Evlenmeden ne oldukları belliymiş zaten bile bile lades demişsiniz. Şimdi ahlanıp vahlanmak anlamsız.Keşkelerim o kadar çok ki bu hayatta, çok az şeyi kendi istediğim şekilde yapabildim ama çoğu şey ise kendi istediğim şekilde olmadı. Hayatım evlilikten önce ve sonra diye ikiye ayrılıyor resmen, mesela nişan, kına, düğün için her şey gelinin istediği gibi olmalıdır fakat bende tam tersi oldu. Kayınvalidem kızı kuaför olduğu için gelinbaşımı felan kızının yapmasını istedi. (yani bilmem kaç 5 -10 yıl önce bazı dükkanlarda çalışmış vs. ). Hatta bunu derken de o kadar baskıladı ki işte ona yaptırmazsak ağlar, üzülür bile dedi. Evde kuaför varken başka kuaföre ne gerek var, başka kuaföre yaptırsam söverler dedi ve tabi kendi ekonomisini de ön tarafta tutarak ,şaka gibi tabi ben de o zamanlar aman neyse alt tarafı bir saç, gelin başı felan dedim ama ben dahil kimse beğenmedi yaptığı modelleri felan, çünkü 10 yıl öncesinin el becerisi, bilgisi kalmamış, taa ozamanların moda anlayışı ile bugünün anlayışı çok farklı bi de. Ben de hiç ses çıkarmıyorum oldu deyip geçiyorum çünkü görümcemin de huyunu biliyorum , ona bir kaş aldırmak istemedim diye görümcem mesaj atıp kendince baskı felan yapıyordu bana güven sorunun var senin galiba felan diye buna benzer şeyler yazıyordu yani bi de saçımımsana yaptırmak istemiyorum desem neler olurdu bilmiyorum. eşimle nişanlılık zamanımda baya büyük bir kavga çıkmıştı, hatta benim o kavgadan sonra kollarımda uyuşmalar başladı çünkü kavga sırasında yürüyememiştim bile elim kolum kalkmamıştı her yerim çok titremişti ve uyuşmaya başlamıştı. Ama kayınvalidem bir kere olsun kızına kızım yaptırmak istemiyor olabilir deyip kapatsaydı konuyu ya da ilk başta bana o kadar baskı yapmasaydı seda ablan ağlar, üzülür diyerek, başka kuaförde yaptırdıgımızı duyan söver diyerek baskı yapmasaydı keşke tabi bunlarla sınırlı değil ki mesela nişan organizasyonumu kendim seçmiştim çünkü benim annem seçeceğim modeli bana bırakmıştı içime sineni almıştık kiralamıştık ama nişanda kullanacağım tepsiyi bile görümcem yine karşı çıkmıştı bu olmaz diyerek oysaki kendi dediği tepsinin rengi nişan organizasyonuna uymuyor bile ama yine bir sıkıntı çıkmasın diyerek görümcem insan dediğine evet dedim çünkü hemen ağlayıp herkesi duygusal manipüle eden bir yapısı var herkes de hemen ağladı diye onu suçsuz görüyorlar tabi. Neyse nişan kına derken hiçbir şey istediğim gibi olmadı her şey içimde kaldı sırf o prenses gibi yetiştirdikleri kızları mutlu olsun diye. Onun düğünü sonuçta...
Ilk önce böyle her şeye karışan illa benim dediğim olsun diyen görümce kayinvalide ve kocaların hepsine saç baş dalmak istiyorum yeter ya bir şeyede karışmayın susun artık düğûn senin düğûn değil karışmasan ölmezsin ya.Keşkelerim o kadar çok ki bu hayatta, çok az şeyi kendi istediğim şekilde yapabildim ama çoğu şey ise kendi istediğim şekilde olmadı. Hayatım evlilikten önce ve sonra diye ikiye ayrılıyor resmen, mesela nişan, kına, düğün için her şey gelinin istediği gibi olmalıdır fakat bende tam tersi oldu. Kayınvalidem kızı kuaför olduğu için gelinbaşımı felan kızının yapmasını istedi. (yani bilmem kaç 5 -10 yıl önce bazı dükkanlarda çalışmış vs. ). Hatta bunu derken de o kadar baskıladı ki işte ona yaptırmazsak ağlar, üzülür bile dedi. Evde kuaför varken başka kuaföre ne gerek var, başka kuaföre yaptırsam söverler dedi ve tabi kendi ekonomisini de ön tarafta tutarak ,şaka gibi tabi ben de o zamanlar aman neyse alt tarafı bir saç, gelin başı felan dedim ama ben dahil kimse beğenmedi yaptığı modelleri felan, çünkü 10 yıl öncesinin el becerisi, bilgisi kalmamış, taa ozamanların moda anlayışı ile bugünün anlayışı çok farklı bi de. Ben de hiç ses çıkarmıyorum oldu deyip geçiyorum çünkü görümcemin de huyunu biliyorum , ona bir kaş aldırmak istemedim diye görümcem mesaj atıp kendince baskı felan yapıyordu bana güven sorunun var senin galiba felan diye buna benzer şeyler yazıyordu yani bi de saçımımsana yaptırmak istemiyorum desem neler olurdu bilmiyorum. eşimle nişanlılık zamanımda baya büyük bir kavga çıkmıştı, hatta benim o kavgadan sonra kollarımda uyuşmalar başladı çünkü kavga sırasında yürüyememiştim bile elim kolum kalkmamıştı her yerim çok titremişti ve uyuşmaya başlamıştı. Ama kayınvalidem bir kere olsun kızına kızım yaptırmak istemiyor olabilir deyip kapatsaydı konuyu ya da ilk başta bana o kadar baskı yapmasaydı seda ablan ağlar, üzülür diyerek, başka kuaförde yaptırdıgımızı duyan söver diyerek baskı yapmasaydı keşke tabi bunlarla sınırlı değil ki mesela nişan organizasyonumu kendim seçmiştim çünkü benim annem seçeceğim modeli bana bırakmıştı içime sineni almıştık kiralamıştık ama nişanda kullanacağım tepsiyi bile görümcem yine karşı çıkmıştı bu olmaz diyerek oysaki kendi dediği tepsinin rengi nişan organizasyonuna uymuyor bile ama yine bir sıkıntı çıkmasın diyerek görümcem insan dediğine evet dedim çünkü hemen ağlayıp herkesi duygusal manipüle eden bir yapısı var herkes de hemen ağladı diye onu suçsuz görüyorlar tabi. Neyse nişan kına derken hiçbir şey istediğim gibi olmadı her şey içimde kaldı sırf o prenses gibi yetiştirdikleri kızları mutlu olsun diye. Onun düğünü sonuçta...
Okumadım ama böyle birini boşadım şuan cok mutluyum başkasıyla evliyim cok guzel bir hayatim varKeşkelerim o kadar çok ki bu hayatta, çok az şeyi kendi istediğim şekilde yapabildim ama çoğu şey ise kendi istediğim şekilde olmadı. Hayatım evlilikten önce ve sonra diye ikiye ayrılıyor resmen, mesela nişan, kına, düğün için her şey gelinin istediği gibi olmalıdır fakat bende tam tersi oldu. Kayınvalidem kızı kuaför olduğu için gelinbaşımı felan kızının yapmasını istedi. (yani bilmem kaç 5 -10 yıl önce bazı dükkanlarda çalışmış vs. ). Hatta bunu derken de o kadar baskıladı ki işte ona yaptırmazsak ağlar, üzülür bile dedi. Evde kuaför varken başka kuaföre ne gerek var, başka kuaföre yaptırsam söverler dedi ve tabi kendi ekonomisini de ön tarafta tutarak ,şaka gibi tabi ben de o zamanlar aman neyse alt tarafı bir saç, gelin başı felan dedim ama ben dahil kimse beğenmedi yaptığı modelleri felan, çünkü 10 yıl öncesinin el becerisi, bilgisi kalmamış, taa ozamanların moda anlayışı ile bugünün anlayışı çok farklı bi de. Ben de hiç ses çıkarmıyorum oldu deyip geçiyorum çünkü görümcemin de huyunu biliyorum , ona bir kaş aldırmak istemedim diye görümcem mesaj atıp kendince baskı felan yapıyordu bana güven sorunun var senin galiba felan diye buna benzer şeyler yazıyordu yani bi de saçımımsana yaptırmak istemiyorum desem neler olurdu bilmiyorum. eşimle nişanlılık zamanımda baya büyük bir kavga çıkmıştı, hatta benim o kavgadan sonra kollarımda uyuşmalar başladı çünkü kavga sırasında yürüyememiştim bile elim kolum kalkmamıştı her yerim çok titremişti ve uyuşmaya başlamıştı. Ama kayınvalidem bir kere olsun kızına kızım yaptırmak istemiyor olabilir deyip kapatsaydı konuyu ya da ilk başta bana o kadar baskı yapmasaydı seda ablan ağlar, üzülür diyerek, başka kuaförde yaptırdıgımızı duyan söver diyerek baskı yapmasaydı keşke tabi bunlarla sınırlı değil ki mesela nişan organizasyonumu kendim seçmiştim çünkü benim annem seçeceğim modeli bana bırakmıştı içime sineni almıştık kiralamıştık ama nişanda kullanacağım tepsiyi bile görümcem yine karşı çıkmıştı bu olmaz diyerek oysaki kendi dediği tepsinin rengi nişan organizasyonuna uymuyor bile ama yine bir sıkıntı çıkmasın diyerek görümcem insan dediğine evet dedim çünkü hemen ağlayıp herkesi duygusal manipüle eden bir yapısı var herkes de hemen ağladı diye onu suçsuz görüyorlar tabi. Neyse nişan kına derken hiçbir şey istediğim gibi olmadı her şey içimde kaldı sırf o prenses gibi yetiştirdikleri kızları mutlu olsun diye. Onun düğünü sonuçta...
eşimle nişanlılık zamanımda baya büyük bir kavga çıkmıştı, hatta benim o kavgadan sonra kollarımda uyuşmalar başladı çünkü kavga sırasında yürüyememiştim bile elim kolum kalkmamıştı her yerim çok titremişti ve uyuşmaya başlamıştı.
Kimseye suç bulmayın, kabul etmek için ne gibi bi zorunluluğunuz vardı? Daha nişanlıyken sinir stresden kolunuzu uyuşturan bi aile ile neden evlendiniz? Çok şaşırıyorum böyle konulara gerçekten.. Kendi tercihinizi yaşıyorsunuz kusura bakmayın..Keşkelerim o kadar çok ki bu hayatta, çok az şeyi kendi istediğim şekilde yapabildim ama çoğu şey ise kendi istediğim şekilde olmadı. Hayatım evlilikten önce ve sonra diye ikiye ayrılıyor resmen, mesela nişan, kına, düğün için her şey gelinin istediği gibi olmalıdır fakat bende tam tersi oldu. Kayınvalidem kızı kuaför olduğu için gelinbaşımı felan kızının yapmasını istedi. (yani bilmem kaç 5 -10 yıl önce bazı dükkanlarda çalışmış vs. ). Hatta bunu derken de o kadar baskıladı ki işte ona yaptırmazsak ağlar, üzülür bile dedi. Evde kuaför varken başka kuaföre ne gerek var, başka kuaföre yaptırsam söverler dedi ve tabi kendi ekonomisini de ön tarafta tutarak ,şaka gibi tabi ben de o zamanlar aman neyse alt tarafı bir saç, gelin başı felan dedim ama ben dahil kimse beğenmedi yaptığı modelleri felan, çünkü 10 yıl öncesinin el becerisi, bilgisi kalmamış, taa ozamanların moda anlayışı ile bugünün anlayışı çok farklı bi de. Ben de hiç ses çıkarmıyorum oldu deyip geçiyorum çünkü görümcemin de huyunu biliyorum , ona bir kaş aldırmak istemedim diye görümcem mesaj atıp kendince baskı felan yapıyordu bana güven sorunun var senin galiba felan diye buna benzer şeyler yazıyordu yani bi de saçımımsana yaptırmak istemiyorum desem neler olurdu bilmiyorum. eşimle nişanlılık zamanımda baya büyük bir kavga çıkmıştı, hatta benim o kavgadan sonra kollarımda uyuşmalar başladı çünkü kavga sırasında yürüyememiştim bile elim kolum kalkmamıştı her yerim çok titremişti ve uyuşmaya başlamıştı. Ama kayınvalidem bir kere olsun kızına kızım yaptırmak istemiyor olabilir deyip kapatsaydı konuyu ya da ilk başta bana o kadar baskı yapmasaydı seda ablan ağlar, üzülür diyerek, başka kuaförde yaptırdıgımızı duyan söver diyerek baskı yapmasaydı keşke tabi bunlarla sınırlı değil ki mesela nişan organizasyonumu kendim seçmiştim çünkü benim annem seçeceğim modeli bana bırakmıştı içime sineni almıştık kiralamıştık ama nişanda kullanacağım tepsiyi bile görümcem yine karşı çıkmıştı bu olmaz diyerek oysaki kendi dediği tepsinin rengi nişan organizasyonuna uymuyor bile ama yine bir sıkıntı çıkmasın diyerek görümcem insan dediğine evet dedim çünkü hemen ağlayıp herkesi duygusal manipüle eden bir yapısı var herkes de hemen ağladı diye onu suçsuz görüyorlar tabi. Neyse nişan kına derken hiçbir şey istediğim gibi olmadı her şey içimde kaldı sırf o prenses gibi yetiştirdikleri kızları mutlu olsun diye. Onun düğünü sonuçta...
Keşkelerim o kadar çok ki bu hayatta, çok az şeyi kendi istediğim şekilde yapabildim ama çoğu şey ise kendi istediğim şekilde olmadı. Hayatım evlilikten önce ve sonra diye ikiye ayrılıyor resmen, mesela nişan, kına, düğün için her şey gelinin istediği gibi olmalıdır fakat bende tam tersi oldu. Kayınvalidem kızı kuaför olduğu için gelinbaşımı felan kızının yapmasını istedi. (yani bilmem kaç 5 -10 yıl önce bazı dükkanlarda çalışmış vs. ). Hatta bunu derken de o kadar baskıladı ki işte ona yaptırmazsak ağlar, üzülür bile dedi. Evde kuaför varken başka kuaföre ne gerek var, başka kuaföre yaptırsam söverler dedi ve tabi kendi ekonomisini de ön tarafta tutarak ,şaka gibi tabi ben de o zamanlar aman neyse alt tarafı bir saç, gelin başı felan dedim ama ben dahil kimse beğenmedi yaptığı modelleri felan, çünkü 10 yıl öncesinin el becerisi, bilgisi kalmamış, taa ozamanların moda anlayışı ile bugünün anlayışı çok farklı bi de. Ben de hiç ses çıkarmıyorum oldu deyip geçiyorum çünkü görümcemin de huyunu biliyorum , ona bir kaş aldırmak istemedim diye görümcem mesaj atıp kendince baskı felan yapıyordu bana güven sorunun var senin galiba felan diye buna benzer şeyler yazıyordu yani bi de saçımımsana yaptırmak istemiyorum desem neler olurdu bilmiyorum. eşimle nişanlılık zamanımda baya büyük bir kavga çıkmıştı, hatta benim o kavgadan sonra kollarımda uyuşmalar başladı çünkü kavga sırasında yürüyememiştim bile elim kolum kalkmamıştı her yerim çok titremişti ve uyuşmaya başlamıştı. Ama kayınvalidem bir kere olsun kızına kızım yaptırmak istemiyor olabilir deyip kapatsaydı konuyu ya da ilk başta bana o kadar baskı yapmasaydı seda ablan ağlar, üzülür diyerek, başka kuaförde yaptırdıgımızı duyan söver diyerek baskı yapmasaydı keşke tabi bunlarla sınırlı değil ki mesela nişan organizasyonumu kendim seçmiştim çünkü benim annem seçeceğim modeli bana bırakmıştı içime sineni almıştık kiralamıştık ama nişanda kullanacağım tepsiyi bile görümcem yine karşı çıkmıştı bu olmaz diyerek oysaki kendi dediği tepsinin rengi nişan organizasyonuna uymuyor bile ama yine bir sıkıntı çıkmasın diyerek görümcem insan dediğine evet dedim çünkü hemen ağlayıp herkesi duygusal manipüle eden bir yapısı var herkes de hemen ağladı diye onu suçsuz görüyorlar tabi. Neyse nişan kına derken hiçbir şey istediğim gibi olmadı her şey içimde kaldı sırf o prenses gibi yetiştirdikleri kızları mutlu olsun diye. Onun düğünü sonuçta...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?