- Konu Sahibi julietpinojee
-
bende özel msj atamıyorum listeyi alamayacağım sanırımbaşka bir iletişim yolu yok mu? dan brown jean christophe grange maeve binchy var mı elinizde? ilk aklıma gelenler bunlar aradıklarımdan.
Bende atamıyorum ,madem fiilen iletişim vermek yasak o zaman şöyle diyeyim, görünen adıma hotmail ekleyin bana mail atın, en kolay yol bu :))
attım ama tuttu mu bakalım :))
Tuttu tuttu, mail attım ,hadi bakalım iyi seyirler :))
merhaba 8000 kitaplık bi kütüphaneyi nasıl edindiniz tebrikler ...
listede 2 tane rıfat ılgaz gördüm bunlar dışında kitabı varmı Rıfat ILGAZ ın özellikle ilk baskı arıyorum karartma geceleri varsa ha birde Sınıf isimli şiir kitabını çok uzun zamandır arıyorum ...
Vedat Türkali - İstanbul şiiri
Andre Malraux -İnsanlığın hali kitaplarıda ayrıca varsa sevinirim :)
(benim çok daha uzun bir aradığım kitap listem var ama şuan yanımda değil onlarıda sizinle iletişimde olup sormak isterim :)
merhaba listede bazı kitaplar ilgimi çekti
yalnız sormak istediğim bi kaç şey var
bu fiyata muhtemelen eskidir kitaplar ki hiç önemi yok eski kitaplar daha değerlidir benim için
ancak sayfa eksiklikleri dışında yırtıklar çok fazla tahrip varsa tercih etmem
baskı darmadağınık olabiliyo zaman içersinde çünkü
derli toplu mu o önemli benim için
aslında kitapların fotosunu da ekleyebilseniz daha yardımcı olursunuz
Sabiha Keskin Paktuna nın kitaplarını istiyorum. bulunur mu ?:44:
Sevgili Julietpinojee ben de her hafta liste rica ediyorum.Benim mail adresim zaten sizde var biliyorsunuz,dergilerle ilgili bol bol mailleşiyoruz.Ben de düzenli takip edip seçeyim her hafta ve alayım diye düşünüyorum.Yukarısa yazdıklarımın dışında ben de kim korkar matematikteni rica edeceğim varsa.Şimdiden teşekkürler...
merhaba
evrenden torpilim var ,s*ktir et, ve kişisel gelişim kıtapaları baska varsa alabılırımyım
Merhaba... Kişisel gelişim kitapları arıyorum.İstediğim herhangi bir yazar veya kitap yok. Siz elinizdeki kişisel gelişim kitaplarının isimlerini paylaşırsanız çok sevinirim. Aynı zamanda romanla da ilgiliyim. Mail de gönderiyorum size..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?