Her yatılı misafirden sonra nevresim yikamak

gurbaaprenses93

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2013
471
239
103
Kirikkale
Kızlar cafe vb.tarzda mekanların olmadığı doğunun çok küçük bir ilçesinde öğretmenim.Tek eğlencemiz kızlarla birbirimizde kalıp akşam çay dedikodu yapmak . Arkadaş ortamım çok da geniş değil gelenler ayni kisiler.Her yatılı kalan misafirden sonra nevresim çarşaf yıkamaya çalıştım ama kurumuyor hava da çok soğuk.Hem de elektirik faturaları o kadar cok geliyor ki makine çalıştırmaya korkuyorum.Her gelenden sonra hepsini yıkamalı miyim ne var ne yoksa .sizler nasıl yapiyorsunuz .Ev işlerini de bu sene yapmaya başladım galiba zor geliyor bilemiyorum bazı şeyleri

empati yap misafirliğe gittiğinde daha önce kullanılmış bir nevresimde yatabilir misin. ben yatamam. kendime yapılmasını istemeidğim birşeyi de misafirime yapmam o yüzden evet yıkamalısın. he ama hep aynı iki kişidir. iki takım belirlersin bu xin bu ynin başkasına kullandırmazsın. arkadaşlarına da dersin bu senin geldikçe kullanırsın diye 3-4 yatıştan sonra yıkarsın bu da bi çözüm. ama başka türlüsü kabul edilemez :(

tabiki yıkanmalı
siz kullanabilir misiniz başkasının yattığı nevresimi?

bir başkasına kullandığınızda da hoş olmaz

makinenizin hızlı yıkama programı yok mu?
Malesef yok :( evet hoş olmaz ben de farkındayım da 2 arkadaşım okuldan bi onlarla samimiyim .Bir de 2 tane daha bayan arkadaşım var .bir de onlar geliyor

Bu temizlik isi sıkınti.
Ben kullanilan her nevresimi yikarim kendim de yatili gideceksem bir yere ayni seyi beklerim.

Sartlariniz uygun degilse ve cok sık geliyorsa ayni kisiler nevresimleri kisiye ozel siniflayabilirsin. X bunlarla yatacak, y bunlarla yatacak diye. Kisa sureli donusumlerde boyle idare edilebilir.

Tabi yıka (Ya da herkes çantasında çarşaf taşısın).
Akşam evli evine köylü köyüne dağılsa daha mantıklı, küçük yerse taksiyle geçiverin evinize, ne gerek var birbirinizde kalıyorsunuz?

Kızlar bir de sizlerin de mi elektirik faturası 150 ve üstü geliyor . Çok mutsuzum yakıta çok para verdim .Yaşadığım memleket de Ağrı çok soğuk onun da etkisi vardır ama ilk defa bu sene fatura ödemeye basladim ondan mi bu kadar dokunuyor bana acaba anlamadim :(Evi haftada bir süpürüyorum geri kalan günler gırgır felan eski usul kullanıyorum ev isleri yapmak da zor geldi .Ileride kizim olursa hep ona ogretecegim birden başlayınca çalışmaya ve ev işlerine çok zorlaniyorum .Buraya icimi dökmek istedim biraz da :(

mecburen yıkanıyor.

kişiler belli ise nevresimlerini ayırabilirsin ama? (2/3 kişi olduğunu varsayıyorum)

Kızlar bir de sizlerin de mi elektirik faturası 150 ve üstü geliyor . Çok mutsuzum yakıta çok para verdim .Yaşadığım memleket de Ağrı çok soğuk onun da etkisi vardır ama ilk defa bu sene fatura ödemeye basladim ondan mi bu kadar dokunuyor bana acaba anlamadim :KK43:Evi haftada bir süpürüyorum geri kalan günler gırgır felan eski usul kullanıyorum ev isleri yapmak da zor geldi .Ileride kizim olursa hep ona ogretecegim birden başlayınca çalışmaya ve ev işlerine çok zorlaniyorum .Buraya icimi dökmek istedim biraz da :KK43:

kombili mi eviniz?

Elektirik faturam ennn cok 100tl civari gelmistir. Ortalama 70-80 arasi olur.

Ben yikarim ama bana devamli gelen kalan olmuyor. Arkadaslar guzel fikir vermis ayni kisiler geliyormus, ayni nevresimleri kullanin. :) Ev işini kim sever ki zaten...

arkadaşlar da yazmış ama bence de herkesin nevresimi belli olsun bi kaç kullanım sonrası yikarsiniz sonuçta sürekli gelip gidiyorlarmış birde havalar kotu bende çarşaf nevresim yıkamaya cekiniyorum valla şuan yıkıyor olsam da:deli:

Aynı kişiler çok geliyorsa herkes için birer takım ayirin onu kullansin 3-4 defa sonra yikarsiniz. Ben eve misafir kim gelse yatılı ise tek Nevresimi değil tüm evi çamaşır suyu ile yıkamak istiyorum :(

Kızlar cafe vb.tarzda mekanların olmadığı doğunun çok küçük bir ilçesinde öğretmenim.Tek eğlencemiz kızlarla birbirimizde kalıp akşam çay dedikodu yapmak . Arkadaş ortamım çok da geniş değil gelenler ayni kisiler.Her yatılı kalan misafirden sonra nevresim çarşaf yıkamaya çalıştım ama kurumuyor hava da çok soğuk.Hem de elektirik faturaları o kadar cok geliyor ki makine çalıştırmaya korkuyorum.Her gelenden sonra hepsini yıkamalı miyim ne var ne yoksa .sizler nasıl yapiyorsunuz .Ev işlerini de bu sene yapmaya başladım galiba zor geliyor bilemiyorum bazı şeyleri
Elbette ki yıkıyoruz. O nevresimler ne kirli kalkar, ne de bir başkasının yattığı nevresime başkası yatırılır.

Kendi nevresimlerinizi ne kadar sıklıkla yıkıyorsunuz? Anında yıkamanıza gerek yok ki, hepsini bir kerede yıkayabilirsiniz. Yedekleri var ise.

Back
X