- 19 Mayıs 2020
- 46.326
- 207.207
-
- Konu Sahibi watermellon
Bu öyle wowowo bir özellik değil, her kadının orgazmda vereceği tepki aynı olmaz. Hoşur hoşur akıtmak gerekmiyor tatmin olmak için. Biz erkekler gibi tekdüze değiliz.Mast ile bende birkaç sefer oluyorum ama zirve değil maalesef ki squirting özelliği de yüklenmemiş bana hep merak ediyorumSiz şu çok şanslı ama epey az sayıda olan kadınlardansınız bence kullanıcı adı squirtingqueen olmalıymış
Ben partnerden olduğunu düşünmüyorum,mast ile de dört kez bir kaç dk arayla tabi (uyuşukluk hissi geçtikçe) olabiliyorsunuz
Bende boşalma oluyor. Bildiğin böyle hoşur hoşur geliyor yani ayıptır söylemesi.
Sizler neler yaşıyorsunuz öyle !!!??? Evli değilim, anlayamıyorum.Mast ile bende birkaç sefer oluyorum ama zirve değil maalesef ki squirting özelliği de yüklenmemiş bana hep merak ediyorumSiz şu çok şanslı ama epey az sayıda olan kadınlardansınız bence kullanıcı adı squirtingqueen olmalıymış
17 yıllık evliyim tecrübe diyelim o haldeSizler neler yaşıyorsunuz öyle !!!??? Evli değilim, anlayamıyorum.
Bu özelliği zamanla mı, yıllar içerisinde mi kazandınız (kazanılıyor)? Bildiğim masturbasyonun boşalma, kasılma, titreme hali. Haa, bir de nefes nefese kalması.17 yıllık evliyim tecrübe diyelim o halde
Şunun ne olduğunu anlamadım, sevişme sırasında adama siz mi diyorsunuz odaklan ve boşal diye?içeri girince odaklanıp bosalabilirsin bu anlarda
Kendim için diyorum ben şahsen deneyimlemeyi çok isterdim tümevarım yapmadımBu öyle wowowo bir özellik değil, her kadının orgazmda vereceği tepki aynı olmaz. Hoşur hoşur akıtmak gerekmiyor tatmin olmak için. Biz erkekler gibi tekdüze değiliz.
Evliliğimin ilk zamanlarından beri böyle zaten öncesinde kimseyle bişey yaşamadım zaten erken yaşta evlendimBu özelliği zamanla mı, yıllar içerisinde mi kazandınız (kazanılıyor)? Bildiğim masturbasyonun boşalma, kasılma, titreme hali. Haa, bir de nefes nefese kalması.
Ciddi misiniz?Bende boşalma oluyor. Bildiğin böyle hoşur hoşur geliyor yani ayıptır söylemesi.
Evet.Ciddi misiniz?
Bu nasıl oluyor ya cidden merak ediyorum bende öyle bişey olmuyor
Su kesilirken akıyor ya çeşmeden az az, öyle oluyor.Bu nasıl oluyor ya cidden merak ediyorum bende öyle bişey olmuyor
Islanma şeklinde mi?Su kesilirken akıyor ya çeşmeden az az, öyle oluyor.
Evet.Islanma şeklinde mi?
Sizin dediğiniz ıslanma hali zaten oluyor,diğeri o sırada orgazm yaşanırken yani kasılma titreme sırasında oluyor ve tabi bir anda oluşan sıvı çıkışı ,ilki kadar çok olmuyor sonralarında gelen sıvı mesela üç veya dördüncüde ama yinede geliyor tabiBen de günlük akıntının daha fazla hali ilişki sırasında ve bitiminde oluyor. Öyle orgazmla bağlantılı bir anda mı başlıyor takip edebileceğim şekilde değil. Gerçi rich orgazm denen şeyi henüz yaşadığımı zannetmiyorum
Ya sizinki gibi bir şey bende yok zatenSizin dediğiniz ıslanma hali zaten oluyor,diğeri o sırada orgazm yaşanırken yani kasılma titreme sırasında oluyor ve tabi bir anda oluşan sıvı çıkışı ,ilki kadar çok olmuyor sonralarında gelen sıvı mesela üç veya dördüncüde ama yinede geliyor tabi
merhaba, ben esimle ilişkilerimde her birinde bosalmıyorum. haftada iki üc kere talep ediyor eşim. ben de kendisine ben su an istemiyorum ama sen istiyorsan problem degil diyerek eslik ediyorum ön sevişmede. ama içeri girince odaklanıp bosalabilirsin bu anlarda diyorum. benim istegim iki haftada bir filan geliyor o zaman durumu soyluyorum uzun surduruyor hemen bosalmıyor benim de orgazm olmamdan sonra bosalıyor o da.
bu bir tek bende mi oluyor.? her ilişkinizde istisnasız bosalıyor musunuz?
ben taklit filan da yapmak istemiorum durustlukle boyle bir yol bulduk. diyorum acaba bu kadar aralıklı cinsel istegi gelen var mı daha mı sık olmalı diye tabii kendime de sorup elestiriyorum bazen.
O esnada oluyor evet, oral yoldan olduğunuzda eşinizde fark eder zaten çünkü bahsettiğim sadece ıslanma değilYa sizinki gibi bir şey bende yok zatenben kasılma esnasında akış oluyor mu onu hissetmiyorum ondan meraktan sorguluyorum kendimi daha iyi keşfetmek için
Tazyikli diyorsunuz yaniBende boşalma oluyor. Bildiğin böyle hoşur hoşur geliyor yani ayıptır söylemesi.