- 20 Ağustos 2019
- 72
- 82
- 38
- 30
- Konu Sahibi olduramadim___
-
Canım ben imom kullanmıştım.Bu arada hangi ilacı kullandınız hatırlıyor musunuz?
Çok haklisiniz. Rabbim sabır versin size. İnşallah hayat karşınıza öyle güzel mutluluklar verir ki acılarıniz hafiflerCanım ben imom kullanmıştım.
Ancak bırak kullanmayı, görmeye bile dayanamıyorum. Bana bebeğimi hatırlatıyor. Zaten bu acıyı yaşadıktan sonra açıkçası her şey de önemsiz geliyor.
Benim her duş tan sonra bu dan daha fazla dökülüyor eskiden kel kalacam derdimSaçlarım her tarayışımda en az bu kadar dökülüyor. Bu kadar dökülüp durdurabilen var mı ?Eki Görüntüle 2308613
Öncelikle başınız sağolsun allah sabır versin sizeBenim de saçlarım ince telli ve az. Çok dökülür genelde, özellikle belli zamanlarda. Ama geçen yıl çok artmıştı dökülmesi, senin resimdekinin 2-3 misli düşün hatta, her tarayışımda hem de.
Sonra hamile kaldım, folik asit kullanmaya başladıktan sonra o kadar düzeldi ki saçlarım. Dökülmesi durdu ve daha sağlıklıydı.
Ancak bir buçuk ay önce erken doğum yaptım. Bebeğimi de kaybettim. Saçlarım eski haline geri döndü. Hatta sıkıntı ve stresten daha da çok dökülüyor. Kel kalıcam sanki.
Şu yumurtalık kistinden şüphe ediyorum yaKan tahlili yaptirin detayli.Ferritin eksikliginden benim de cok döküldü.Ilac kullaniyorum.Ayrica yumurtalik kisti de cok sac döker.Jinekologa da görünün.Eger hepsi normal cikarsa saçlariniz cok işlem görmekten dökulüyordur.
Kan tahlili yaptirin detayli.Ferritin eksikliginden benim de cok döküldü.Ilac kullaniyorum.Ayrica yumurtalik kisti de cok sac döker.Jinekologa da görünün.Eger hepsi normal cikarsa saçlariniz cok işlem görmekten dökulüyordur.
Bana bu miktar normal geldi. Benim en az onun 3 katı dökülüyor. Doğum yaptıktan sonra ilk 6 ay normalmiş. Dün süpürdüğüm halım. Valla usandım.Saçlarım her tarayışımda en az bu kadar dökülüyor. Bu kadar dökülüp durdurabilen var mı ?Eki Görüntüle 2308613
Bi sürü sebepleri olabiliyor inanin.Genetikten tutun,işlem görmesine,strese,mevsime hatta çinko eksikligine ( kan tahlilinde arkadasimda cinko eksikligi cikti ,sac dökülmesi sebebiyle ic hastakiklari dr gitmişti ,ilac vermis o yönde) ,pko ya kadar sebepleri var.Bazen kalitesiz şampuanlar,jöleler,spreyler de yapiyor.Önce nedeni bulunmali diye düşünüyorum.Ferritin bende hep normal çıkıyor. Saçlarım çok çabuk dolaşıyor ve sürekli topluyorum. Bu kadar dökülmesinde çok fazla dolaşık olması da nedenlerden biri.
Bence buda normalBana bu miktar normal geldi. Benim en az onun 3 katı dökülüyor. Doğum yaptıktan sonra ilk 6 ay normalmiş. Dün süpürdüğüm halım. Valla usandım.
Benimde çok dökülüyordu strese bağlı olarak d vitamini ve selenyum kullandım doktor tavsiyesiyle çok şükür şuan dökülme durdu ve yeni yeni saçlarım çıkıyorSaçlarım her tarayışımda en az bu kadar dökülüyor. Bu kadar dökülüp durdurabilen var mı ?Eki Görüntüle 2308613
Hangi ilaç ismini yazabilir misinizBenimde çok dökülüyordu strese bağlı olarak d vitamini ve selenyum kullandım doktor tavsiyesiyle çok şükür şuan dökülme durdu ve yeni yeni saçlarım çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?