Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
25 yaşındayım. 16-17 yaşımdan beri hep çalıştım ama. Çok kişi tanıdım. Aslında her şey güzeldi başlarda ama durumun gittikçe kötüleştiğini görüyorum. Ben de konuşmak isteyenle sonuna kadar desteğim, arkadaşça yaklaşana da, yanimda olan arkadaşlarıma da, hepsine kapım açık. Bir gelene ben de giderim mantığı var artık. Yeni ortamlara da giriyorum ama tek bir gerçek arkadaş dahi edinemedim. Olan arkadaslarım eski, onlar da yetiyor bana.
25 yaşındayım. 16-17 yaşımdan beri hep çalıştım ama. Çok kişi tanıdım. Aslında her şey güzeldi başlarda ama durumun gittikçe kötüleştiğini görüyorum. Ben de konuşmak isteyenle sonuna kadar desteğim, arkadaşça yaklaşana da, yanimda olan arkadaşlarıma da, hepsine kapım açık. Bir gelene ben de giderim mantığı var artık. Yeni ortamlara da giriyorum ama tek bir gerçek arkadaş dahi edinemedim. Olan arkadaslarım eski, onlar da yetiyor bana.
yaşın daha gençmiş.. ama bir yaştan sonra dost edinmek gerçekten imkansızlaşıyor, istisnalar hariç tabi. neyse ki eskiler varmış, onlar da olmasaydı hiç çekilmezdi..