o zman tebrik ediyorum sizidarısı başımaaaa
Ben çok beğendim, bazı arkadaşalrın dediği gibi güzel dikilirse çok hoş durur. Bunun üstüne kısa duvak mı olur acaba??
canım benim Allah huzurla,mutlulukla giymeyi nasip etsin herşeyden önce...
ve şunu unutma ki önemli olan senin içine sinmesi,senin "işte bu "demen....
benim fikrimi söylemem gerekirse,ben de çoğu arkadaşa katılıyorum alt kısmıyla ilgili olarak...ben de böyle parlak,saten kumaşları pek yakıştırmıyorum gelinliğe...sanki basit duruyor gibi geliyor...o nedenle kumaş seçimi farklı olabilir diye düşünüyorum...model olaraksa hiç bişey diyemem:)sen beğendiysen sorun yoktur
ama istersen senin için bir kaç model koyabilirim buraya,fikir vermesi açısından...benim de gelinliğim dikiliyor bu arada,provaya gideceğim bu hafta:)
hoşş.. mutluluklar
askısını beğenmedim, daha farklı bir askı modeli olsa çok hoş bir gelinlik...
Herkesin işte budur dediği vardır buda senin için güzel olan eğerki bunda hayal kurdunsa giymelisin önemli olan kendini içinde canlandıracağın konum bence güzel bende helena modelini beğenmiştim mesela sonra farklı yaptım fransız dantelden drapelerden farklı bir model oluşturdum sende istersen diktireceğim moda evine sorup fikir alabilirsin model üzerinde
çok güzel bir model... bende bu tarz modellere bakıyorum ve bu resmi kendim için de kaydettim
tek omuz kesinlikle çok havalı.. etek de tam bnm istediğim gibi.. model harika sadece kumaşı güzel değil.. zaten diktirecekmişsin o yüzden parlak kumaş seçme.. kumaşlar hakkında bilgim yok ama daha uçuşan ve kendiliğinden pırıltılı bir kumaş seçersen çok şık olacaktır... kumaş konusunu araştır bence benzer modellerde nası kumaşlar kullanılmış onlara bak..
inş istediğim gibi gönlünce bir düğün olur... bu gelinlik üzerinde düğün resimlerine de yorum yaparız inş
Çok beğendim gelinliğini. Özellikle üst kısmını. Çok kabarık da değil. Çoook şık
Güle güle giy. Mutluluklar.
çok çok teşekkür ederim, inşallah dediğin gibi olur da üzerimdeyken fotolarım olur. kumaşla ilgili benimde fikrim yok ama bazı arkadaşlar bi kaç alternatif söylediler sağolsunlar.
beğendiğim kumaşı belirleyebilmek için başka gelinliklere bakmaya devam et canım sonra bu kumaştan olsun diye gösterirsin diktirirken... diktirdikten sonra resim koymayı unutma bende bu modeli çok beğeniyorum parlak olmayan güzel bir kumaşla olursa favorim senin gelinliğin olacak :))
ayyy bayıldım çoook zarif canımmm
Ooo bu ne böyle! Çok güzel bir gelinlikmiş canım ya... Seni önceki konularından hatırlıyorum, biraz problemler olmuştu sanırım, anladığım kadarıyla bir kısmı düzelmiş, inşallah bütün problemler ortadan kalkar da bu güzel gelinliği üzerinde görürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?