E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
Arkidişler benım garıp sorunum war sanırım, eskıden kendı kararlarımı kendım alan bı kızdım böle kucukken 13-16 yas arası,
ama mesela ablam süreklı anneme sorar o sölemeden hareket etmez sureklı sorar cok dalga gecerdm bende aynı oldum
eskıden en kötu karar kararsızlıktan ıyıdır derdım,
ama hata yaptıgımı gore gore ya demek yanlıs baskalarına sormalıyım dedım ve artık anneme ona buna şuna herkese sorup sonra en dogru gelenı yapıyorum,
mesela bı iş gorusmesıe gıttım 500 kısıye soruyorum gırsem mı dıye,
cogunluk ne derse onu yapıyorum
bazen bırı bısey ıstıo onu yapıyorum aama ıstemeden yapıyorum
neden böle yım ben nası duzeltılır sızce? kendıme guven meselesı degıl guvenım var
ama bısey yapıyorum sonra herkes bööö naptın yıne pasta yıne hatalısın dıye tepeme cıkıor
mısal son işime gırdım gırene kadar kımse bısey demedı işe bı gırdım herkes aılem anem babam ablam vs ustume cullandı salak pasta yıne ne ıse gırdın ne aptalsın falan dıye canımı okudular,
herkes bsey soyluyo ben hep kendı bıldıgımı mı okuyayım nası yapayım
sız nası yapıyosunuz? hayatınızda kararları nası verıyosunuz
ama mesela ablam süreklı anneme sorar o sölemeden hareket etmez sureklı sorar cok dalga gecerdm bende aynı oldum
eskıden en kötu karar kararsızlıktan ıyıdır derdım,
ama hata yaptıgımı gore gore ya demek yanlıs baskalarına sormalıyım dedım ve artık anneme ona buna şuna herkese sorup sonra en dogru gelenı yapıyorum,
mesela bı iş gorusmesıe gıttım 500 kısıye soruyorum gırsem mı dıye,
cogunluk ne derse onu yapıyorum
bazen bırı bısey ıstıo onu yapıyorum aama ıstemeden yapıyorum
neden böle yım ben nası duzeltılır sızce? kendıme guven meselesı degıl guvenım var
ama bısey yapıyorum sonra herkes bööö naptın yıne pasta yıne hatalısın dıye tepeme cıkıor
mısal son işime gırdım gırene kadar kımse bısey demedı işe bı gırdım herkes aılem anem babam ablam vs ustume cullandı salak pasta yıne ne ıse gırdın ne aptalsın falan dıye canımı okudular,
herkes bsey soyluyo ben hep kendı bıldıgımı mı okuyayım nası yapayım
sız nası yapıyosunuz? hayatınızda kararları nası verıyosunuz