Gelinlik Modelleri her şeyiyle beğendiğim gelinlik

ikizbalik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Mart 2010
2.351
230
163
bilenler bilir geçen Haziranda düğünüm vardı, iptal oldu. bu yaşıma kadar hiç gelinlik hayali kurmamış, hiçbir modeli beğenmemiştim. onca mağaza gezdiğim ve internettende baktığım halde. düğünüm içinde bir modele başlanmıştı ama gelinlik olsun diyeydi işte. ayrıca hep düz kabarık olmayan abiye tarzı şeyler beğeniyordum. illa kabarık olur dedi herkes. denediğim modellerde kabarıktı. internette gezerken budur dedim. her şeyiyle beğendiğim gelinlik modeli bu. Allah kısmet ederse ve bizim işler düzelirse bunun çıktısını alıp diktirmeyi düşünüyorum.

merhaba. ben bu maggie sotteronun nedense kumaş ve çekimdeki ışık seçimlerini çok başarısız buluyorum. gelinliğin modeli hoş, özellikle de üstü ama en ucuz zatenden dikilme gibi duruyor. ben düz kumaşta şahsen böyle parlak olanları sevmiyorum. hani şifon ya da mat organzeyle yapılan drapeli modeller daha hoş oluyor...

İnşallah canım hayırlısıyla gelinliğini giyersin, mutlu, huzurlu bir yuvan olur.
Gelinliğin üst kısmı güzel, alt kısmı abartılı geldi bana, kumaş ve renginide beğenmedim. Üstünde oynamalar yapabilirsin.

Bence güzel,sen beğendiysen sorun yok arkadaşım,hayırlısı olsun hakkında,ALLAH tamamına erdirsin....

.İpek organzeden diktirirsen toplamarda ve drapelerdeki akıcılığı daha kolay sağlarsın,kuğu gibi bir gelin olursun.Şifon kumaşı öneren arkadaşlar var.Şifon kumaşı bu model için kullanırsan zayıf durur,abiye görüntüsünde olur.Ancak tam beyaz bir görüntü istiyorsan ipek organze isteğini karşılamaz.Mat beyaz ithal organze yada kum organze kullanabilirsin.

renkle ilgili yazmayı unutmuşum ama beyaz istemiyorum zaten, kırık beyaz olsun istiyorum. kumaş konusunda şimdi en iyisi hangisi diyorsunuz yani?

teşekkür ederim, zaten kumaş seçiminden ziyade model olarak sormuştum.

Amin inşallah, çok teşekkür ederim fikirlerini paylaştığın için.

güzel değil açıkcası

bu da bir düşünce tabi ki :) teşekkür ederim.

Bence güzel,sen beğendiysen sorun yok arkadaşım,hayırlısı olsun hakkında,ALLAH tamamına erdirsin....

Amin inşallah çok sağol canım.

Kumaş konusunda babam perde işi yaptığı halde fikir sahibi sayılmam pek ama söylediklerinizi kulağıma küpe yaptım bile :)

canım tek kelime ile bayıldım... Sade bi gelinlik halbuki ben taş maşlı gelinliklere bakmışımdır hep, sade olmasına rağmen çok güzel ama bu kadar sade olmasın bence bel kısmına yan tarafına yani çok şık göz alan bş taş koydurabilirsin ya da etek kısmındaki o büzgülü yerlere ufak ufak göz alan taşlar koydurabilirsn... aynı zamanda omuz kısmındaki büzgülü kısma da... yani ya bel kısmında oynama yap ya da etek ve omuzda... ama yok ben sade severim diyorsan sade de çok asil çok beğendim hatta bayıldım...

çok güzelmiş allah tamamına erdirsin mutluluklar dilerim

çok teşekkür ederim.

çok sağol, teşekkür ederim. etek kısmındaki yerlere taşlar olabilir bir model görmüştüm, eteği buna benziyordu ve iç kısımlarında taşlar vardı. çok sağol fikir verdiğin için. Allah nasip eder de yaptırabilirsem o zaman fotolarını üzerimdeykende görürsünüz inşallah. Nişan fotolarımdan da göreceğin gibi boy ve kiloyla orantılı olarak bununda olacağını düşünüyorum üzerime.

canım üst kısmı güzel ama alt kısmını düzgün dikemezlerse basit olur ayrıca kumaşını değiştirdiklerinde model de çok değişebiliyor, dikkat et derim yani

canım üst kısmı güzel ama alt kısmını düzgün dikemezlerse basit olur ayrıca kumaşını değiştirdiklerinde model de çok değişebiliyor, dikkat et derim yani

tamam canım daha önce gelinliğimi diktireceğim yere göstereceğim, işinin ehli hatunlar vardı orda. mesela ben 1-2 model bakmıştım onu giyersen göğes kısmı kötü durur, bunun kalça etek kısmı bilmem ne olur ama bak bunlar bunlar şöyle olur diye güzel izah etmişlerdi. bununla ilgili bakalım ne diyecekler :)

Cnm gelinliğin üstü çok güzel.. alt için bir kaç alternatif daha bakabilirsin.. üst kısmı benim gelinliğime çok benziyor.. ben kumaşını kırık beyaz prada kumaş yaptırdım herkes çok beğendi.. şimdiden mutluluklar..

bence farklı kumaş seçilip etek kısmı daha sade, üst kısmı gibi daha uzun dalgalandırılırsa güzel olur canım

ben de kumaş isimlerini bilmem ama anlatmak istediğim şu canım, yani saten gibi parlak bir kumaş yerine daha mat bir kumaş seçip, etekteki o boğum boğum dalgaları serbest bıRakarak bir etek yapılırsa çok kibar olur bence.. hani üst kısım sanki kırışmışta dikilmiş, alt kısım etek şişmişte aralara raptiye konulmuş gibi bence :90: umarım azıcık anlatabilmişimdrr

çok tatlısın ya öyle olmuşta böyleymiş gibi :)) tamam bunuda anlatmaya çalışacağım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…