Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
- Sorun, senin gerçekleştirmek için çırpındığın hayallerini başkalarının bakkaldan ekmek almaya gidiyormuşçasına kolay gerçekleştirmesi. Hem de hiç hak etmeden . .
Uzak olursan bana hergün her an Şüphe duyuyor içim Bir gün gidersen, aldatırsan diye Çarpıyor yine kalbim Bunların hepsi aşk içinde olabilir mi
Korkasam seni sevmekten Düşünmesem sonunu senle ölsem Her anında yanında olabilsem Bir anını bile kaçırmasam
Her bir şüphe yakıyor aldanırsam ,ya biterse, Yalansa bütün sözlerin Ah bir inansam, güvensem sana Son bulsa kötü düşlerim Bunların hepsi aşk içinde olabilir mi?????
Karanlıkta yanabilirim,boşlukta durabilirim,düşmem ben!,Kanatlarım var ruhumda,geldiğim gibi gidebilirim,aşktan vazgeçebilirim, Zincir yok ki benim boynumda..........