- 21 Kasım 2012
- 9.037
- 9.554
- 398
- Konu Sahibi greengirll
-
çok sağlam havalandırma ısı lazım zor bacım rutubet yapar hasta yapar başka ev bakın bence bizim evde de var sürekli hasta oluyoruz ev kendimizin ama mecbur soba falan bi şekilde kuruyor
çok sağlam havalandırma ısı lazım zor bacım rutubet yapar hasta yapar başka ev bakın bence bizim evde de var sürekli hasta oluyoruz ev kendimizin ama mecbur soba falan bi şekilde kuruyor
bizim evde aynı alt kat astım oldum alerjik gerçekten tüketiyor rutubet sabah kalkamıyorum dinç ağlıyor resmen sırılsıklam koltuk varsa çekiyoruz ıslatıyor bı kova su atmışsın gibi sarı sarı leke sonrası boya tutmaz atar bi süre sonra şişip kabarıyor duvarlar boyalar rezilliksürekli havalandırıyorum ama tüm gün işteyim zaten ve çatı karı zaten soğuk oluyor direkt güneş almıyor yandan alıyor
ev benim ve başka ev alacak param yokzaten kredi verilmiyor takas kabul edilmiyor sıkıştım kaldım
12 yıllık birikimim kardeşimin desteği vb vb her şeyimi katarak aldım burayı ve bir gün bile huzurlu oturamadım
haram para da değil kimsenin hakkını da yemedim her kuruşta emeğim var inanın çok üzülüyorum
bizim evde aynı alt kat astım oldum alerjik gerçekten tüketiyor rutubet sabah kalkamıyorum dinç ağlıyor resmen sırılsıklam koltuk varsa çekiyoruz ıslatıyor bı kova su atmışsın gibi sarı sarı leke sonrası boya tutmaz atar bi süre sonra şişip kabarıyor duvarlar boyalar rezillik
yağmur yağmadığı zamanda da oluyor mu terleme yazın yok kışın mı var öyleyse çatıya yalıtım yapılmalı
Siz iyi bir çatı ustası getirip sorunu tesbit ettirin. Belli ki bir sorun var. Yönetici geçiştiriyor olabilir.
Siz iyi bir çatı ustası getirip sorunu tesbit ettirin. Belli ki bir sorun var. Yönetici geçiştiriyor olabilir.
İyi bir çatı ustası bulun. Belli ki kenarlarda açıklık kalmış. Çok iyi bilmiyorum ama mebran vs gibi ürünlerle suyun girmesi engellenebilir.
Odalarınızın üzerine gelen yere yanı çatıya eski halı yada benzeri bir şeyler serin yalıtım yaptırma imkanınız yoksa soğuk sıcak dengesizliği nedeni ile oluyor ben de evimde üst katımda yaşadım yalıtım yaptırdık bir daha olmadıkışın oluyor yazın olmadı
camlarım da aşırı terliyor full su içinde sabah kalktığımda
pimapenler de yeni halbuki
eski canım yaşı 30dan fazladıraynen sanki tepeden bir kova su dökülmüş gibi oluyor
ben de hiç dinç kalkamıyorum nemli memleketten geldim oh kurtuldum dedim Ankara nemsiz dedim burda da bu çıktı
eviniz eski mi
Odalarınızın üzerine gelen yere yanı çatıya eski halı yada benzeri bir şeyler serin yalıtım yaptırma imkanınız yoksa soğuk sıcak dengesizliği nedeni ile oluyor ben de evimde üst katımda yaşadım yalıtım yaptırdık bir daha olmadı
Kalın dış yalıtım malzemesi strafon döşendi yere bu arada yan komşunuz ile duvarınız birleşikse onlarda durum neymişmembran ile yalıtım yapıldı alta da tekrar bir şey serildi daha ne yapılabilir
siz yalıtım olarak ne yaptırdınız
yani artık bu evle uğraşmaktan ben de usta ve inşaatçı olacağım
Kalın dış yalıtım malzemesi strafon döşendi yere bu arada yan komşunuz ile duvarınız birleşikse onlarda durum neymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?