27. Var ama işsizim.suan mesleğimden de sogumus durumdayımMerhaba. Kaç yaşındasınız ve bir mesleğiniz var mı
Okuduklarımdan tek anladığım yaşadığınız hatta hissettiğiniz her şeyin suçlusu diğer insanlar sizin için.
Arkadaşınız haklı,eğer yaşadığı şey sizin için kabul edilemez bir şey ise konuşmayı bırakın o zaman kıza içten içe kin duyacağınıza.Çok tuhafsınız gerçekten,konularınızın büyük kısmını gördüm,çok negatif bakıyorsunuz olaylara karşı.Yanlış anlamayın ama değiştirmek için çabalamıyorsanız bakış açınızı,sadece sızlanmak oluyor bu yaptığınız.
İnsan ailesinden etkileniyor ister istemez ama sen kendini geliştirmeye bak iyi bir iş bul çalış anneni bol bol gezdir bence sosyal hayata kat biraz. Herşeyin bir zamanı var ama evinden barkından utanma. Sen yaşamını güzelleştir. Umarım ileride karşına iyi biri çıkar ve mutlu olursun. İleride de sen çok iyi bir anne ol
Evet şuan ağlamak üzere yazdık.bunlari annemle tartıştık yine onun inadı garipliği yüzündenAnnene benzemek istemiyorsan lütfen sen de kendini geliştir canım. Okuduklarımdan anladığım çok depresif bir ruh halin var.
Negatifligimin sebeplerini atlattım neyim tuhaf Allah aşkına bu şartlarda siz olsanız nasıl olurdunuz acaba ? Ve herkesi çok ince düşündüğüm için onemsedigim için zamanında bu haldeyim şuan . Biraz umursamaz olsam bu hale getirmeyecektim.kendimi tabiki suçlu benim
Olay negatif olmanız değil.Sürekli bu tavrınızı korumanız.
Her insan zaman zaman kötü günler yaşar,mutsuzluğunuzun sebebi için karşınızdaki insanları suçluyorsanız madem biraz samimi olun ve çıkarın bu insanları hayatınızdan.Onu yapamam bunu yapamam deyip negatifliğe devam etmeniz sızlanmak oluyor.
Sorun da o zaten kimi çıkaracağım anne babamı kardeşimi mi ? Tabiki çıkaramam. Arkadaşı cikarabilirim belki evet ama.iyi günlerin hatrina bu da olmuyor
Benim annem de böyleydi. Çok tartışırdık ama baktım ki olmuyor söylediklerine hı hı deyip geçtim. Ya da sen haklısın dedim.Evet şuan ağlamak üzere yazdık.bunlari annemle tartıştık yine onun inadı garipliği yüzünden
Kendinize guzel bir is bulun. Surekli neden cikiyorsunuz isyerlerinizden sorun nedir? Sonra da nasil bir evde yasamak istiyorsaniz oyle bir ev kiralayin kendinize. Her şey sizin elinizde..
Seni anlayabiliyorum. Zor bir durumdasın ve bunun farkındayım. Öncelikle Allah yardımcın olsun tez zamanda hayatını güzelleştirebileceğin gücü sana versin.
Fakaaat ; ne derler biliyor musun? Tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış. Sen benim başıma kötülükler geldi herşey çok kötü ben ne yapıcam diye ağlasan sızlasan oturduğun yerde sana sihirli bir değnek değmez asla. Sen ne yapacak edecek içindeki gücü toplayacak ve hayatını güzelleştirmek adına ne yapabilirsin ona bakacaksın.
Sana birinci tavsiyem şu bahsettiğin arkadaşınla görüşme çünkü onla görüştükçe kendini onla kıyaslayacak enerjin daha da çekilecek. Sanırım tek arkadaşın o diye ısrar ediyorsun ama bence onu her yerden engelle yaşantısını da görme ve böylece neden onda var bende yok psikolojisinden bir kurtul.
Daha sonra mesleğini sevmediğinden bahsetmişsin farklı iş alanlarına yönelebilirsin. İlla mesleğini yapmak zorunda değilsin. Bende mesleğimi yapmıyorum mesela şuan ve herkes bana deli diyor biz olsak şöyle böyle falan:)) boşver takma sevdiğin şeyler bul onu yap sevmeden çalışmak zordur çünkü zaten para da kazanamazsın o şekilde veya senin dediğin gibi bir kaç ayda işten çıkar dikiş tutturamazsın. Ama eğer sevebileceğin bişe bulursan belki güzel de kazanır hayatına değişiklik katarsın. Maddiyat önemli çünkü maddi gücünü eline aldıkça güçlü olan sen olacaksın ve etrafında senle olmak isteyen insanlar çoğalacak emin ol.
Son tavsiyem ise aileni suçlama hem suçlu bulsan ne olacak tamam diyelim onlar suçlu ee eline ne geçicek işte ailem yüzünden böyle onlar yüzünden şöyle deme sen kendini kurtarmaya bak .
Ben senin diğer eski konularınıda hatırlıyorum. Zor bir hayatın var gel sürekli pozitif mutlu ol diyemem. Her şeyi boşver anneni kardeşini arkadasını hayatta senden önemlisi yok inanki. Kimseyi takma evin kötü diye seni aşagılayan insan gerçekten karaktersizdir. Düzgün hayat arkadası bul zengin olması gerekmez Seni sevip mutlu etmesine önem ver. Her buluştuguna evlilik gözüyle bakma. İyice tanı mantıgına yatan kişileri önce dost ol olumsuz konular anlatma yanlarında sürekli güzel şeylerden bahset. Evlilikten bahsetme. Bol bol yürü kitap oku. Bu hayatta milleti mutlu etmek için ugraşma. Önce kendini mutlu et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?