- 7 Eylül 2014
- 14
- 3
- 36
- Konu Sahibi missbonnus
-
canım öncelikle çok geçmiş olsun .sorununun çözümü için aynı sorunları bir dönem yaşamış biri olarak öncelikle bulunduğun kentteki bir hastanede endokrin bölümüne gitmeni öneririm. onlar sana kist için gerekli ilaçları verirler. ve sonrada aktif kıllanman durduğunda da lazere başlarsın canım. lütfen bu sorun için hayatı kendine zehretme. inan bana 3 ayda sonuç alınıyor.merhaba buraya yeni üye oldum benim bir derdim var ben 18 yaşındayım ve uzun süredir bende kıllanma var hemde erkek tipi kıllanma ben artık yaşamak bile istemiyorum çünkü bir kız için çok kötü bir durum.
kendimi kız gibi hissetmiyorum resmen göğüslerimde kıllar vr göbeğimde var banyo yapmak bile istemiyorum daha önce ilaç kullandım yarım bıraktım çünkü kilo alıyodum ve spora başladım ben 165. boyunda 70 kiloyum spora gittim fakat kilo veremedim doktora gittiğimde polikistik overim oldugu için kilo veremezsin dedi. peki ben şimdi ne yapayım? bunun çaresi yok mu? herkes görüyor artık hastalıgımı ve iğreniyorlar ama benim suçum ne? akıl verin ben şimdi ne yapacagım? ömür boyu böyle mi yaşayacagım? lazer dediler ama doktor dediki lazer yapsanda yine çıkar polikistik overi yok etmek gerek. kilo verirsen hastalıgın gecer dediler ama kilo veremiyorum birde diyorlar ki hastalıgın yüzünden veremiyorsun. 5 senedir bunu çekiyorum bunun yüzünden okulu yarım bıraktım liseyi okumadım.
merhaba buraya yeni üye oldum benim bir derdim var ben 18 yaşındayım ve uzun süredir bende kıllanma var hemde erkek tipi kıllanma ben artık yaşamak bile istemiyorum çünkü bir kız için çok kötü bir durum.
kendimi kız gibi hissetmiyorum resmen göğüslerimde kıllar vr göbeğimde var banyo yapmak bile istemiyorum daha önce ilaç kullandım yarım bıraktım çünkü kilo alıyodum ve spora başladım ben 165. boyunda 70 kiloyum spora gittim fakat kilo veremedim doktora gittiğimde polikistik overim oldugu için kilo veremezsin dedi. peki ben şimdi ne yapayım? bunun çaresi yok mu? herkes görüyor artık hastalıgımı ve iğreniyorlar ama benim suçum ne? akıl verin ben şimdi ne yapacagım? ömür boyu böyle mi yaşayacagım? lazer dediler ama doktor dediki lazer yapsanda yine çıkar polikistik overi yok etmek gerek. kilo verirsen hastalıgın gecer dediler ama kilo veremiyorum birde diyorlar ki hastalıgın yüzünden veremiyorsun. 5 senedir bunu çekiyorum bunun yüzünden okulu yarım bıraktım liseyi okumadım.
canım öncelikle çok geçmiş olsun .sorununun çözümü için aynı sorunları bir dönem yaşamış biri olarak öncelikle bulunduğun kentteki bir hastanede endokrin bölümüne gitmeni öneririm. onlar sana kist için gerekli ilaçları verirler. ve sonrada aktif kıllanman durduğunda da lazere başlarsın canım. lütfen bu sorun için hayatı kendine zehretme. inan bana 3 ayda sonuç alınıyor.
okulu bıraktım çünkü artık herkes fark etmişti biliyordu dalga geçen çoktu orda artık okuyamazdım şimdi de evden dışarı çıkmıyorum. ancak böyle sitelerden neler yapabilirim diye yardım alıyorum ama bir şey yaptıgım yok
canım hangi şehirdesin bilmiyorum ama herhengi bir devlet hastanesinde ek ödeme yapmadan tedavi olabilirsin. eğer istanbulda isen çapa ve vakıf üniversitesi hastanesini tavsiye edebilirim. inana bana bende bu yollardan geçtim. ama sonuçta başardım. eminim ki sende başarabilirsin. ayrıca hiçkimse yada hiçbirşey senin ruh ve beden sağlığından önemli değil bunu unutma.o bölüm devlet hastanelerinde var mı bilmiyorum ki. doktot dedi lazer yapsanda tekrar çıkar dedi o yüzden çarem yok gibi geliyor artık bilmiyorum ne yapsam yani ben varya kolye bile takamıyorum çünkü herşeyden önce ilk olarak tüyler göze batıyor direkt soruyolar bune iğrenç diye.
okulu bıraktım kısmını okumamışım benim sıra arkadaşım erkekti ve "kız senin sakalların çıkmış" demişti. gerçekten çok moral bozucu anlayabiliyorum seni o gün eve gidince almıştım çenemdekileri
favorilerim yüzünden saçımı toplamak istemiyordum...
ama okulu bırakman çok yanlış güven kendine herkes tamamen tüysüz olmuyor ki...
polikistik over de stres çok önemli etken ne kadar stresliysen o kadar zor kilo verirsin... aşırı stresli olduğumda 2 haftada 5-6 kilo bile alabiliyorum...
hayata karış kendine bir uğraş bul ve okuluna açıköğretim veya yeni bıraktıysan normal şekilde dön mutlaka...
Aynen arkadasim bende ole bir derdum var suratimda kollarim goguslerim dosum karnim neresi okrsa vicudumn her yani killa kapli okuldakiler heo dalga gecerdi hatta 1 sene doktora gittim kac kere test yaptirdim.ama hic bisi cikmadi ne pko. Ne p.over hic bisi cikmsdi ama cik tuyluyum vr utanyorum evli oldgm haldr lazerede gittum bitmiyor malesef !!!!
Valla bende bir sene.lazere gittim suratima ama hic bir sonuc rlde etmedi hamile.kalnva gidemedim emziriyorum iki sene olcak gitmeyeli yuzu.h iple temizliyorum belki.igneliyrde basvururum daha sonralari yom troidlerime baklmadi heralde butun kan testinde her seyine baktik dediler.ama nlmiuorum.yinede ..tiroidlerinize bakıldı mı ondan da olabiliyor tüylenme?
ben iğneli epilasyonla çözümü buldum önceden aldığım yerler ilk 4-5 ayı yoğun olmak son aylar da 2 ayda bir falan gitmek üzere 1 sene sürse de hiç almadığım yerler tek seferde bitti...lazere göre daha pahalı oluyor toplamda sanırım e tabi daha acılı ama sonuç emin ellerdeyseniz kesin... bebeğim olursa nasıl emzireceğim diye düşünürdüm ama şimdi hiçbir şey yok
Valla bende bir sene.lazere gittim suratima ama hic bir sonuc rlde etmedi hamile.kalnva gidemedim emziriyorum iki sene olcak gitmeyeli yuzu.h iple temizliyorum belki.igneliyrde basvururum daha sonralari yom troidlerime baklmadi heralde butun kan testinde her seyine baktik dediler.ama nlmiuorum.yinede ..
yüzde lazer etkili olmuyormuş diye duymuştum ben de... iğnelinin iyi yanı ışın olayı olmadığı için hamilelik ve emzirme döneminde de yapılabilmesi, 8 aylık hamile kadının göbeğine bile yapmış benim gittiğim yer bebek oynuyor bir yandan ben epilasyon yapıyorum demişti
yüzümü cımbızla alıyordum ben de hep ama batıklar siyah siyah çıkmaya başlayınca iki günde kökler gözüküyordu, saçlarımı toplayamıyordum yanaklarımdakilerden dolayı
canım benim çoğumuzda var o kıllardan ama okulu falan bırakmıyoruz. okuluna devam etmen lazım. kimsenin nasıl göründüğü kimseyi ilgilendirmiyor unutma bunu. hormonlarına baktır sen doktora git. göbeğini falan kimse görmüyor zaten şimdilik. sen görünenleri almayı çalış diğerlerinin çoğu tedavi olduktan sonra dökülür zaten kendiliğinden. benim de çıkıyor her yerimden ama alıyorum işte yapacak bişey yokmerhaba buraya yeni üye oldum benim bir derdim var ben 18 yaşındayım ve uzun süredir bende kıllanma var hemde erkek tipi kıllanma ben artık yaşamak bile istemiyorum çünkü bir kız için çok kötü bir durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?