• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her taraf böcek :S

Th4Lia

Mutlulukla ‍♀️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2011
2.700
520
363
Kütahya
Kızlar apartmanımızın her tarafını böcekler sarmış büyük büyük böcekler çevrede geziniyor ve evlere de tırmanmaya başladı :50: :18: evin içini de böcekler sarmaya başladı :14: hiç böyle bi sorununuz oldu mu? napmamız lazım belediyeyi çağırsak ücretli mi ilaçlıyorlar apartmanın çevresini acil cevap bekliyorum :25:

belediyeden pek sonuç alabileceğinizi sanmıyorum canım....çünkü bi ara kene vakaları sebebiyle belediyeden uzman çağıranlar çok oldu bahçesinde falan kene görenler....ama onlara bile gelmediler..yada çok az ihtimalle gelindi falan.....kaldıki zararsız böceklerse hiç sanmıyorum geleceklerini....bu arada dışarıya pek hükmedemeyecekseniz eğer, evinize ilaç düşünün derim....yeni çıkan çok kuvvetli ilaçlar var onlardan alıp kendiniz ilaçlayın....benim evde de kırkayak hamam böceği örümcek yani bilimum böcek çeşitleri eksik olmaz :) artık alıştık onlarla yaşamaya....çare yoksa kabulleneceksin....sürekli ilaçlıyoruz öylelikle belli sürelerde geçici olarak faydalı oluyor...birçok ilaç denedk ama en son ziraatçi bi arkadaşımın tavsiyesi ile KEOTRİ diye bi ilaç aldık ve inanın çok iyi geldi....hatta kanepelerin altına perde aralarına eşiklere bile kullanabiliyorsunuz....her ilaç gibi buda geçici ama çok uzun süre etkili....tavsiye ederim bi deneyin.....

Cevabın için teşekkürler canım. Dün annem sokağa böceklerin toplaştığı yere sulandırılmış tuz ruhu, çamaşır suyu döktü bildiğin zehir yani evide dediğin gibi ilaçlıycaz artık

Benim bekar evinde de olmustu tablet bocek ilaclarindan bolca attik saga sola, elektrik deliklerine dikkat edin acikta olanlar varsa ordan gelebiliyormus, lavabo wc delikleri icin kum torbalari yapmistik uzun sure bir yere gidince koyuyordum deliklere

Back
X