her tarza uygun çantalarım burdaaaa :)/satılmıştır.

Canım bu çanta için takas dusunurmusun yada bir fiyat belileyebildin mi

Takas düşünürsen konularıma bak :)

canım 40 a verebilirim cok kullanisli bi canta,konularina bakayim uygun bulursak takas yapariz bulamazsam da istersen 40 yatirirsin kargonu odeyip yollayabilirim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım bu çanta için takas dusunurmusun yada bir fiyat belileyebildin mi

Takas düşünürsen konularıma bak :)

2 beden daha büyük olsaydın iyiydi :)) bikere bikac saat kullandim onu sifir diyebilirim,nakit dusunursen yazarsin canim iyi satislar

kalanlarda yazan fiyat uzerinden %30-40 indirim var sadece bu haftalık

fiyatları indirmişken bitsin :) kargo da bana ait bu haftalık geçerli

neyse öyle olsun bakalım inşalaah satılırlar:)bende şimdi paketi hazırlıyorum canım...ben göndermeden takasada beleş olursa haber ver:)

takasa beleş olması için param olması lazım,yani imkansız gibi bişiy :)) :)) ben hazırladım salı günü kavuşucaz cicilerimize :)

kargo ödemeden alışveriş yapmak isteyen yok mu ? :) sadece nakit alımda geçerlidir

Kızlar benim de çantalarıma bakınn hepsi çok güzellerr :) konu başlıklarımdan bakarsanız çok sevinirimmm

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar benim de çantalarıma bakınn hepsi çok güzellerr :) konu başlıklarımdan bakarsanız çok sevinirimmm

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım bunu kendi konundan yazman gerekiyo ilk defa boyle bisey gordum :) herkes kendi konusunda satis yapiyo,iyi satislar sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…