Her halta küsen egosu tavan erkek

Adam polis memuru. O olayda: konu sahibinin karakolun karşısındaki parka gidip, banka oturup; adamın 5 dakika da olsa parka gelmesini beklemesi de çok normal değildi.

Daha ne olsun zaten, kendi evi eşyaları yoksa hepi topu eşyası odur ki ahahahah. Son zamanlarda türedi bunlar ya, şöyle evi düzeni olan, tek eksiği sevgi kalmış anaç ruhlu kadın arıyorlar kendilerini besletecek. Piremses ruhlu erkeklerde bi çoğalma var.

Adam: boşanmış, 16 yaşında kızı olan bekar bir baba.

Konu sahibi de : boşanmış, 8 yaşında kızı olan bekar bir anne.

Ben de yüzyüze görüşme sikliginizi merak ettim. Aynı şehirde en azından hafta 2 3 görüşmek lazim çünkü.

Ben de yüzyüze görüşme sikliginizi merak ettim. Aynı şehirde en azından hafta 2 3 görüşmek lazim çünkü.
20 günde bir gorusuyorduk yüz yüze

Malesef öyle yapiyoruz

Evli olabilir mi?
Bosanmış

Adam polis memuru. O olayda: konu sahibinin karakolun karşısındaki parka gidip, banka oturup; adamın 5 dakika da olsa parka gelmesini beklemesi de çok normal değildi.
Yanliş hatirliyosunuz ben parka gelsin diye beklemedim çıkış saatine yakındı bekle çıkıcam simdi goruselim yada seni eve birakiyim gibi seyler beklemiştim.

15_20 günde bir buluşuyoruz.Aramizda 9_10 yas fark var büyük benden.Ama kendine hayran bir adam.Şimdi anliyorum ki benim itelemem kaktirmamla 7 ay gecmis.Az once de istedigin buydu demek ki yazmis hâlâ hataliyim demiyor

boşanmış yüz yüze goruşmelerde anladigim tek şey cimri oluşu

Ayrılın hiç çekilmez

Yanliş hatirliyosunuz ben parka gelsin diye beklemedim çıkış saatine yakındı bekle çıkıcam simdi goruselim yada seni eve birakiyim gibi seyler beklemiştim.

23 Eylül 2022 tarihli konunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…