- 3 Nisan 2023
- 957
- 3.076
-
- Konu Sahibi Busra54Nur
Yok zevk alıyor işte beni paylaşmıyorlar onlar yesin birbirini ben keyfime bakayım dışarda gexeyimAnnesiyle karısının arası açılanla mutlu mu oluyor ?
Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Öncelikle stres yapmamaya çalışın lütfen bebekte etkileniyor malum. Konuya gelecek olursak yakın olmanın dezavanjlari cidden her şeye şahit oluyorlar yaptiklari da çok ayıp. Onlara ne sizin daginikliginizdan harcamalarınızdan. Mesafeli olun bunlarla baş edilmez bişey deseniz eşinizle kötü olacaksınız hiç gerek yok. İnşallah bı an önce giderler böyle karisiyorlar bı aile düzeni bırakmıyorlar oysa ne gerek var yani kime ne ben bile sinir oldum şuanEşimle 5 yıllık evliyiz 1 tane kızımız var ve oğluma hamileyim. Kayinvalidrmle ayni apartmanda yasiyorum (miras kalan arazi satilirsa yeni ev alacakmis bir an once gider InsaAllah!) Durust olmak gerekirse ben biraz dağınık insanım (toplasam da dağılır) çocuk da var. Ustune kocam sebze yemekleri çok sevmez illa haftanın 2 3 günü ya et yiyecek ya da aperatif şeyler yemek istiyor.1 gün önce eşimi çağırdılar yukarıya neymiş ben dağınıklığı ev işi yapmiyomusum neymis çok markete gidiyormuş eve çok kargo geliyomus vs vs. Benim haberim ertesi gün oldu markete gittim ekmek gazoz ve katlanir oturak indirimdeyken aldim bahçede iyi oluyor diye. Eskm görür görmez burnumdan getirdi. Ne lazımmış diye söylendi durdu anlattı her şeyi sinirliyim ama şu an hiçbir şey yapma dedi. Zor sabrediyorum şu an bir an önce parayı alıp yeni ev alması için dua ediyorum. Ne yapmalıyım?
Eşimle 5 yıllık evliyiz 1 tane kızımız var ve oğluma hamileyim. Kayinvalidrmle ayni apartmanda yasiyorum (miras kalan arazi satilirsa yeni ev alacakmis bir an once gider InsaAllah!) Durust olmak gerekirse ben biraz dağınık insanım (toplasam da dağılır) çocuk da var. Ustune kocam sebze yemekleri çok sevmez illa haftanın 2 3 günü ya et yiyecek ya da aperatif şeyler yemek istiyor.1 gün önce eşimi çağırdılar yukarıya neymiş ben dağınıklığı ev işi yapmiyomusum neymis çok markete gidiyormuş eve çok kargo geliyomus vs vs. Benim haberim ertesi gün oldu markete gittim ekmek gazoz ve katlanir oturak indirimdeyken aldim bahçede iyi oluyor diye. Eskm görür görmez burnumdan getirdi. Ne lazımmış diye söylendi durdu anlattı her şeyi sinirliyim ama şu an hiçbir şey yapma dedi. Zor sabrediyorum şu an bir an önce parayı alıp yeni ev alması için dua ediyorum. Ne yapmalıyım?
Bazı adamlar işini biliyor.Zaten sorun eşinde 1000 de bir belki gelinine laf etmeyen kaynana var onlarda damara yada kızına sarıyor ya neyse
Eşi laf taşımasa sorun olmayacak ama eşi bunu bile isteye yapıyor onlar birbirini yesin ben keyfime bakayım mantığı
AminDikkat dağıtmak için iyi bi taktik Allah öylelerinden uzak tutsun
Dağınıksanız sizin eviniz kime neEşimle 5 yıllık evliyiz 1 tane kızımız var ve oğluma hamileyim. Kayinvalidrmle ayni apartmanda yasiyorum (miras kalan arazi satilirsa yeni ev alacakmis bir an once gider InsaAllah!) Durust olmak gerekirse ben biraz dağınık insanım (toplasam da dağılır) çocuk da var. Ustune kocam sebze yemekleri çok sevmez illa haftanın 2 3 günü ya et yiyecek ya da aperatif şeyler yemek istiyor.1 gün önce eşimi çağırdılar yukarıya neymiş ben dağınıklığı ev işi yapmiyomusum neymis çok markete gidiyormuş eve çok kargo geliyomus vs vs. Benim haberim ertesi gün oldu markete gittim ekmek gazoz ve katlanir oturak indirimdeyken aldim bahçede iyi oluyor diye. Eskm görür görmez burnumdan getirdi. Ne lazımmış diye söylendi durdu anlattı her şeyi sinirliyim ama şu an hiçbir şey yapma dedi. Zor sabrediyorum şu an bir an önce parayı alıp yeni ev alması için dua ediyorum. Ne yapmalıyım?
Aile olmaya başaramayanlar evlenmesin artık gerçekten yaEşin senden alıp anasına anlatıyor, anasından alıp sana getiriyor. Çok tehlikeli bir tip. Yedi köyü birbirine katar.
Bu koca ile bugüne kadar o apartmanda cinayet çıkmadıysa daha bi şey olmaz korkmayın.
oh ne güzel hamileymişsin ne güzel zamanlardasın, hiç takma üzülme kime ne he de geçEşimle 5 yıllık evliyiz 1 tane kızımız var ve oğluma hamileyim. Kayinvalidrmle ayni apartmanda yasiyorum (miras kalan arazi satilirsa yeni ev alacakmis bir an once gider InsaAllah!) Durust olmak gerekirse ben biraz dağınık insanım (toplasam da dağılır) çocuk da var. Ustune kocam sebze yemekleri çok sevmez illa haftanın 2 3 günü ya et yiyecek ya da aperatif şeyler yemek istiyor.1 gün önce eşimi çağırdılar yukarıya neymiş ben dağınıklığı ev işi yapmiyomusum neymis çok markete gidiyormuş eve çok kargo geliyomus vs vs. Benim haberim ertesi gün oldu markete gittim ekmek gazoz ve katlanir oturak indirimdeyken aldim bahçede iyi oluyor diye. Eskm görür görmez burnumdan getirdi. Ne lazımmış diye söylendi durdu anlattı her şeyi sinirliyim ama şu an hiçbir şey yapma dedi. Zor sabrediyorum şu an bir an önce parayı alıp yeni ev alması için dua ediyorum. Ne yapmalıyım?
Esim ağızlarının payını vermiyor işte karisamazsiniz demiyor.Ama zamani gelince ben verecem hep para konusuna karışıyorlar.Hiçbir şey. Konuşsun dursunlar.
Eşine sinir oldum ama.
Cinayet cikmadi da ben cocugu alip evi terkedecem bu gidişle ya da kaynanama bağıracak çağıracak kalbi varmış başlarım kalbine hatta ölürse şu an mutlu bile olurum yalansizEşin senden alıp anasına anlatıyor, anasından alıp sana getiriyor. Çok tehlikeli bir tip. Yedi köyü birbirine katar.
Bu koca ile bugüne kadar o apartmanda cinayet çıkmadıysa daha bi şey olmaz korkmayın.
Onlar benim hamileligimi bile umursamıyorlar.Gerci öğrendiklerinde bile yüzü düşmüştü 2 tane torun olacak bakmak zorunda kalacam korkusuna merak tmesin kapı gibi annem var bakar ona mı bırakırım cocugu avucunu yalaroh ne güzel hamileymişsin ne güzel zamanlardasın, hiç takma üzülme kime ne he de geç
Ben salaklık yaptım.Esim alt katına ev almış hazirdi ben yerleştim şimdiki kafam olsa ta uzaktaki Camiliden ev alırım en azından merkeze yakindiEvlenince: siz mi kayınvalidenizin oturduğu apartmana taşındınız yoksa kayınvalideniz mi sizin oturduğunuz apartmana taşındı ?
Devletin herkesi evlilik ehliyeti şartı getirmesi ve bu evlilik durumuna sınırlama getirmesi sartAile olmaya başaramayanlar evlenmesin artık gerçekten ya
Tecrübeli olan gelinler kayınvalidenin görüş açısında yaşamak her zman sorun mu?Eşimle 5 yıllık evliyiz 1 tane kızımız var ve oğluma hamileyim. Kayinvalidrmle ayni apartmanda yasiyorum (miras kalan arazi satilirsa yeni ev alacakmis bir an once gider InsaAllah!) Durust olmak gerekirse ben biraz dağınık insanım (toplasam da dağılır) çocuk da var. Ustune kocam sebze yemekleri çok sevmez illa haftanın 2 3 günü ya et yiyecek ya da aperatif şeyler yemek istiyor.1 gün önce eşimi çağırdılar yukarıya neymiş ben dağınıklığı ev işi yapmiyomusum neymis çok markete gidiyormuş eve çok kargo geliyomus vs vs. Benim haberim ertesi gün oldu markete gittim ekmek gazoz ve katlanir oturak indirimdeyken aldim bahçede iyi oluyor diye. Eskm görür görmez burnumdan getirdi. Ne lazımmış diye söylendi durdu anlattı her şeyi sinirliyim ama şu an hiçbir şey yapma dedi. Zor sabrediyorum şu an bir an önce parayı alıp yeni ev alması için dua ediyorum. Ne yapmalıyım?
evetTecrübeli olan gelinler kayınvalidenin görüş açısında yaşamak her zman sorun mu?