Şahmeran duası
Allahu la ilahe illa Hüvel Hayyul Kayyum.Allahula ilahe illa Huvel aliyul Hakim.
Allahu la ilahe illa huves Semiul Alim.Allahu la ilahe illa Huver Rahmanürrahim
Allahu la ilahe illa Huvel Vahidul Ehad.Allahu la ilahe illa Huvel Ferdül Varid.
Allahu la İlahe illa Huve Raufur Rahim.Allahu la ilahe illa Huvel Aziz’ur Rahim.
Allahu la ilahe illa huvez Zahirul Batınu.Allahu la ilahe illa Huvel Ahadus Samedu.
Allahu la ilahe illa Huvel Fetta’ul Alim.Allah’u la ilahe illa Huvel Aziz’ul Alim.
Allahu la ilahe illa Huvel Hannan’ul Mennan’ul Deyyan.Allahu la ilahe illa Huvel Kadir’ul Kahiru
Alahu la ilahe illa Huver-Rafiul Alim.Allahu la ilahe illa Huver-Rabbül arş’il Azim.
Allahu la ilahe illa Huvel Melikul Kudüs.Allahu la ilahe illa Huvel Hamdul mubin.
Allahu la ilahe illa Huvel Bais’ul Varis.Allahu la ilahe illa Huvel Esmaul Hüsna.
Huvel Hayy’u la ilahe illa Huve Fadi’u Muhlisine Lehuddiyn.
Subhane birahmetike ya erhammerrahimin.
Velhamdu-lillahi Rabbil alemin.
şahmeran duası için LİSTEMİZ
(30.11.20015) Zeroselo(zehra için hayırlı ,salih evlatlar vermesi dileğiyle niyetleniyoruz)
1.Zeroselo (zehra)-------------- (niyet ; hayirli evlat)==========(kendine okumayacak)
2.tubatesbih----------------------------- 2 defa okudu
3.mavibilgisayar --------------
4.sevdakusum---------------------------
5 . NEFSSEMS--------------------------
6 . -TubiSh- ------------------------------
7.milad_tb-------------------------------- 3 defa okudu
8.Cilekkokusu12345---------------------
9.whiterose00 ---------------------------
10.gulbil10 ------------------------------- 3 defa okudu
11.ariesfount------------------------------ 3 defa okudu
12.cider13 (canan)-------------------------------- 3 defa okudu
13.guzbahar----------------------------- 3 defa okudu
14.vkt -----------------------------
15.belgeseller---------------------
Bunlara takilmayinn. Önemli olan niyet. Okudum Allah kabul etsin.Arkadaşlar o zaman tekrar okumamız gerekiyor Zehra için bu olmadı şahsen benim içime sinmedi saçma oldu zeroselo için niyetlendim demek zaten çok fazla birşey yok tekrar okuyalım mı ?
amiiiiiiiiinnnn canım :) allah cümlemize hayırlı evlatlar versinBunlara takilmayinn. Önemli olan niyet. Okudum Allah kabul etsin.
amin canım inşallah allah cümlemize en hayırlılarından evlatlar nasip etsinCanım okudum Rabbim inşallah en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin sana.
Şahmeran duası
Allahu la ilahe illa Hüvel Hayyul Kayyum.Allahula ilahe illa Huvel aliyul Hakim.
Allahu la ilahe illa huves Semiul Alim.Allahu la ilahe illa Huver Rahmanürrahim
Allahu la ilahe illa Huvel Vahidul Ehad.Allahu la ilahe illa Huvel Ferdül Varid.
Allahu la İlahe illa Huve Raufur Rahim.Allahu la ilahe illa Huvel Aziz’ur Rahim.
Allahu la ilahe illa huvez Zahirul Batınu.Allahu la ilahe illa Huvel Ahadus Samedu.
Allahu la ilahe illa Huvel Fetta’ul Alim.Allah’u la ilahe illa Huvel Aziz’ul Alim.
Allahu la ilahe illa Huvel Hannan’ul Mennan’ul Deyyan.Allahu la ilahe illa Huvel Kadir’ul Kahiru
Alahu la ilahe illa Huver-Rafiul Alim.Allahu la ilahe illa Huver-Rabbül arş’il Azim.
Allahu la ilahe illa Huvel Melikul Kudüs.Allahu la ilahe illa Huvel Hamdul mubin.
Allahu la ilahe illa Huvel Bais’ul Varis.Allahu la ilahe illa Huvel Esmaul Hüsna.
Huvel Hayy’u la ilahe illa Huve Fadi’u Muhlisine Lehuddiyn.
Subhane birahmetike ya erhammerrahimin.
Velhamdu-lillahi Rabbil alemin.
şahmeran duası için LİSTEMİZ
(30.11.20015) Zeroselo(zehra için hayırlı ,salih evlatlar vermesi dileğiyle niyetleniyoruz)
1.Zeroselo (zehra)--------------> (niyet ; hayirli evlat)==========(kendine okumayacak)
2.tubatesbih----------------------------- > 2 defa okudu
3.mavibilgisayar -------------- >
4.sevdakusum---------------------------> 3 defa okudu
5 . NEFSSEMS--------------------------> 3 defa okudu
6 . -TubiSh- ------------------------------>
7.milad_tb--------------------------------> 3 defa okudu
8.Cilekkokusu12345--------------------- >
9.whiterose00 ---------------------------> 3 defa okudu
10.gulbil10 -------------------------------> 3 defa okudu
11.ariesfount------------------------------> 3 defa okudu
12.cider13 (canan)--------------------------------> 3 defa okudu
13.guzbahar-----------------------------> 3 defa okudu
14.vkt ----------------------------->
15.belgeseller--------------------->3 defa okudu
canım okunuyor her zaman adetli veya adetsiz farketmez sadece dua abdestli ve gusül abdestli daha etkili oluyor sen günaha girmedin yani canım rahatça okuyabilirsin bu arada senin niyetin neydi canım eklimCanım mazeretli iken okunmuyor mu?
Ben okudum mazaretliyim ama sanki abdestli daha iyi olur ama yine de okunur gibi anlamistim.
Yanlış mı yaptım
canım okunuyor her zaman adetli veya adetsiz farketmez sadece dua abdestli ve gusül abdestli daha etkili oluyor sen günaha girmedin yani canım rahatça okuyabilirsin bu arada senin niyetin neydi canım eklim
tamam canım inşallahOhhh rahatladım Sağol canım.
Benim duâm yüreğimde Rabbim duyuyor biliyor hayırlısı ise kabul eder inşallah.
arkadaşlar hayırlı geceler !!!!rüyanızda güzel bebişlerinizi görün ve kalbinizdeki duanın olduğunu görün, güzel bir uyku çekin güzel bir gün ve güzel bir ay bizlerle olcak inşallah sağlıcakla kalın şimdilik
Allah kabul etsin inşallah canım (aminn)Tubatesbih için 3 tane okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?