- 16 Ağustos 2019
- 26
- 8
- 36
- Konu Sahibi olduramadim___
-
Omzuma geliyor. Zaten hem ince telli hem seyrekSaçların hangi boyda? Benim de dökülüyor.. günde 100 tel diyorlar ama normal mi acaba...benim ekstra olarak banyo ve sonrasında da dökülüyor..
Sorma bende çok kafaya taktım. Normalde dökülüyor, yastıkta dökülüyor, banyoda ve banyo sonrasinda da dökülüyor. Hiç anlamadimOmzuma geliyor. Zaten hem ince telli hem seyrek
Banyoda dökülüyor tarıyorum dökülüyor, eninde sonunda sacim hic kalmayacak sanıyorum.
Benimki pko dan dolayı da olabilir belki, sac dökülmesi de yapıyo çünkü.Sorma bende çok kafaya taktım. Normalde dökülüyor, yastıkta dökülüyor, banyoda ve banyo sonrasinda da dökülüyor. Hiç anlamadimsaçlarının resmini çekip atar misin?
Pko belirtileri ne,doktora gidince mi anlasiliyo acaba.Benimki pko dan dolayı da olabilir belki, sac dökülmesi de yapıyo çünkü.
Saçların uzunsa ondan da olabilir belki fazla gözükürBenim bu ara bunun belki 5 kati dökülüyor ama tâkilmiyorum cunku bu aylarda hep dökülur zaten.mevsimsel yani.kuaforumde dedi agustos 1 den beri kimin sacina elimi atsam dökülüyo diye.
Yok canim küt gibi omuzlarimdaSaçların uzunsa ondan da olabilir belki fazla gözükür
Adet düzensizliği icin kadin doguma gittim, hormon testi sonucunda pko lu olduğumu öğrendim.Pko belirtileri ne,doktora gidince mi anlasiliyo acaba.
Bende korkmaya başladım zaten ince saçlarım.dokuldukce sinir oluyorumYok canim küt gibi omuzlarimda
Bu hastalık kel birakir miAdet düzensizliği icin kadin doguma gittim, hormon testi sonucunda pko lu olduğumu öğrendim.
Bir suru belirtisi var. Duzensiz adet, erkek tipi tüylenme v.b.
Allah korusun. Oyle bi sey demedi sadece sac dökülmesi yapabilir diye okudum google da. Sizinki o değildir sanirim, onun cok farkli belirtileri varBu hastalık kel birakir mi
Yok degilsir benimki muhtemelen ya havalardan ,ya kan degerlerimizde sorun var yani vitamin eksikliği gibi. Baktırmak lazım aslında.Allah korusun. Oyle bi sey demedi sadece sac dökülmesi yapabilir diye okudum google da. Sizinki o değildir sanirim, onun cok farkli belirtileri var
Benim de aynı şekilde saçlarım hep dökülür,bazen artar bazen normale döner. Folik asid yarın eczaneden alıp deneyeyim . Yada önce kan degerlerime baktirayimBenim de saçlarım ince telli ve az. Çok dökülür genelde, özellikle belli zamanlarda. Ama geçen yıl çok artmıştı dökülmesi, senin resimdekinin 2-3 misli düşün hatta, her tarayışımda hem de.
Sonra hamile kaldım, folik asit kullanmaya başladıktan sonra o kadar düzeldi ki saçlarım. Dökülmesi durdu ve daha sağlıklıydı.
Ancak bir buçuk ay önce erken doğum yaptım. Bebeğimi de kaybettim. Saçlarım eski haline geri döndü. Hatta sıkıntı ve stresten daha da çok dökülüyor. Kel kalıcam sanki.
Bu arada hangi ilacı kullandınız hatırlıyor musunuz?Benim de saçlarım ince telli ve az. Çok dökülür genelde, özellikle belli zamanlarda. Ama geçen yıl çok artmıştı dökülmesi, senin resimdekinin 2-3 misli düşün hatta, her tarayışımda hem de.
Sonra hamile kaldım, folik asit kullanmaya başladıktan sonra o kadar düzeldi ki saçlarım. Dökülmesi durdu ve daha sağlıklıydı.
Ancak bir buçuk ay önce erken doğum yaptım. Bebeğimi de kaybettim. Saçlarım eski haline geri döndü. Hatta sıkıntı ve stresten daha da çok dökülüyor. Kel kalıcam sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?