Her sey mi yalandi? Nolur bir yardim edin

Ya ilişki demeyin şuna ne ilişkisi adamın buraya gelme ihtimali zaten yok gibi hakkında ne kadar şey bilebilirsin ilişki dediğin yüzyüze görüşerek olur. Regl gününüzi neden merak edip soruyor size hiç garip gelmedi mi. Bir de şunu anlamadım sadece piyono çalıp gönderdiğinizi söylemişsiniz bir hafta sonra bundan pişman mısın demiş ne alaka basit birşey bu. Herşeyi konuşurken bi bunu demesi garip daha açık seçik konuşmalarınuz mı oldu bu adaö bırakmasa daha devam edecektin yani etrafta adam mı kalmadı ne bileyim aşıksam da görüşebileceğim birine olurum nette her anlaştığın kişiye de aşık olunmaz ki kültürler yaşam tarzları farklıı bir kere umarım silip engellemişsinizdir adam aşık etkilemeye çalışmış sonra da bırakmış maalesef olay bu.

Sanaldan nasıl anladı da sordu?

Çok saçma 1 hafta beklemesi de, o zamanında söyleseydi alınırdın da, şimdi alınmadın mı?

Kaç yaşındasın ?

17 yasindayim, evet cok sacma beklemesi, anlamadigim bir suru sey soyledi zaten ne yapacagimi bilmiyorum

dengesizmiymiş. başta seviyorumlar.sonradan sen üzülme diye seviyorumlar. balık kendini baştan belli edermiş diye bir söz var bilmiyorum doğru mu söyledim. uzak durmanda fayda var

Evet o egoist dengesizle bir daha konusmayacagim arkadaslar son konusmamdi bugun icimdekileri döktüm rahatim, bir daha konusmayacagim onunla zaten derslerime yogunlasacagim icin bos vaktim cok olmayacak insallah karsimiza daha iyi insanlar cikar, hepimiz icin iyi insanlar, tesekkur ederim arkadaslar cok sagolun, saglicakla kalin.

Yaşın cok kucukmus canim yaaa.. int üzerinden görüşmeler cogunlukla yalan olur ... sen kendini kaptirmissin ama karsi taraf sadece vakit gecirmis anlasilan...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

17 yasindayim, evet cok sacma beklemesi, anlamadigim bir suru sey soyledi zaten ne yapacagimi bilmiyorum

17 yaş sanal aşklar için çoooook tehlikeli bir yaş canım... önünde önemli bir sınav var, böyle şeyler için kıymetli zamanını harcama..

Son düzenleme:
bi tuhaflık var senin bu arkadaşta ona ne ki senin regl dönemnden hm nasıl söyledn ona regl olduğunu merk ettm özel bişey sonuçta bnce eğleniyor seninle üzülme diye sevmek mi olurmuş yaşın küçük daha derslerine asıl güzel bir gelecek hazırla kndine yolun açık olsn sanal değilde daha gerçekçi aşklar çıkar karşına daha çok erkn

Yahu benim amacim zaten asik olmak degildi, politikadan yola cikmistik bende oyle sip sevdi bir insan degilim hatta kendime sasiriyorum nasil boyle bir hata yaptim diye ama malum her seyden ders cikarmak gerekir bende dersimi aldim, bizim konusmamiz hic bir zaman oyle viciklasmamisti ta ki o regl olayindan sonra ipler koptu, evet yasim baya kucuk hatta ergen olarak goruyorsunuzdur beni oyleyim yani ergenlik bitmedi ama ben yasitlarimdan daha olgun davranmisimdir cogu zaman, 2 cocuk ablasi oldugum icin oyle gerekiyor

İnsallah canim tesekkur ederim, derslerim guzel gidiyor bi son zamanlarda dikkatim dagildi ama kolay toparlarim hatta toparladim bile :) Allahtan telas yapan stresli bir insan degilim

ne dedıgını kendı de bılmıyor kı... bir öyle dıyor bir böyle
böylelerıne hıc tavız vermemek lazım

Benim anlamadığım regl dönemini niye hemen bilsin.
Hoşlantı dönemi bunlar mı konuşulur?

Ben utanırdım valla, nişanlıyken öğrenmişti eşim o da aşırı sancılarım yüzünden..
Elin oğlanına ne benim reglimden

kadınlar konusunda bayagı tecrubelı olsa gerek uzulsun ıstememişte... falan fılan. böylelerı çok çakaldır
sıyrılmasını ıyı bılırler

internetten görüştüğünüz birisi size "seni seviyorum" dedi ve siz buna hemen inandınız öyle mi? bir de regl olduğunuzu söylediniz? ben eşimle nikahlandıktan sonra söylemeye başladım. neyse yaşın küçük galiba. ileride bu günleri hatırlayıp gülümsersin. gerçek hayatta sana başarılar.

mantıklı bir insansın cnm ço güzel o zamn güzel gnler gelecekler senin olsn bol şanslar

İki günlük adam bana adet misin? falan dese sanane derim. Tamam her ay olunan bi'şey de elin adamının bizim malum yerimizden akan kanın gününü bilmesine gerek yok. Yanyana da değilsiniz ki anlasın.

Ayrıca 17 yaşındasın biz dibimizdeki insanlara güvenemezken sen Mısır'daki adama güvenip ilişkimi yaşayacaktın? Git okulundan, dershanenden, mahallenden birini bul hiç olmazsa ailesine varana kadar tanırsın, evli mi, aldatıyo mu anlarsın. Baştan oluru yokmuş zaten.

Ben zaten sevgili mevgili istemiyorum hani bu olay kendiliginden gelisti, oyle ay misirdan sevgilim olsun diye konusmuyordum bu kisiyle, politikadan muhabbet buraya geldi 1 sene icerisinde. Üniversiteye kadar sevgili bulacagimi hic dusunmuyorum

Kesinlikle haklisiniz, cok salaklik yaptim ama dersimi aldim bu da bir hayat tecrubesi degil mi? artik kafama takmiyorum zaten erkek kiz iliskilerinde mesafe gozeten bir insanim yani nasil olduda boyle oldu ben de anlamadim kendime cok sasiriyorum

mantıklı bir insansın cnm ço güzel o zamn güzel gnler gelecekler senin olsn bol şanslar

Cok tesekkur ederim, kadinlar kulubu cok guzel samimi bir ortam herkes bir seylerini paylasiyor millet tanimadigi kisilere yardimci oluyor, tam istedigim bir site insallah hic bozulmaz

Herkes bu adet olayina takilmis bence normal sanki ayip bisey degil ya ya da uzerinde detayli da konusulmamis konusulsa bile anormal degil ki herkesin bildigi bisey suratimizdan bile belli oluyor adet oldugumuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…