meltem hanım bu bölümü gördüğümde çok sevindim eğer fikrinizi belirtebilirseniz çok sevinirim,benim sorunum şu anda 28 yaşındayım çocukluğumdan beri yaptığım bir yanlış yüzünden birilerine çok kötü zararlar verebileceğimi düşünüyorum.örneğin birinin evine gidiyorum beraber bir şeyler yedik çay içtik gece eve geldiğimde tam yatıyorum ocağı açık bırakmış olabileceğimi düşünüyorum bütün ailesinin zehirlenip ölebileceğini düşünyüorum benim yüzümden ve gece saat kaç olursa olsun arayıp kontrol etmesi için hatırlatıyorum bu en basiti yani benim taptığım bir hata yüzünden insanla ölebilir intihar edebilir hapse girebilir gibi uç şeyler bazen öle kötü düşünceler beynimi sarıyorki uyuyamıyorum aklbim çok kötü atmaya başlıyor bütün bunlar genellikle geceleri oluyor gündüz olunca saçma bir şey için kendime boşuna zarar verdiğimi düşünüyorum.en kötüsüde iş yerinde bir sorunla karşılaştığımızda başkasını bile ilgilendirse bende kaynaklanabilecek bir sorun olduğunu düşünüp kendimi sorgulamaya başlıyorum acaba bu konu ile ilgili bir hata yaptımmı diye telaşlanıyorum kendi kendime halledebileceğim bir sorun olduğunu düşünüp doktora gitmedim şimdiye kadar
şimdiden teşekkürler
şimdiden teşekkürler