Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Amin canim aminnn .. Walla cok seviniyordum senin hamile olmana hep birlikte yaziyorduk topikce seviniyorduk .. Insallah sevincimiz gercek olur.. Ve su anda burdada ezan okunuyo :-/
İnşallah o güzel günleri görürüz canım yaaa Allah kimsenin emeklerini boşa çıkartmasın

Selam kızlar bende bugün Yeni bir bayan deniyorum beğenirsem Doğumdan sonrada haftada 3 gün almayı düşünüyorum yemek,ev işi onlara yardımcı... malum annem rahatsız kimden ne isteyim öyle bir durumda bu arada bnmde kesin sezeryan olacak malum miyom ameliyatımda sezeryan olmuştu ayy çok konuştum, sizler nasılsınız ?

İyi düşünmüşsün canım. Ben yetemiyorum mesela eve doğumdan sonra ne olur bilemiyorum. Sağlıkla gelsinler minnaklar yeter ki. Bu arada çok tatliş bir anne olmuşsun fotonu gördüm

İyi düşünmüşsün canım. Ben yetemiyorum mesela eve doğumdan sonra ne olur bilemiyorum. Sağlıkla gelsinler minnaklar yeter ki. Bu arada çok tatliş bir anne olmuşsun fotonu gördüm
Ayyyy sorma nasıl kilo aldım o fotoyu eşim bana süpriz Doğum günümde facede paylaştı herkes anladı tabiiiibende kullanayım dedim... bu arada bnmde kontrolüm cuma günü öğleden sonra, bakalım kızcem napıyor

Ayy ben evden elimi ayagimi cekmistim artik bir yardimci alirim diyordum ki tasiniyorum :))
Yeni evimide doguma kadar batirmadan kullanmam lazim Olsundu sezeryanda bir dogumdu

Amin canım İnşallah. Herkesin güzel haberlerini alırız Bu arada Cuma benim kontrol var bakalım dr ne diyecek 1 aydır gitmedim Esrayı da merak ediyorum en yakın o vardı parlakkartanesininaski
Kuzum bu sabah kan verdim sonucumu yarın alıcam nasipse evde idrar yaptım test negatif pek sakinim yani beklemedeyim yarın belli olur hayırlısıyla sonuçlanır inşallah

Kuzum bu sabah kan verdim sonucumu yarın alıcam nasipse evde idrar yaptım test negatif pek sakinim yani beklemedeyim yarın belli olur hayırlısıyla sonuçlanır inşallah
İnşallah güzel haberini alacağız. Merakla bekliyorum

Merhabalar ben de şimdi aranıza katıldım. Bir senedir gebelik bekliyorum ama negatif sonuç alıyorum. Allah herkese bu duyguyu tattırsın

Malesef güzel haber veremiyorum özlemcim sonuç negatif
Merhaba canım cok geçmiş olsun
Bende tüp bebekle hamile kaldım. Umudunu sakin yitirme en azından tekrardan yumurta büyütme toplama işlemin olmayacak Allah'a şükür. Bu sefer olmadı ama insallah bir daha ki sefere tutar nerede yaptırmıştın tedavini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…