- 26 Mart 2022
- 186
- 83
- 28
- 37
- Konu Sahibi Suyahapsettim19
-
Sahsen anlattiklarinizdan bu isin olmayacaği konusunda ikna oldum adama da gıcık oldumgetiren.Sanırım aldigim karar icin sizden onay alma ihtiyaci duydum kızlar.
Ta kendisi. Ortada ilişki bile yok desek yeridir.Aynı şehirde olup sizinle hiç dışarıda buluşmayan adam değil mi bu?
Bu olayın üstüne de barışmazsınız ama yaKonuyu okuyunca herkesin aklına evlimi diye gelicek en başından söyleyim evli değil.Bu konuda ağzım yandığı için daha önce bir yakınımfan rica edip öğrendim medeni durumunu.Bir merkezde çalışıyor memur.Calistigi merkezin yakininda bir kurumda isim vardi.Sonra onun çalistigi yerin karsisindaki parkta oturdum.O taraflara geldigimi biliyordu.İşim olmasa gorusurduk dedi.Birde grip olmuş iyi hissetseydim dedi.Neyse sigara icmrye cikinca gordum aradim.Dedim ki oturuyorum parkta bakti gordu oda beni.Yanima gelmedi.Hadi.park olmazda az aşagisi var yukarisi var sagi var solu vat gelir yani insan.Birde cikisina kalmis 1 saat bekle falan da demedi.Bende dedimki ayak ustu de olsa konuşamazmiydik ya bu yav.. dilinden kurtulamam dedi.Yeni bosanmis 46 yasinda ben 36 yasindayim.2_3 aylik bir iliski ve teli kapattik girdi iceri sonra yazmaya basladi tabi hrp yaptigi gibi normalde ilgilidir saatlerce yazar falan.Ama yaptigi cok zoruma gitti ayip ya insan 2 fk olsa da gelir evet kapida guvenlik fln var ama gorseler de ne olacak bir tanidigim dersin.Ya sebep ne olabilir anlamis degilim.İs yerinden başkasiyla gorusuyor falan desem iş yerindeyken elinde telefon dusmez hep yazar bana.Cok buyuk saygisizlikti bana gore ve benim boyle yüreksiz adamlarla isim olmaz.Saçma bahanelere siginip saygisizlik yapan hic bir sey demedim tek kelime bile etmeden butun sosyal medya hesaplarimdan silip engelledim nosu da dahil.Engellememe laf edenler olacak çocuk gibi vs.eğer engellemesem yazacak ben cvb vermeden laf sokmadan duramiycam hatta ağır seylerde yazicam hic o diyaloglara gerek kalmasin diye kapattim çok üzgünüm ağlayarak eve gidiyorum şimdi çok zoruma gitti cok cokta sinirliyim noktalama işaretlerine falan dikkat ermedim af ola karisik yazdiysam okuyan cvb veren herkese çok tesekkur ederim şimdiden.Ha bu arada ben kapalı bir bayanim benden utandigi bile aklima geldi ya
Ben de tam bunu soracaktım. Yüz yüze görüşmeden hiç bahsedilmemiş diye.Aynı şehirde olup sizinle hiç dışarıda buluşmayan adam değil mi bu?
Silip engellemiş olay tekrar nasıl buraya gelmişse. Adam yüz bulmuş nasıl olsa gitmiyor ne diye ilgileneyim diyordur.Bu olayın üstüne de barışmazsınız ama ya
Adam sizi parmağında oynatıyor resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?