her tarz her renk takılar uygun fiyatlaraa/satılmıştır..

dexterrrrrrr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2014
456
21
0
İzmir
kızlar takıları ben yapıyorum diye fiyatları uygun tutuyorum.sipariş de alıyorum herkese iyi alışverişler..kolyeler 15 bileklikler 4 lira ve anahtarlikla nazar boncuklu bieklikler de 2 lira

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1398857252764.jpg
    $1398857252764.jpg
    51,6 KB · Görüntüleme: 68
  • $1398857300772.jpg
    $1398857300772.jpg
    39,7 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleyen: Moderatör:
30 lira arkadaşlar özel mesaj yerine burdan beğendiğiniz ürünü belirtirseniz daha kolay olur,iyi satışlar herkese

takı malzemeleri satılık,boncuklar,ara ve sallantı malzemeleri , hangisinden kaç gr istiyorsanız tartıp yolluyorum

Eklentiler

• $1399319642402.jpg
    $1399319642402.jpg
    61,4 KB · Görüntüleme: 67
  • $1399319685872.jpg
    $1399319685872.jpg
    96 KB · Görüntüleme: 59
takı malzemeleri satılık,boncuklar,ara ve sallantı malzemeleri , hangisinden kaç gr istiyorsanız tartıp yolluyorum

canım neden satıyorsun malzemelerini...
bende takı yapıyorum, satmak için değil, zaten alan da yok da...hediye maksatlı veriyorum çevreme...
hobi gibi.. kendim öğrendim..kursa falan da gitmedim..ama satma bence yani...
bu aralar iştahın olmayabilir ama zaman zaman insan stres atıyor yaptıkça..yeni şeyler ürettikçe..

canım neden satıyorsun malzemelerini...
bende takı yapıyorum, satmak için değil, zaten alan da yok da...hediye maksatlı veriyorum çevreme...
hobi gibi.. kendim öğrendim..kursa falan da gitmedim..ama satma bence yani...
bu aralar iştahın olmayabilir ama zaman zaman insan stres atıyor yaptıkça..yeni şeyler ürettikçe..

canım ben bujiterilere toptan satıyorum.gòzümün ònünde durmasından sıkıldım.yapacağım zaman tekrar alırım :)

canım ben bujiterilere toptan satıyorum.gòzümün ònünde durmasından sıkıldım.yapacağım zaman tekrar alırım :)

bujiterilere satma işini nasıl buldun canım yaa, ben hiç satmadım yaptığım takılardan...
çok bişey kazandırmasa da el harçlığı çıkarsa bana yeter üç beş ne olursa...ama alan yok ki...bujiteri işini çok iyi bulmuşsun cnm..:5:

bujiterilere satma işini nasıl buldun canım yaa, ben hiç satmadım yaptığım takılardan...
çok bişey kazandırmasa da el harçlığı çıkarsa bana yeter üç beş ne olursa...ama alan yok ki...bujiteri işini çok iyi bulmuşsun cnm..:5:

canım ben toplamda 2 sene civarı kursa gittim her tür takıyı yapabiliyorum.farklı tasarım görünce beğenip devamını istiyolar.elindeki örneklerle bujiterileri dolaşıp satmak istediğini söylemen yeterli :) ben bu sene uğraşmadım biriktirebilirsem yazın sezonluk yer kiralayacağım iyi para var onda :))

canım ben toplamda 2 sene civarı kursa gittim her tür takıyı yapabiliyorum.farklı tasarım görünce beğenip devamını istiyolar.elindeki örneklerle bujiterileri dolaşıp satmak istediğini söylemen yeterli :) ben bu sene uğraşmadım biriktirebilirsem yazın sezonluk yer kiralayacağım iyi para var onda :))

hımm anladım canım..hayırlısı olsun..bukadar beğeniliyorsa takıların, peşinii bırakma derim...

kızlar takıları ben yapıyorum diye fiyatları uygun tutuyorum.sipariş de alıyorum herkese iyi alışverişler..kolyeler 15 bileklikler 4 lira ve anahtarlikla nazar boncuklu bieklikler de 2 lira

Canım eline koluna sağlık hepsi çok güzeller Ben sana model bulsam yapabilir misin sipariş üzerine? Ebayda falan çok güzel takılar görüyorum aklım onlarda kaldı biraz =)

Canım eline koluna sağlık hepsi çok güzeller Ben sana model bulsam yapabilir misin sipariş üzerine? Ebayda falan çok güzel takılar görüyorum aklım onlarda kaldı biraz =)

saol canım :) döküm değilse penseyle yapılabiliyosa yaparım okadar para verme boşuna :)

Alıntı yapmayı unutmuşum:53::53: pardon canım bir üst mesaja ekledim bilekliğin resmini

küpe 3 lira gümüş bileklik 7 lira

Eklentiler

• $1401633709412.jpg
    $1401633709412.jpg
    94,5 KB · Görüntüleme: 44
  • $1401633726138.jpg
    $1401633726138.jpg
    62,9 KB · Görüntüleme: 29
Back