Uzaklaş hemen. Sen onu istiyor olabilirsin ama psikolojin istemiyor onuarkadaşlar, çok onemli bir konu sizinle paylaşmak istiyorum. ben ne zaman uzgun olsam kusyorum ve bu beni çok yorudu artik!
taa ki anladim ki sadece bir kisi yuzunden oluyor ... benim sevgilim ununla her konustumda kusuyorum çunku bir zamanlar bana çok bağırıyordu o yuzden ne zaman onunla konusursam onlara hatirliyorum ve kusyorum ve ben gerçekten çok yoruldum ve bir çozum istiyorum ,arkadaşlar bana bir yol gosterin
evet ama o artik degisti benim için ama hala kusuyorum ve o bu halimde farkettigi zaman degismeye basladi o yuzden bir çozum istiyorum yoksa onu çoktan sepetlemistimUzaklaş hemen. Sen onu istiyor olabilirsin ama psikolojin istemiyor onu
gittim ama bana sadece bir uyku ilaci verdi baska bir sey yokPsikolaga gidin
Değişmiş olabilir ben sana şöyle anlatayım şuan 25 yaşındayım ve evliyim. 15 yaşından 20 yaşına kadar hayatımda tek Bi kişi vardı yaptığı onca şeye rağmen onu bırakamadım. 20 yaşına geldiğimde yeni düzeldi bana çok ilgili çok sevgi doluydu ama öyle olmasına rağmen ben ona karşı olan nefretimi dindiremedim. Hep midem bulanır benim de geçen fotoğrafını gördüm tesadüfen sosyal medyada yine midem bulandı. Ya psikolojik destek alıcaksanız ya da benim gibi hayatınızdan tümüyle çıkıcakevet ama o artik degisti benim için ama hala kusuyorum ve o bu halimde farkettigi zaman degismeye basladi o yuzden bir çozum istiyorum yoksa onu çoktan sepetlemistim
Değişmiş olabilir ben sana şöyle anlatayım şuan 25 yaşındayım ve evliyim. 15 yaşından 20 yaşına kadar hayatımda tek Bi kişi vardı yaptığı onca şeye rağmen onu bırakamadım. 20 yaşına geldiğimde yeni düzeldi bana çok ilgili çok sevgi doluydu ama öyle olmasına rağmen ben ona karşı olan nefretimi dindiremedim. Hep midem bulanır benim de geçen fotoğrafını gördüm tesadüfen sosyal medyada yine midem bulandı. Ya psikolojik destek alıcaksanız ya da benim gibi hayatınızdan tüm
sen nefret ediyorsun ama ben onu kalbimden nasil ata bilirimDeğişmiş olabilir ben sana şöyle anlatayım şuan 25 yaşındayım ve evliyim. 15 yaşından 20 yaşına kadar hayatımda tek Bi kişi vardı yaptığı onca şeye rağmen onu bırakamadım. 20 yaşına geldiğimde yeni düzeldi bana çok ilgili çok sevgi doluydu ama öyle olmasına rağmen ben ona karşı olan nefretimi dindiremedim. Hep midem bulanır benim de geçen fotoğrafını gördüm tesadüfen sosyal medyada yine midem bulandı. Ya psikolojik destek alıcaksanız ya da benim gibi hayatınızdan tümüyle çıkıcak
O zaman kusmaya devamsen nefret ediyorsun ama ben onu kalbimden nasil ata bilirim
Ben kalbimden attığımda nefret ediyordum evet ama bu onu sevemediğim anlamına gelmiyor. :) zaten sen onu tam anlamıyla kalpten çok seviyor olsan miden bulanıp kusmazsın. Gerçekten seviyor olsaydın hissettiğin tek şey mutluluk olurdu.sen nefret ediyorsun ama ben onu kalbimden nasil ata bilirim
O zaman kusmaya devam
evet ya bence de çok tesekkur ederimBen kalbimden attığımda nefret ediyordum evet ama bu onu sevemediğim anlamına gelmiyor. :) zaten sen onu tam anlamıyla kalpten çok seviyor olsan miden bulanıp kusmazsın. Gerçekten seviyor olsaydın hissettiğin tek şey mutluluk olurdu.
Kendine eziyet etme. Mutlu olduğun yerde dur
evet aynen oyle yapacagimAnksiyeten olabilir. Anksiyetesi olan biri stres olunca öğürme refleksi yaşar ve çok stres olunca kusabilir.
Ve sana bugün bağıran birinin yarın vurmayacağını nereden biliyorsun? Merhametsiz, saldrgan erkekten asla hayır gelmez. Kendine ve gençliğine yazık etme lütfen. Düzgün biriyle olmaya layıksın.
Rica ederimevet ya bence de çok tesekkur ederim
Bunu kendin için yap. Ben sana buradan tavsiye veriyorum ama hayatımda bir şey değişmiyor. O saygısız kişinin yaptıklarına maruz kalan kişi sensin. Sana iyi gelmeyen hiç kimseyle vaktini kaybetme. Sen seviyorum diyorsun ama bak vücudun nasıl sinyal veriyor. Kendine bunu yapma.evet aynen oyle yapacagim
evet gerçekten çok haklisinBunu kendin için yap. Ben sana buradan tavsiye veriyorum ama hayatımda bir şey değişmiyor. O saygısız kişinin yaptıklarına maruz kalan kişi sensin. Sana iyi gelmeyen hiç kimseyle vaktini kaybetme. Sen seviyorum diyorsun ama bak vücudun nasıl sinyal veriyor. Kendine bunu yapma.
Sen onu sevmiyorsun sadece bağımlılık olmuş misal bu insanı yeniden tanısan sever miydin ? Bunu düşün cevabın Hayır ise ayrıl zaten sana bağıran bir erkekten soğuman gerekirdi...sen nefret ediyorsun ama ben onu kalbimden nasil ata bilirim
galiba tanismak istemezdimSen onu sevmiyorsun sadece bağımlılık olmuş misal bu insanı yeniden tanısan sever miydin ? Bunu düşün cevabın Hayır ise ayrıl zaten sana bağıran bir erkekten soğuman gerekirdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?