- Konu Sahibi gurbaaprenses93
-
Malesef yoktabiki yıkanmalı
siz kullanabilir misiniz başkasının yattığı nevresimi?
bir başkasına kullandığınızda da hoş olmaz
makinenizin hızlı yıkama programı yok mu?
Kızlar bir de sizlerin de mi elektirik faturası 150 ve üstü geliyor . Çok mutsuzum yakıta çok para verdim .Yaşadığım memleket de Ağrı çok soğuk onun da etkisi vardır ama ilk defa bu sene fatura ödemeye basladim ondan mi bu kadar dokunuyor bana acaba anlamadimEvi haftada bir süpürüyorum geri kalan günler gırgır felan eski usul kullanıyorum ev isleri yapmak da zor geldi .Ileride kizim olursa hep ona ogretecegim birden başlayınca çalışmaya ve ev işlerine çok zorlaniyorum .Buraya icimi dökmek istedim biraz da
kombili mi eviniz?
Elbette ki yıkıyoruz. O nevresimler ne kirli kalkar, ne de bir başkasının yattığı nevresime başkası yatırılır.Kızlar cafe vb.tarzda mekanların olmadığı doğunun çok küçük bir ilçesinde öğretmenim.Tek eğlencemiz kızlarla birbirimizde kalıp akşam çay dedikodu yapmak . Arkadaş ortamım çok da geniş değil gelenler ayni kisiler.Her yatılı kalan misafirden sonra nevresim çarşaf yıkamaya çalıştım ama kurumuyor hava da çok soğuk.Hem de elektirik faturaları o kadar cok geliyor ki makine çalıştırmaya korkuyorum.Her gelenden sonra hepsini yıkamalı miyim ne var ne yoksa .sizler nasıl yapiyorsunuz .Ev işlerini de bu sene yapmaya başladım galiba zor geliyor bilemiyorum bazı şeyleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?