Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar benim oğlum 7 aylık oldu..sizce pekmeze başlamalı mıyım?sizler veriyor musunuz?su ile karıştırıp mı veriyorsunuz ?bir de kaç kaşık veriyorsunuz?
benim kız nazi kampında desenize ben tüm kurallara uyarım eşimde diyo çocuğu fanusta çiçek gibi yetiştiriyorsun diye ama napıyım benim de huyum bu
:1shok: :1shok: :1shok: :1shok:
kızlar fanta kola ne öyle yaaaa. çocukların dişleri çıkar çıkmazmı çürüsün. yazık valla çocuklar abur cubura şimdiden alışmasın tadını bilipte nolcak kolanın bırakın bilmesin.:tomato:
Dondurmayı bizde denedik ben yerken kızımda istedi vermeyince ağlamaya başladı sadece değdireyim bişey olmaz dedim ama oldu alerji yaptı dr çok kızdı 1 yaşına kadar bebeklerde süte hayır dedi şimdi bizimle yemek istesede korkuyorum ve kurallara harfiyyen uyuyorumBenim kızım dondurmayı ilk denediğinde kahkahalar atmıştı çok komikti:)))
teşekkür ederim canım haklısın verdikce devamını istiyor bu aylarda sanırım sadece tatdırmak gerekiyor .eslemcım ara sıra alerjı yapıyor bebeklerde zaten yedırmıyoz verdınmı devamını ısterler tattırıyoruz.
gecmıs olsun annesı buyuyunce doyasıya yer