Her şey torpil mi :((((

birgaripyazar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
1.528
677
Garanti Bankası sınavına girdim geçtim. Online mülakatına girdim onu da geçtim.Bire bir mülakatına katıldım dün.2 güne yayarak yaptılar haberleştiğimiz arkadaşlar vardı mülakata beraber gireceğimiz.Neyse girdim ne sordular kendimce mantıklı cevaplar verdim bilgi sorusunda da cevapladım ama inanın ki çıkınca okadar mutluydum ki çok çok iyi geçti dedim soranlara.Bugün 5 e kadar mülakat vardı.Neyse oturduğum yer için başvurmuştum aynı bankada gişe de tanıdığım biri vardı mesaj attı olumsuz senin diye.Nerden biliyorsun dedim bize mail geldi kazananların dedi.Tabi bize olumlu olumsuz dönüş olmadı ama söylediği de doğru çıktı..Cidden beklemediğim bir şeydi..Çok heves ettim ama olmadı..Şunu merak ediyorum bunun gibi bankalara girmesi gerçekten torpil mi gerektiriyor bu kadar?
(SONRADAN EKLENTİ: Olumlu mail geldi ama girenler girmiş zaten ihtiyaç dahilinde çağırılacaksınız yazmışlar..Oda imkansız sanırım.Havuzda boğulucam :) )

Son düzenleyen: Moderatör:
iki senedir bankalarda bu durumu yaşıyorum, artık hiç üzülmüyorum bile.
Girdiğim tüm banka sınavlarını geçtim ama işsizim :)

evet teyzemin kızı vakıfbanka torpil ile girdi
başka vakıfbankta müdür akrabamız vardı , o yaptı torpili

ön ayak olanda annemdi

eşimin arkadaşının karısı torpilsiz girdi iş bankasına, ama torpilli giren de çokmuş hakkederek giren tek tük müş
nefret ediyorum şu torpil olayından, bizim kurumda da var böyle gelen, çok vasat sıradan birisi, hak ederek olsa kapısından bile giremeyeceği kurumda çünkü çook güçlü bir torpili var...üstlerinin de lafı sözü geçmiyor ama bize maşallah pabuç gibi dilleri var bizim üstümüzden ağalık taslıyorlar... sıkıyorsa torpili olana bir şey de bakalım g.tleri yetmiyor....

üzülme eski bankacı olarak söylüyorum bankada köle gibi akşam 7 8 hatta9 a kadar. Çalışmaktansa garanti gibi az veren bankalarda git adam gibi A grubu kpss sınavlarına hazırlan ben allh tan devlete kapağı aattım allh bankada stres içinde çalışan insanların yardımcısı olsun bankacılık mini eteklerle masada oturmak gişede para almak vermek değil yaşınız gencse A grubu kadrolar için emek verin

Oncelikle dua etmesilin o kan emici kurumda calismadigin icin..Bunu 2 yil non stop subede gisede 6gun günde 12 saat calismis eski personeli olarak yaziyorum..

Torpil çok büyük bir etken.
Hele de yüksek bir yerden emir gelmişsse yapacak bir şey yok.
Ama her zaman böyle değil.
Ablam yaşadı bu durumu, bir banka müdürünün kızı onun yerine alındı işe başlayacağı gün hemde.
Ama ne hikmetse 1 ay içinde başka bir bankadan özel aranılarak davet edildi, iş ilanı bile açmadılar ablamı almak için.
Eğer hakkınız ise, birgün sizi bulacaktır diye düşünüyorum.

Ben sizin adınıza sevindim açıkçası. Kızmayın ama faizle çalışan bankalarda çalışmak caiz değilmiş. Demek ki böylesi hayırlı sizin için. Faizsiz bankacılık yapanlar var, onlardan biri olur belki. Ben de Kuveyt Türk'e başvurmuştum. Torpilim de vardı ama tesettürlü olmadığım için almadılar. İyi ki de olmamış. Sonuçta işe torpille girerek başkalarının hakkına girecektim. Sıkmayın canınızı. İnşallah sizin için hayırlı bir işiniz olur.

Kesinlikle iyiki olmamis bankalar uzaktan kurumsal olusu cazip gelebilir ama inaninhic goruntugu gibi degil disardan ben de buyuk caba gostererek bankaya girmistim torpilsiz ama girdikten sonra ben burasi icinmi okadar emek sarfetmisim dedim .sadece 3 ay dayanabildim.ozel sektor inanin cok daha rahat.eger calisma sartlarini bilseydiniz olmadigi icin sevinirdiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…