merhaba. ben bu maggie sotteronun nedense kumaş ve çekimdeki ışık seçimlerini çok başarısız buluyorum. gelinliğin modeli hoş, özellikle de üstü ama en ucuz zatenden dikilme gibi duruyor. ben düz kumaşta şahsen böyle parlak olanları sevmiyorum. hani şifon ya da mat organzeyle yapılan drapeli modeller daha hoş oluyor...
İnşallah canım hayırlısıyla gelinliğini giyersin, mutlu, huzurlu bir yuvan olur.
Gelinliğin üst kısmı güzel, alt kısmı abartılı geldi bana, kumaş ve renginide beğenmedim. Üstünde oynamalar yapabilirsin.
güzel değil açıkcası
Bence güzel,sen beğendiysen sorun yok arkadaşım,hayırlısı olsun hakkında,ALLAH tamamına erdirsin....
.İpek organzeden diktirirsen toplamarda ve drapelerdeki akıcılığı daha kolay sağlarsın,kuğu gibi bir gelin olursun.Şifon kumaşı öneren arkadaşlar var.Şifon kumaşı bu model için kullanırsan zayıf durur,abiye görüntüsünde olur.Ancak tam beyaz bir görüntü istiyorsan ipek organze isteğini karşılamaz.Mat beyaz ithal organze yada kum organze kullanabilirsin.
çok güzelmiş allah tamamına erdirsin mutluluklar dilerim
canım tek kelime ile bayıldım... Sade bi gelinlik halbuki ben taş maşlı gelinliklere bakmışımdır hep, sade olmasına rağmen çok güzel ama bu kadar sade olmasın bence bel kısmına yan tarafına yani çok şık göz alan bş taş koydurabilirsin ya da etek kısmındaki o büzgülü yerlere ufak ufak göz alan taşlar koydurabilirsn... aynı zamanda omuz kısmındaki büzgülü kısma da... yani ya bel kısmında oynama yap ya da etek ve omuzda... ama yok ben sade severim diyorsan sade de çok asil çok beğendim hatta bayıldım...
canım üst kısmı güzel ama alt kısmını düzgün dikemezlerse basit olur ayrıca kumaşını değiştirdiklerinde model de çok değişebiliyor, dikkat et derim yani
bende begendim
bence farklı kumaş seçilip etek kısmı daha sade, üst kısmı gibi daha uzun dalgalandırılırsa güzel olur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?