her ilden her dilden geyik adına yaşanması gereken herşeyi tatmaya varmısınız haydi

oooo yeni topik açılmış kaç günden beri girmiyordum bende nete
hayırlı olsun.aşiret ağası:)

Ama ama amaa çok ösledim ben seniii..:KK43: çok ihmal ettin beniii...:KK43::KK43: kıs bugün bombayı patlattıkda akşam şimdi wcde pembe renkte çok as bi kan geldi yımırtammı çatladı ne tuttumu acabaa ilk defa oldu bende böle bişii?Ay hadi inşallah hamiş kalırım bu kez yaa :KK64::KK64:

Ama ama amaa çok ösledim ben seniii..:KK43: çok ihmal ettin beniii...:KK43::KK43: kıs bugün bombayı patlattıkda akşam şimdi wcde pembe renkte çok as bi kan geldi yımırtammı çatladı ne tuttumu acabaa ilk defa oldu bende böle bişii?Ay hadi inşallah hamiş kalırım bu kez yaa :KK64::KK64:

ahh bebeğim canım benim ağlama kıyamam sana tatlişkom.sorma ya öyle bir geziyoruzki1 dakika giriyorum sonra çıkıyorum zaman yok anacım:)
ayy bizde bombayı patlattık.kız pembemsi kan mı geldi.benden de geliyordu evlendiğimiz ilk aylar meğersem enfeksiyon kapmışımda ondan geliyormuş

neyse ben çıkayım bengisu yavrim
ekmek almayı unutmuşuz kocişkom gitsinde alsın çok acıktım valla
görüşürüz inşallah.
ayy bu gece son sahurumuz ya ramazan da bitiyor hüzünlendim sankim biraz neysem
hadi sağlıcakla kal.öpüyorum seni:KK54::KK54:

kızlar ben muhabbetin içine ediyorum biraz çünkü sizden sitemzideki arkadaşlardan birşeyler rica edeceğim özellikle ankarada bulunanlardan :) benim şu bir ay içinde çankayada kalacak bir ev bir ev arkadaşı bulmam gerekiyor hiç farketmez birileri belki ev arkadaşı arıyordur o civarda oturan birileri tabii :) bana burdan mesaj yazdıkları anda kendilerine döneceğim kira ödeme gecikmez maddi problem yok en az iki kişi öğrenci çalışan hiç farketmez :KK70::KK70::KK70: çook önemliii yardımlarınızı bekliyorum :KK66::KK66::KK66:

ahh bebeğim canım benim ağlama kıyamam sana tatlişkom.sorma ya öyle bir geziyoruzki1 dakika giriyorum sonra çıkıyorum zaman yok anacım:)
ayy bizde bombayı patlattık.kız pembemsi kan mı geldi.benden de geliyordu evlendiğimiz ilk aylar meğersem enfeksiyon kapmışımda ondan geliyormuş

Bütün ümitlerimi kırdın varyaa..:KK14::KK14: Bende ne güzel heveslendiydim kesin yumurtam çatladıysa ondandır diyee ühü ühü ühüüü..:KK14::KK14: hayallerimin katilisiin..:KK22::84: Oh gez bakalım bizde pinekleyelim habiree dahada ühüüü...:KK43::KK43::84::84:

Bengisu tatlım nasılsın? :KK68:
arefe günü çok dua et o gün yapılan dualar inşallah geri çevrilmez hayırlı haberlerini bekliyoz :emir_bebek:

neyse ben çıkayım bengisu yavrim
ekmek almayı unutmuşuz kocişkom gitsinde alsın çok acıktım valla
görüşürüz inşallah.
ayy bu gece son sahurumuz ya ramazan da bitiyor hüzünlendim sankim biraz neysem
hadi sağlıcakla kal.öpüyorum seni:KK54::KK54:

Kuzum yaa sahur yapdıydık ondan görmemişim kusura bakma yalnız kaldın burda sende ama bozdun hakkat moralimi yaa enfeksiyonu yeni atlattıydım gerimi geldiki yaa sanmıyım ben enfeksiyon olduğunu ama yaa öncedende oldum gelmediydiii üstelik bu sefer okadaridrarda kokuda yook bak şimdi aklıma takıldı yaa neden geldi acabaa?Neyse kuzum ben yatiim artıkın uykum geldii öptüm canım yarın akşam girde görüşek burda olmazsam faceten çağırırsın artıkın beni iyi geceler kuzum bay baay :KK3::KK3::KK4:

Bengisu tatlım nasılsın? :KK68:
arefe günü çok dua et o gün yapılan dualar inşallah geri çevrilmez hayırlı haberlerini bekliyoz :emir_bebek:

iyiyim canım teşekkürler uykum geldi yatışa hazırlanıyorum artıkın bi yaziim dediydim buraya kan niye d
geldi diye merak ettimde tamda yumurtlama zamanı geldi ya dedim heralde yımırtam çatladı ama mervem umudumu kırdı yaa yarın ediim ban hakkaten bol bol dua hatta camiye gidiim bu ramazan bi kısmet olmadıydı gitmek neyse ben yattım kızlar herkesciklere iyi geceler öpüldünüz..:21::21::KK3::KK3::KK54:

şimd,den bütün kk bayanların ramazan bayramını en içten dileklerimie kutluyorum sağlıklı mutlu bir bayram temenli ediyorum

X