• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her şeyi bana batıyor ??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

LADY VEGA

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2017
8.642
34.833
548
Merhaba hanımlar
Sevgilimle bi tartışmamız oldu yani hep çok büyük olaylar olurdu ama bu hani her ilişkide olacak bir tartışmaydı. Biraz başta üzdü beni ama sonra benim istediğim gibi çözüldü mesele fakat sorun şu ki bana her şeyi batıyor içimde ona karşı bi öfke var iyi olamıyorum. Bi şey diyin bana ya lütfen

Ya aslında onu seviyorum kalbinde ona ait büyük bi sevgi var hissediyorum ama her sözü her hareketi batıyor bana. İçime kapanmak istiyorum kimseyle konuşmamak
Soğumuşsunuz. Bence her şeyi batan bir kişiyle bir arada olmak çok manasız. Ben bu şekilde olduğunuz için ilişkinizin devamı olacağını sanmıyorum. Olmasın da zaten... Daha sevgiliyken böyleyseniz, ilerisi için hiç tahammülünüz kalmaz.

Olayın istediğiniz gibi sonuçlanması bile sizi yatıştıramadıysa, muhtemelen bunun sebebi o olay değildir, genel olarak ilişkinizin gidişatıyla ilgili bir huzursuzluğunuz vardır. O zaman bunu masaya yatırmak, sorunları tespit edip çözme aşamasına geçmek lazım.
Geçemiyorum o aşamaya batıyor bana günaydın yazsa sinir oluyorum ama yazmasa da sinir oluyor kendimi öfkeli hissediyorum. Bu şekilde sağlıklı sonuçlar elde edemem.

Geçemiyorum o aşamaya batıyor bana günaydın yazsa sinir oluyorum ama yazmasa da sinir oluyor kendimi öfkeli hissediyorum. Bu şekilde sağlıklı sonuçlar elde edemem.
Peki sizce genel sorunlarınız neler? İçinizdeki öfkeyi besleyen bazı tavırları olmalı ki, bu hale gelesiniz. İşte o tavırlar her neyse, alın karşınıza bir güzel haşlayın kendisini. Sonunu da böyle deliriyorum, çünkü aramızın iyi olmasını istiyorum, seni seviyorum ve saçma sapan gerginliklere tahammülüm kalmadı, ilişkimizi yıpratıyoruz, bir şeyler yapmalıyız, şeklinde bağlayın. Hem içinizi döküp rahatlarsınız, hem de yapıcı bir sonla bitirdiğiniz için belki harekete geçer.

Peki sizce genel sorunlarınız neler? İçinizdeki öfkeyi besleyen bazı tavırları olmalı ki, bu hale gelesiniz. İşte o tavırlar her neyse, alın karşınıza bir güzel haşlayın kendisini. Sonunu da böyle deliriyorum, çünkü aramızın iyi olmasını istiyorum, seni seviyorum ve saçma sapan gerginliklere tahammülüm kalmadı, ilişkimizi yıpratıyoruz, bir şeyler yapmalıyız, şeklinde bağlayın. Hem içinizi döküp rahatlarsınız, hem de yapıcı bir sonla bitirdiğiniz için belki harekete geçer.
Ya mesela dün evet gerçekten istediğim gibi bi sonuca bağladık ama adam dediğimi yaptı ki benim haklı sebeplerim vardı hatta kime anlattıysam sen haklısın yanlış yapmış öyle yapmamakla dedi. Yaptım dedi bana en son ondan sonra ne bi gönül alma ne bişey vatsapta çevrimiçi arkadaşlarıyla sohbet full. Sinir oldum insan bi der bak aramız düzelsin artık felan 2 cümle bekledim yani. Sonra telefonu bozuldu gece geldi çok uykum var gözkerim kapanıyor telefonla uğraştım hep diyor ama çevrimiçi arkadaşlarıyla grubu var orda konuşuyor. Bende sinir oluyorum biraz bana bize dr kafa yorsun biraz bişeyleri toparlamayı bilsin istiyorum

Bende bi arkadaşıma karşı böyleydim ilişkimi kestim ne onu üzmeye gerek var ne sinir küpü olmaya Görmeye bile tahammülüm yoktu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X