Her seye karışan kayinvalide sorunsalı?

Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Öncelikle stres yapmamaya çalışın lütfen bebekte etkileniyor malum. Konuya gelecek olursak yakın olmanın dezavanjlari cidden her şeye şahit oluyorlar yaptiklari da çok ayıp. Onlara ne sizin daginikliginizdan harcamalarınızdan. Mesafeli olun bunlarla baş edilmez bişey deseniz eşinizle kötü olacaksınız hiç gerek yok. İnşallah bı an önce giderler böyle karisiyorlar bı aile düzeni bırakmıyorlar oysa ne gerek var yani kime ne ben bile sinir oldum şuan

Evlenince: siz mi kayınvalidenizin oturduğu apartmana taşındınız yoksa kayınvalideniz mi sizin oturduğunuz apartmana taşındı ?

Bazı adamlar işini biliyor.

Dağınıksanız sizin eviniz kime ne
çok alışveriş yapıyorsanız yine kimseyi ilgilendirmez sizin hesabına geliyor yapıyorsunuz maaşınızı kayınvalideniz vermiyor
Ayrıca eşiniz neden annesinin sözüne bu kadar bakıyor

oh ne güzel hamileymişsin ne güzel zamanlardasın, hiç takma üzülme kime ne he de geç

Eşin senden alıp anasına anlatıyor, anasından alıp sana getiriyor. Çok tehlikeli bir tip. Yedi köyü birbirine katar.

Bu koca ile bugüne kadar o apartmanda cinayet çıkmadıysa daha bi şey olmaz korkmayın.
Cinayet cikmadi da ben cocugu alip evi terkedecem bu gidişle ya da kaynanama bağıracak çağıracak kalbi varmış başlarım kalbine hatta ölürse şu an mutlu bile olurum yalansiz

oh ne güzel hamileymişsin ne güzel zamanlardasın, hiç takma üzülme kime ne he de geç
Onlar benim hamileligimi bile umursamıyorlar.Gerci öğrendiklerinde bile yüzü düşmüştü 2 tane torun olacak bakmak zorunda kalacam korkusuna merak tmesin kapı gibi annem var bakar ona mı bırakırım cocugu avucunu yalar

Evlenince: siz mi kayınvalidenizin oturduğu apartmana taşındınız yoksa kayınvalideniz mi sizin oturduğunuz apartmana taşındı ?
Ben salaklık yaptım.Esim alt katına ev almış hazirdi ben yerleştim şimdiki kafam olsa ta uzaktaki Camiliden ev alırım en azından merkeze yakindi

Tecrübeli olan gelinler kayınvalidenin görüş açısında yaşamak her zman sorun mu?

Bu tarz konulari okudugumda eşimin annesine bizimle ilgili konuştuğu en ufak şeyde o muhteşem tonlamasi ile "yav sananee" deyişi kulagimda yankilaniyor. Hani nromali bu, boyle olmasi lazim. Bu kocalar suclu , kayinvalideler cok iyi niyetli bile olsa söylediği bi b.ka yarayacak sanip gene karisiyor gene konusuyor. Asıl mesele koca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…