gideceksin
İyi düşünmüşsün canım. Ben yetemiyorum mesela eve doğumdan sonra ne olur bilemiyorum. Sağlıkla gelsinler minnaklar yeter ki. Bu arada çok tatliş bir anne olmuşsun fotonu gördümSelam kızlarbende bugün Yeni bir bayan deniyorum beğenirsem Doğumdan sonrada haftada 3 gün almayı düşünüyorum yemek,ev işi onlara yardımcı... malum annem rahatsız kimden ne isteyim öyle bir durumda bu arada bnmde kesin sezeryan olacak malum miyom ameliyatımda sezeryan olmuştu ayy çok konuştum, sizler nasılsınız ?
Ayyyy sorma nasıl kilo aldımİyi düşünmüşsün canım. Ben yetemiyorum mesela eve doğumdan sonra ne olur bilemiyorum. Sağlıkla gelsinler minnaklar yeter ki. Bu arada çok tatliş bir anne olmuşsun fotonu gördüm
Ayy ben evden elimi ayagimi cekmistim artik bir yardimci alirim diyordum ki tasiniyorum :))Selam kızlarbende bugün Yeni bir bayan deniyorum beğenirsem Doğumdan sonrada haftada 3 gün almayı düşünüyorum yemek,ev işi onlara yardımcı... malum annem rahatsız kimden ne isteyim öyle bir durumda bu arada bnmde kesin sezeryan olacak malum miyom ameliyatımda sezeryan olmuştu ayy çok konuştum, sizler nasılsınız ?
Sizi gidi sezeryancilar siziAyy ben evden elimi ayagimi cekmistim artik bir yardimci alirim diyordum ki tasiniyorum :))
Yeni evimide doguma kadar batirmadan kullanmam lazimOlsundu sezeryanda bir dogumdu
Anne ben nasil dogdum ?Sizi gidi sezeryancilar sizi
Ben de su aktı yolunu buldu evladim derimAnne ben nasil dogdum ?
-Kizim karnimi kesti doktor amca seni cikardi
Cevabimiz hazir sen dusun ne diyecegini :)
Ben
Ben de su aktı yolunu buldu evladim derim
Kuzum bu sabah kan verdim sonucumu yarın alıcam nasipse evde idrar yaptım test negatif pek sakinim yani beklemedeyim yarın belli olur hayırlısıyla sonuçlanır inşallahAmin canım İnşallah. Herkesin güzel haberlerini alırızBu arada Cuma benim kontrol var bakalım dr ne diyecek 1 aydır gitmedim Esrayı da merak ediyorum en yakın o vardı parlakkartanesininaski
İnşallah güzel haberini alacağız. Merakla bekliyorumKuzum bu sabah kan verdim sonucumu yarın alıcam nasipse evde idrar yaptım test negatif pek sakinim yani beklemedeyim yarın belli olur hayırlısıyla sonuçlanır inşallah
Malesef güzel haber veremiyorum özlemcim sonuç negatifİnşallah güzel haberini alacağız. Merakla bekliyorum
Canım sakın ümitsizliğe kapılma. En zor kısmını atlattın yumurta toplama işlemi vs. Seni bekleyen yumoşların daha duruyor..Malesef güzel haber veremiyorum özlemcim sonuç negatif
Gecmiş olsun Cnm, ne desem boş vakti gelmemiş demek kiMalesef güzel haber veremiyorum özlemcim sonuç negatif
Merhaba canım cok geçmiş olsunMalesef güzel haber veremiyorum özlemcim sonuç negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?