Her Prestij ve Statü Sahibi Erkek, Eşini Aldatır mı?

Passionatewoman

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2017
1.900
884
Merhaba;

Çalıştığım şirketler dolayısıyla gözlemlediğim bir durumu sorgulamak istedim.. Genelde aile şirketlerinde çalıştım (patron ve eşi bir arada çalışıyordu) ve firma sahibi muhakkak eşini aldatıyordu.. Bu ihanet yeri geliyor tek gecelik pavyon gibi yerlerden tanışılan bayanlarla oluyorken yeri geliyor uzun süren gönül ilişkisi niteliğinde de olabiliyordu..

Eşleri (bayanlar) bu durumu bildikleri halde de genellikle görmezden geliyorlardı..

Alternatifin bol olması, statü, para, prestij ve güç gerçekten çoğu erkeği yoldan çıkartır mı? Ve aldatılan bu kadınlar neden bu durumu kabul eder?

'Çoğu erkeği' diye sormuşsun. Evet bu durum çoğu erkeği yoldan çıkartır. Ve bu tip erkeklerin eşleri birçok şeyi görmezden gelip 'güçlü kadın' rolü oynar ve kocasını elinde tutmaya çalışır. Çünkü bu rolü oynamasa kocasını tamamen kaybedecektir. Bu tip erkeklerin eşleri başka kadınlara karşı yenilmişlik hissini dahi kabul etmez. Ya bu sebepten ya da kendi ailesinden destek göremediği için, bir diğer sebep de kendi ayaklarının üzerinde duramadığı için kocasının yaptıklarını görmezden gelir.

'Çoğu erkeği' diye sormuşsun. Evet bu durum çoğu erkeği yoldan çıkartır. Ve bu tip erkeklerin eşleri birçok şeyi görmezden gelip 'güçlü kadın' rolü oynar ve kocasını elinde tutmaya çalışır. Çünkü bu rolü oynamasa kocasını tamamen kaybedecektir. Bu tip erkeklerin eşleri başka kadınlara karşı yenilmişlik hissini dahi kabul etmez. Ya bu sebepten ya da kendi ailesinden destek göremediği için, bir diğer sebep de kendi ayaklarının üzerinde duramadığı için kocasının yaptıklarını görmezden gelir.
Gül gibi yuvaları dururken dışardaki kadınlar neden bu kadar çekici gelir anlamıyorum.. aldatılan kadın da sebebi ne olursa olsun bu durumu bu kadar kolay kabullenmemeli bence.. o benim hayatımı idame ettiriyor ; bende görmezden geleyim düşünesi doğru değil..

Gül gibi yuvaları dururken dışardaki kadınlar neden bu kadar çekici gelir anlamıyorum.. aldatılan kadın da sebebi ne olursa olsun bu durumu bu kadar kolay kabullenmemeli bence.. o benim hayatımı idame ettiriyor ; bende görmezden geleyim düşünesi doğru değil..
Elbette doğru değil ama o kadar değişik insanlar var ki :) Şaşırmamak gerekiyor :)

Bazen beş parasız öküzün önde gideni bile aldatabiliyor eşimin iş yerinde var öyle bi tane hayret ediyorum. Eğitim yok karizma yakışıklılık yok para yok nasıl oluyor anlamadım

Güç ve prestij ile alakası yok...

Insanların çoğu eşlerini aldatır çünkü insanoğlu doyumsuz, sapıktır, vefasız dır, sevgisiz dir... nokta.

Herkes yapmaz..Bayan olsun erkek olsun..statü , para, güç, karizma, isim yapmış aileye sahip olmak..bunların hiçbiri aldatmak için.. sebep olamaz..kendini bilen, dürüst insan..bunları kullanmaz.Her zaman hedef olabilirler..amaaa hamuru iyi olan..bozulmaz

X