Ahh benimde cok borcum var ramazanda tutamadiklarim ama tembellik yaptim tutmadim bi turlu simdi daha zor :-/Aslında kuzum fiziksellikten çok psikoloji olarak iyi ol diyor annem bile sezeryanlı ve 6 ayda kardeşime hamile kalmış ve normal doğum yaptı onda gülümakıllı minik işte anne burdayim korkma diyo o yüzden yaramazlık yapıyor ♥ Allah razi olsun kuzum bu ayın tamamını tutmayı düşünüyorum malum ramazan da hiç tutamadım
amin canim insallah güzel olacakHaticem güzel haberlerini bekliyoruz inşallah herşey çok güzel olacak
cok sagol canim cok tesekkür ederimgözün aydın çook çokk sevindim
insallah alpim insalah hersey bu sefer güzel olacak inaniyorum bendeOlacak olacak her zamanda ayni sey olacak diye birsey yok ya ..
Dua edecegiz insallah hersey yolunda gidecek ..
Ne kadar jeli seviyorlar yahu hap olarak verseydi ya asagiyi kurcalatiyorlar :)doktoruma gittim kizlar muayene etti rahim kalinligi daha ince ama yeni oldugu icin olabilir takip edecegiz dedi. crinone jel verdi progesteron yani vajinal hergün bir tane yapacagim cumartesi sabah beta hcg ve progesteron bakilacak insallah güzelce yükselir tutunur dualarinizi bekliyorum insallah
Al_pi canım benim çok sağol inşallah bu sefer güzel bir hamilelik olur inşallah Allah nasip eder. Hala şaşkınim . Şimdi doktora gidiyorum inşallah güzel olur herşey
Canım adıyla büyüsün inşallah sağlıkla sıhhatle :)Günaydın kızlar :)
Haticeciğimin güzel haberine çok çok sevindim :) Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Beni sorarsanız baya toparlandım şükür
Alışmaya çalışıyorum :)
Bu arada bebişimin ismi Ahmet Tuna oldu :)
En sonunda adsız olmaktan kurtuldu çoocuğum
haklısın canım insan kendine gelemiyor bir süre:) Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah dualarım sizinlederandiren canım o kadar heyecanlandim ki inan aklima gelmedi :) inşallah bu sefer hayırla nasip olur canım
Herşey dahada iyi olacak canım insaAllah yuregini güzel tut..doktoruma gittim kizlar muayene etti rahim kalinligi daha ince ama yeni oldugu icin olabilir takip edecegiz dedi. crinone jel verdi progesteron yani vajinal hergün bir tane yapacagim cumartesi sabah beta hcg ve progesteron bakilacak insallah güzelce yükselir tutunur dualarinizi bekliyorum insallah
Yaa demek aşılama yaptirdin canim.Rabbim emeğinin karşılığını versin insaAllah..canm hamılemısın cok sevdnım uzun zamandr grmıyordum foruma ılk acgmda bu haberı gordum allah tamamına erdırsın... bnmde bugun 13. gnm asılamadan snra adet olcm dıye beklıyorum ama allahm buyuk bı mucıze olr ınsallah
sağol canım iyiyim çok şükür...sen nasılsın bebiş nasıl?LeYLa_21 abla nasılsın ?
aaaaaaaaaaa şok oldum canım yaaaaaaaaaaaa.hamilemisin?maşallahhhhhhhhhh...çok sevindim...sağlıkla kucağına alırsın inşallah haticem...darısı bizlere olsun inşallah...doktoruma gittim kizlar muayene etti rahim kalinligi daha ince ama yeni oldugu icin olabilir takip edecegiz dedi. crinone jel verdi progesteron yani vajinal hergün bir tane yapacagim cumartesi sabah beta hcg ve progesteron bakilacak insallah güzelce yükselir tutunur dualarinizi bekliyorum insallah
Senin bat ne zaman insaAllah olmasın sende senlendirirsin abla topigi.sağol canım iyiyim çok şükür...sen nasılsın bebiş nasıl?
Alpii bu ay bu maydonuzu Allah izin verirse kesin yapıyom adet olursam..Süt maydanoz ise yaradi
Çok şükür canım güzel haberler ver hep inşallah.. sen tedbirini al takdir Allahın.. Sağlıkla ilerleyecek inşallahdoktoruma gittim kizlar muayene etti rahim kalinligi daha ince ama yeni oldugu icin olabilir takip edecegiz dedi. crinone jel verdi progesteron yani vajinal hergün bir tane yapacagim cumartesi sabah beta hcg ve progesteron bakilacak insallah güzelce yükselir tutunur dualarinizi bekliyorum insallah
İnşallah canım...güzel dualarınada amin diyorum ..hayırlısı hakkımızda...Senin bat ne zaman insaAllah olmasın sende senlendirirsin abla topigi.
Biz iyiyiz çok şükür..
Mide bulantilarim başladı ama öyle çok değil.
Ayın 19unda gidecem doktora ikili test için..
İnsaAllah herşey yolundadır
Canimmm insallah olmazsin ama böyle soyleyip sonrada adet olunca daha cok üzüluyor insan dualarim seninle hakkinda hayirli olan olsun insallah ..Al_pi dün akşam kendi kendimi gaza getirip test aldım. Sabah yaptım bişey çıkmadı negatif yani.. sonra hayalet çizgi filan oldu da yok yani. İğneyi 13. Gün oldum bugün 28. Gün adet olmam lazım normalde sanırım aslında günüm 2 aralık normal düzene göre
Ennn sevdigim sonuc
Hissssttt kaynanaSaye- canım çok ama çok sevindim ya Allahim yüzünü guldursun 9ay sonra saglicakla kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşallah her isteyene Rabbim bir an önce nasip eder hamile olanlarda saglicakla kucaklarina alsınlar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?