çok güzeller canım benimİnsanı yaşadığı günler değil erişemediği mutluluk yıpratır.
Mademki kendinde bir dert veya pişmanlık hissediyorsun; bu, Allah’ın sana olan yardımının ve sevgisinin bir delilidir.
Sen değerinle ve düşüncenle, iki âleme de bedelsin, ama ne yapayım ki kendi değerini bilmiyorsun.
Denizin kenarına kadar, ayakların izi vardır. Ama denize girdikten sonra ne iz kalır, ne işaret.
Allah ile olduktan sonra, ölüm de ömür de hoştur.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Her güne anlamlı bir sözle merhaba diyelim ...
- Konu Sahibi cansu_tr
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?harika bi söz canım benimYastık değil kafa rahat olacak. Döşek değil vicdan rahat olacak. Ve insan; yorgana değil huzura sarılıp uyuyacak.
harika bi söz canım benim
bende çok seviyorum aklıma geldikçe yazıyommmmm
Aslında ben kapatacaktım konuyu ama sonra sen yazınca vazgeçtim çünkü sözlerin çok güzelbende çok seviyorum aklıma geldikçe yazıyommmmm
Aslında ben kapatacaktım konuyu ama sonra sen yazınca vazgeçtim çünkü sözlerin çok güzel
ben öyle gezinirken gördüm bu sayfayı
eskiden kk sadece diyet topiğine bakardımmm
bende eskiden sadece şafak tablosuna bakarım sevgilim askerken sonra bi baktım zikir edilen topikler var hemen geldim :)ben öyle gezinirken gördüm bu sayfayı
eskiden kk sadece diyet topiğine bakardımmm
bende eskiden sadece şafak tablosuna bakarım sevgilim askerken sonra bi baktım zikir edilen topikler var hemen geldim :)
unutma
omuzlarında taşıdığın iki kameraman hayatını filme almakta
ve sakın unutma
bugun yaptıkların yarın dev ekranda
bana yaşatığının aynısını yaşa
kimine dua
kimine beddua
susuyorum .....
-tam konuşmaya karar verdiğim anda
PEYGAMBERİMİZİN (S.A.V)
bir hadisi geliyor aklıma
"Susmak huyların efendisidir..."
bana yaşatığının aynısını yaşa
kimine dua
kimine beddua
susuyorum .....
-tam konuşmaya karar verdiğim anda
PEYGAMBERİMİZİN (S.A.V)
bir hadisi geliyor aklıma
"Susmak huyların efendisidir..."
çok güzelmişÇok hata yaptım, en kötüsü gözlerim açıkken uyuya kalmaktı...