- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.557
- 598
- Konu Sahibi Yokuspokus
-
maalesef bu patronlar hep aynı iyi olanları da vardır elbet ama bana hiç denk gelmedi. ne yaparsan yap hiçbir şey senden ve karnındaki minikten önemli değil. kafana takma diycem ama illaki takıyor insan
yapma canım böyle bak ben çalışmadım bu konu da akıl veremem patronun dengesiz biri belli ki ama hem kendi sağlığını hem bebişin sağlığını tehlikeye etme stres yapıpta inşallah bişeyiniz yoktur dr hayırlı haberle gel
Hic yipratma kendini
Al raporunu bak keyfine
Anlik da olsa cozum bulmalisin canim bebisinin iyiligi icin, ben 37. Haftama kadar calistim hep sinir harbiyle, ustelik bunu yapan da patron degil mudurumdu yani.Bu anlık bir çözüm. Üstelik rahat bırakacaklarını da sanmıyorum.
Evden müdahale edebiliyorum işlerime, internet bağlantısı var, programlar kendi pclerimde var.
Evde günlerce yatsam dahi, telefonlarım susmayacaktır.
Bi de surat yaparlar... "Biz seni dinlendirmiyor muyuz?" diye. Çok çeşit insanlar.
patron şirketinde bende çalıştım bir süre ve evet bu tarz sıkıntılar oluyor ne yazikki
daha kurumsal bi yerde çalışma imkanınız varsa bebekten sonra bir daha dönmeyin derim..
Zaten kurumsal... Çok açmayayım.
Ama soğuttular işte, bebek sonrası ben de diyorum, çalışmayayım orada.
Hatta şimdi bile şeytan diyo "Bırak yarı yolda, görsünler" ... Ben bırakırsam bir bölüm komple karışır.
İlk bi sorunumuz olmuştu, tatil konusunda. Adamlar pazar günü de azcık ilgilensen, idare edilmiyo sensiz olayına getireceklerdi. Kabul etmem bunu, işinize gelirse deyip resti çektim. Sonra seslerini çıkaramadılar.
Ama hala üzerime geliyorlar, bu ne cesaret anlayamıyorum.
Bizimki de kurumsal sözdee,kurumunu yediğim,dışarıya çok büyük şirket,içeriyi bize sor.
Bir an aynı yerde mi çalışıyoruz dedim ama bizim sıkıntı farklı,her işyerinin var işte sıkıntıları.
Sakin ol bebişin her şeyden daha önemli.Geçmiş olsun
patronlara patronculuk oynuyor diye kızma hakkınız yok ki. para konusunda evet haklı olabilirsiniz ama zaten yaptığım işt, bana neden söylüyor demeniz saçma geldi. adam patron yani sonuçta. iki kere mesaj atmış, emir vermiş diye patronculuk oynuyor diyorsunuz. bence sizi rica minnet işe istediler diye bu tavırdasınız.
Patronun beni işe alırkenki beklentisine 1 diyelim.
Bana söylenilmeden yaptığım iş 10.
Ayrıca yaptığım işten anlamıyor. Nasıl yapacağız, bu yapılır mı diye bana soran adam,
durduk yere, zaten yaptığım şeyleri hatırlatma gereği hissediyorsa, buna patronculuk oynamak denir.
beklentiyi aşıp aşmamak isizn probleminiz. kimse size biz senden bir değil on bekliyoruz dememiş ki. siz yapmışsınız.
ayrıca dediğim gibi adma patron. patronculuk oynasa da oynamasa da.
bence bu konuda daha fazla kendinizi doldurmayın.
yazık ya benimde iş yerindeki şartlarımda c.tesi pazar tatil hiç bi şekilde işe gelmem iş kabul etmem tel açmam.
he biizmde kurumsal ama maaşlar bu ara çok aksıyor oda malum her şirket ufak çaplı bi kriz içinde..
anlıyorum sizi sonuna kadar da haklısınız eğer çalışmak zorunda değilseniz bırakın hem bebeğiniz hemde sizin psikolojiniz için o şirket sıkıntı yaratacak gibi duruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?