Tüp Bebek Merkezleri Her hastaya Rahim Dinlendirmeyi uygulayan merkezler

merakcan

Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2017
33
2
16
38
Antalya tüp bebek merkezi her hastaya rahim dinlendirme uygulayıp transfer yapıyormuş Bilginiz başka tüp bebek merkezleri var mı birde Antalya IVF merkezi hakkında bilgisi olan varsa yazsın lütfen

Merhaba sizde antalyadasınız sanırım bende antalyadayım ama Recai hocada tedaviye başladım Ankara'da. Rahim dinlendirmeyle alakalı bir bilgim yok ama bizim emriyolar genetiğe gitti ve sonucunun çıkması için o döngüyü kaçırdık sonrasında da ilk regl es geçildi 2. reglden sonra transferim olacak fiyat konusunda da raporsuz 6400+ilaçlar+genetik test versa birde emriyo başı kaç tane genetiğe gidiyorsa o kadar ödeme yapıyorsun Rabbim kimsesnin emeğini boşa çıkarmasın

Merhaba ben Ivf de ilk denenen de 22 araliklta yapilan transferimde hamile kaldım ama hamileliyim ilk ayın dolmasından sonra sorunlarla devam etti şiddetli kanamam oldu Tlf Ivf yi arayip yardım istedim neyapabilirim diye okadar sorumsuz davrandilarki okadar riskin olmasına rağmen gelin muayene edelim deme zahmetine bile girmediler iğne kullan deyip gecistirdiler neticede kanamalı halde 18 haftami doldurdum iğnelerle tabi 18.haftamin ilk gunu muayeneye gittim ve dr um bebeğin kalbi durmuş dedi meğer 3 hafta once de kalmis gelişimi ben anlayamamisim 3 hafta boyunca bebegimin cansız bedenini tasimisim karnim da tekrar aradim Ivf denen hastaneyi neden napabilirm diye basinsaolsun dedielr saolsunlar baska aranma ilgilenme bisey yok kısaca baştan ben onlar ümitsiz bir vakaydim parayı alip eve gönderince tüm işleri biten bir kurum... Allah cocuk sahibi olmak isteyen herkesin yardımcısı olsun...

Birçok merkez öyle. Senin derdin yalnizca sana. Onlar icin sen yalnızca müşterisin o kadar. Duyarsız, ilgisiz oluyorlar parayı aldiktan sonra. O bebek tutmuş/tutmamış, sen emek harcamışsın, zaman ve bütçe ayırmışsın daha önemlisi umudun kırılmış hiç önemli değil. Allah merhamet versin. Sana da çok geçmiş olsun arkadaşım.

Canım ben Bahçecide denedim ve orası Tam bir aile ortamı daha önce gittiğim yerlerde kendimi değersiz hissetmiştim burda negatif sonuç için ağlayan doktor gördüm.

Canım ben Bahçecide denedim ve orası Tam bir aile ortamı daha önce gittiğim yerlerde kendimi değersiz hissetmiştim burda negatif sonuç için ağlayan doktor gördüm.
Senin hikayrn nasıl peki? Kaç deneme, nerelerde nasil tedavi oldun, ve hepsinden önemlisi sonuç nasıl?

Senin hikayrn nasıl peki? Kaç deneme, nerelerde nasil tedavi oldun, ve hepsinden önemlisi sonuç nasıl?
Canım benim yakışıklığım kistim falan vardı başka yerlerde denedim olmadı Mustafa hoca önce laparoskopi yaptı sonra tüp bebek sürecim başladı sonra rahim yıprandı diye biraz bekledik öyle transfere gittik. Çok şükür evladıma kavuştum

Arkadaşlar rahim dinlendirme yönteminde o 1 aylık süreçte cinsel ilişki yasakmı, deneyenler yazabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…