- 4 Eylül 2011
- 11.003
- 23.685
- 598
- Konu Sahibi Dil-i bitab
20 okudumÖyleyse 313 Ayetel Kürsi'ye başlıyorum.
13 aldım
300 kaldı
280 kaldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
20 okudumÖyleyse 313 Ayetel Kürsi'ye başlıyorum.
13 aldım
300 kaldı
10 ayetel kürsi okudum kalan 40
10 okudum
Tamam canım, niyetini görmeyenler olabilir diye yazıyorumDil-i bitab canım kalan 10u aldım bugün cuma sohbetimiz vardı pek vakit bulup siteye giremedim . Kendim içinde 13 tane alayım kalan 300 olsun
Teşekkürlerimi sunuyorum seni kocaman öpüyorum bugünde kendimde bı gariplik hissediyorum ayıptır söylemesi sanki böyle sürekli ıslaklık hissediyorum kendimde akıntı pek gelmiyor ama ıslaklık var hep bide sağ kasigimda batma oluyor . İnsallah Rabbim mucizesini nasip eder
Rica ederim canım benim Hadi inşAllah güzel bir haber ver bizeBat ne zamanTeşekkürlerimi sunuyorum seni kocaman öpüyorum bugünde kendimde bı gariplik hissediyorum ayıptır söylemesi sanki böyle sürekli ıslaklık hissediyorum kendimde akıntı pek gelmiyor ama ıslaklık var hep bide sağ kasigimda batma oluyor . İnsallah Rabbim mucizesini nasip eder
Hadi inşallah hayırlısıyla güzel haberler verirsin canım senin niyetin için 50 tane aldım Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahTeşekkürlerimi sunuyorum seni kocaman öpüyorum bugünde kendimde bı gariplik hissediyorum ayıptır söylemesi sanki böyle sürekli ıslaklık hissediyorum kendimde akıntı pek gelmiyor ama ıslaklık var hep bide sağ kasigimda batma oluyor . İnsallah Rabbim mucizesini nasip eder
Cansudan sonra sana okuyalım canımBende 20 aldım kalan 230