• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her gün her dakika arayan yüzsüz erkek (RESİMLİ)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adamı doverek, yüzünü tirnaklayarak kalbini kırmayacaksin da polise giderek mi kiracaksin.
Dovmussun olmamış, sovmussun olmamış, anneler konuşmuş olmamış..
Bir de babalar konuşsun yine de olmazsa polise mutlaka git.
En azından seviyeni korumuş ciddiyetini belli etmiş olursun.
Bir de tirnaklamak ne çirkin birseydir ya..
Belli ki adam daha çok gaza geliyor.
Adam siddetten besleniyor seviyor demekki onu karakolda ki amcalara emanet etse daha cok severlerdi onu belki

Hamileyim dese nolacak inanmaz Ballandıra ballandıra yazdığına göre bu durum hoşuna gidiyo gibi geldi
Normal bi erkek asla böyle saplantılı halde üstüne düşmez başka kızmı yok der yoluna bakar
Evet şaibeli bende anlayamadim..Buraya yazip vakit kaybetmeyecek kadar ciddi bir konu aslinda.Savciliktan uzaklastirma alirdim simdiye dek..arama yasagi ne bileyim hayatim aklima gelmedi baskasi :KK17::KK17:

Ne yapmalısınız bilemiyorum ama ne yapmamalısınız onu söyleyeyim; dövmek, saldırmak, tırmalamak, hakaret etmek v.s. bunları asla yapmayın çünkü o hastalıklı kafasında bu hareketlerinizin hepsini ya naz olarak algılıyor ya da ciddi olduğunuzu anlasa bile sonuçta sizinle olumsuz bir temas kurması dahi hoşuna gidiyor, etkileniyor, dikkatinizi çekmiş olduğundan ötürü belki de. Ailesi mailesiyle de iletişiminizi kesin çünkü bunu dahi farklı algılıyordur. İnşaallah tehlikeli boyutlara varmadan kurtulursunuz.

Romantik komedi tadında anlatmışsınız da aman dikkat edin trajediye bağlamasın durum.

Bahsettiğiniz kişi belli ki saplantılı. Neler yapabileceğini kestirmeniz mümkün değil. Yaptıkları bariz şekilde sizi rahatsız ediyorsa yapmanız gereken kendisinden şikayetçi olmak.

Bu kadar rahat olmanıza hayret ettim. 5 sene yahu. Adamı döverken sorun yok, erkek arkadaşınız tokatlarken sorun yok ama konu polis olunca kalbini kırmak istemiyorsunuz. Durduğunuz kabahat hemen gidin polise şikayet edin. Adam evinizi biliyor, evinize geliyor. Yarın bir gün evlilik kararını aldığınızda evinize gelip size bir şey yapmayacağının garantisi var mı? Numaranızı da komple değiştirin madem engellediğinizde başka numaradan arıyormuş

Numaranı değiştirmen fayda etmez, bu kadar takıntılıysa bu sefer de yeni numaranı bulur hatta zevk bile alırlar böyle şeylerden. Tok sesli bir erkek bul, rica et. Ararsa telefonu senin yerine açsın, "Bu telefon savcılık tarafından dinleniyor başınıza iş açılmasın" desin. Bir daha aramaz.

Çok yüz göz olmuşsunuz. Koskoca 5 yıl polise gitmeden nasıl tahammül edilir? Sizin şunu yaptım bunu yaptım diye anlattığınız şeyleri psikopat tipler naz olarak da algılayabilir hatta daha da motive olabilirler. Anlatım tarzınıza çok şaşırdım.

Bana çok korkutucu geldi bu durum. Bence ailesiyle ciddi bir konuşma yapın. Artık benden uzak durmazsa polise şikayet edicem başka çarem yok deyin. Psikopat gibi ya kötü bir şey yapmaya kalkarsa hırslanıp

Hamileyim dese nolacak inanmaz Ballandıra ballandıra yazdığına göre bu durum hoşuna gidiyo gibi geldi
Normal bi erkek asla böyle saplantılı halde üstüne düşmez başka kızmı yok der yoluna bakar
Bu durum benim hoşuma gitmiyor çünkü ilişkimide bozabilir. Bazı şeyleri belki yanlış anlatmış olabilirim ama hoşuma giden bir durum asla yok

Bana çok korkutucu geldi bu durum. Bence ailesiyle ciddi bir konuşma yapın. Artık benden uzak durmazsa polise şikayet edicem başka çarem yok deyin. Psikopat gibi ya kötü bir şey yapmaya kalkarsa hırslanıp
Ne yapmalısınız bilemiyorum ama ne yapmamalısınız onu söyleyeyim; dövmek, saldırmak, tırmalamak, hakaret etmek v.s. bunları asla yapmayın çünkü o hastalıklı kafasında bu hareketlerinizin hepsini ya naz olarak algılıyor ya da ciddi olduğunuzu anlasa bile sonuçta sizinle olumsuz bir temas kurması dahi hoşuna gidiyor, etkileniyor, dikkatinizi çekmiş olduğundan ötürü belki de. Ailesi mailesiyle de iletişiminizi kesin çünkü bunu dahi farklı algılıyordur. İnşaallah tehlikeli boyutlara varmadan kurtulursunuz.
Bu kadar rahat olmanıza hayret ettim. 5 sene yahu. Adamı döverken sorun yok, erkek arkadaşınız tokatlarken sorun yok ama konu polis olunca kalbini kırmak istemiyorsunuz. Durduğunuz kabahat hemen gidin polise şikayet edin. Adam evinizi biliyor, evinize geliyor. Yarın bir gün evlilik kararını aldığınızda evinize gelip size bir şey yapmayacağının garantisi var mı? Numaranızı da komple değiştirin madem engellediğinizde başka numaradan arıyormuş
Yorumlarınız için teşekkür ederim bir arkadaş tok sesli birine telefonu açtır savcılık tarafından dinleniyor vs yazmış eğer bir daha ararsa ki aricak bu yontemi deneyeceğim. Eğer buda olmazsa en son yapmak istediğim şeyi babamı araya katacağım

Neden şikayetçi olmuyorsunuz? Bunun bir mantıklı açıklamasını istiyorum ya gerçekten neden?? Yarın öbür gün sevgilinizle gezerken sizi görüp saldırsa ve ikinizden birini öldürse ancak anlayacaksınız işin ciddiyetini sanırım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X