amin canim kac günün kaldi benimki haftaya belli olur sanirim haftaya caylama ignesi yaptorali 15. gun olacakbende gün aşırı deneyenlerdenim. Ovülasyon testi kullandım bu ay ilk kez gün aşırı ilişki oldu bakalım. Spermler zaten 2-3 gün yaşıyormuş. Şimdi en zor kısımdayım adet tarihine kadar beklemek... Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.
benim ağustos 4te adet tarihim daha var yani ama önümüzdeki hafta erken gebeli testi yaparım belki çok sabırsızım galiba :) sonucunu yaz bari merak ettim inşşallah hamilesindiramin canim kac günün kaldi benimki haftaya belli olur sanirim haftaya caylama ignesi yaptorali 15. gun olacak
aynen öyle hergün yapamıyo insan bazen eşim yorgun gelio kalk ödevler beklemez diyemiosun zaten içinden de gelmiyo hergün aynı istekle zor valla. Sen en iyisini yapmışsın tatil bedenen ve kafa olarak rahatlatmıştır. İnşallah olumlu sonucun olur.bizim doktorda regl bittikten 10 gün sonra gün aşırı önerdi ama öyle olunca insan stres yapıyor, görev gibi geliyor böyle değişik duygular... zaten ben ne zaman yumurtlama hesaplamaya başladım ondan sonra 20 günden fazla gecikmeler yaşadım, tabi doktora da gittim bir neden bulamadılar.. bu ay hesap falan yapmadım kafama göre her gün, gün aşırı, üç gün de bir değişti.. ama istemsiz o yumurtlama dönemi sümüksü akıntı başlayınca o dönem aldım kocamı tatile çıktık :) inş bu ay sonuç alırız 3-5 günüm kaldı... ama bu kafaya takmama konusu gerçekten çok önemli yapabilene bravo.
canim benimde 5 agilustos gunum sende yaz belirtilerin agrilarin varmibenim ağustos 4te adet tarihim daha var yani ama önümüzdeki hafta erken gebeli testi yaparım belki çok sabırsızım galiba :) sonucunu yaz bari merak ettim inşşallah hamilesindir
Amin inş cnm Allah kimseyi bekletmesin, bir sene oldu yaşım 32 stres oluyor insan. Bu ay incir kürü havuç kürü yaptım her sabah ya folic asit artı hayıt ekstrakti alıyorum inş faydası olmuştur.aynen öyle hergün yapamıyo insan bazen eşim yorgun gelio kalk ödevler beklemez diyemiosun zaten içinden de gelmiyo hergün aynı istekle zor valla. Sen en iyisini yapmışsın tatil bedenen ve kafa olarak rahatlatmıştır. İnşallah olumlu sonucun olur.
şuan çok yeni belirtim yok ama belirti varmı diye baktıkça pskolojik belirti çıkıyor. Geçen okudum kasıkta batma oluyrmuş okuduktan snra hissetmeye başladm ama hafif. Pskolojik belirtiler olunca hevesleniyorum kötü sonuçta da yıkım oluyor. Ama belli bişey olursa yazcam canım :)canim benimde 5 agilustos gunum sende yaz belirtilerin agrilarin varmi
Allah emeklerini boşa çıkarmasn benm 3. ayim denemede bitek folikasit alıyorum 25 yaşındym bendeAmin inş cnm Allah kimseyi bekletmesin, bir sene oldu yaşım 32 stres oluyor insan. Bu ay incir kürü havuç kürü yaptım her sabah ya folic asit artı hayıt ekstrakti alıyorum inş faydası olmuştur.
haklisin canim:))şuan çok yeni belirtim yok ama belirti varmı diye baktıkça pskolojik belirti çıkıyor. Geçen okudum kasıkta batma oluyrmuş okuduktan snra hissetmeye başladm ama hafif. Pskolojik belirtiler olunca hevesleniyorum kötü sonuçta da yıkım oluyor. Ama belli bişey olursa yazcam canım :)
Canım bende klomen kullanmıştım hic stres yapmadım yumurtam bile kendi kendine çatladı . Rabbim nasip edeceği ay unutturuyo bence inan o ay sanki bebek fikri aklımdan uçtu gittiyok gun saymak degilde tedavide olunca catlama ignesi falan mecbur o gunlere uyuluyor simdi biraktim sonuc zaten kafaya talsamda degismeyecek
sende bişey varmı bugün beni ateş basıyor sanki hava sıcak ondan mı bilmiyorum 3 gündür gece midem yanıo bide yediğimden dedim ama 3gündür var sende varmı birşeyhaklisin canim:))
arada kasigimda agri oluyor adet agrilari olup geciyor sicak basmasi kalp carpintisi yasiyorum uykum geliyor havalar cok sıcak ondandir shaftaya test yaparim canimsende bişey varmı bugün beni ateş basıyor sanki hava sıcak ondan mı bilmiyorum 3 gündür gece midem yanıo bide yediğimden dedim ama 3gündür var sende varmı birşey
inşallah olur canımarada kasigimda agri oluyor adet agrilari olup geciyor sicak basmasi kalp carpintisi yasiyorum uykum geliyor havalar cok sıcak ondandir shaftaya test yaparim canim
insallah hayirlisiyla beklemedeyizinşallah olur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?