10 gündür evliyim her ilişkiye girmemde vajinamdan böyle leke gibi kan geliyor sanki ilk geceymiş gibi yani şimdi ilk geceyi yaşadıktan sonraki gün regli oldum reglim bittikten sonra ilişkiye girdik leke gibi kan geldi ben dedim galiba reglınin sonunda gelen lekedir sonra birgün ara verip tekrar denedik ama tabi ben kendimi kastığım vé acım olduğu için yapamadık ama yine leke gibi kan geldi sonra ertesi gün tekrar denedik yine kan geldi bn şüphelenip sağlık ocağına gittim çünkü bulunduğum yerde kadın doğumdan sıra bulmam çok zor oda bana yeni evlilerde bir süre böyle devam eder dedi kızlık zarıda belki yırtık olabilir veya kastığın için eşin zorladığı içinde olabilir dedi ama enfeksiyon yok yani öyle kaşıntı idrar yaparken yanma falan sadece ilişkiden sonra kan geliyor ve bir süre sonra duruyor sizce neden olabilir bir ilişkiden sonra vajinamda 1 2 gün ağrı oluyor böyle gerilme gibi birde ben bir türlü kendimi hazır hissetmiyorum yani o sıvı geliyor ama hemen kuruyor ve zorlanıyoruz mecbur kayganlaştırıcı kullanıyoruz acaba diyorum sürtünme uzun olduğu içşn mi ďe oluyur