- 26 Mart 2019
- 320
- 159
- 23
- 27
- Konu Sahibi braindamage
Olur tabiki sabırsizlikla bekliyorumKızlar bir sonraki tura yazayım sizleri olur mu ? Zaten bu tur hemen biter çok beklemezsiniz..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olur tabiki sabırsizlikla bekliyorumKızlar bir sonraki tura yazayım sizleri olur mu ? Zaten bu tur hemen biter çok beklemezsiniz..
Canım senin niyetine okudum Allah kabul etsinKendim icin okudum okuyan herkesten allah razi olsun
Tamam canimAynen kızlar baştakiler olarak bence biz bugün duamızı paylaşarak başlatalım ne diyosunuz? Uraniaaflora Kafiyesizsiir
Akşam okumaya başlicam sizinkilerden devam ederdim ilk arkadaşın bitince
Ben dün okumuştum yazmıştım Canımmm diğer arkadaşın duasını bekliyordum fesleğen için okucam inşallah
Sizin için 28 tane okudum rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah
Tamam canım görmemişim ben kusurabakma :)Ben dün okumuştum yazmıştım Canımmm diğer arkadaşın duasını bekliyordum fesleğen için okucam inşallah
Önemli değilTamam canım görmemişim ben kusurabakma :)
Kafiyesizsiir senin için 28 tane okudum cnm rabbim dualarını kabul etsin inşallahTamam canim
Benim duam istediğim kriterde hayirlisiyla iyi bir eş, hayırlı bir iş, hastaligima şifa, abimede hayırlı bol kazançlar için dua istiyorum
Ben gecebilirimKızlar mazeretli arkadaşlar var birinin yerine ben okuyacağım eğer okumak isteyen varsa diğerini de biriniz alır mısınız??