- 4 Aralık 2010
- 3.441
- 6.181
- 358
- 35
- Konu Sahibi yasasinozgurluk
-
Bir erkek 10 günde nasıl kaybedilir oAşık olmak bir tercih değil ki, sizin iyi niyetiniz suistimal edilsin?
Olmuş.
En iyisi bulun birini dovdurun.
Yada şey yapin, bir erkek 7 günde nasıl kaybedilir romantik komedisi izleyin
Gerçekten mi?Bir erkek 10 günde nasıl kaybedilir o
Katılıyorum saplantınin şakası YokKorkman lazım ballandıra ballandıra anlatıyosunda, haberlerdekı kadın cınayeti işleyenlerde böyle saplantılı. Kork yani, kötü bişey bu farkındamısın.
+++Aynen çok ballandırmış konu sahibi de İrem Derici sanki sapığı evini bulmuş ziline basmıştıKorkman lazım ballandıra ballandıra anlatıyosunda, haberlerdekı kadın cınayeti işleyenlerde böyle saplantılı. Kork yani, kötü bişey bu farkındamısın.
Konuyu okuyan herkes aynı soruyu soruyoBir şey diycem resimli diye belirtip çağrı kaydının fotoğrafını niye attınız? Çok düşündüm mantıklı bir gerekçe bulamadım.
İnanmazlar diye düşündü galiba ama bence de gereksiz olmusBir şey diycem resimli diye belirtip çağrı kaydının fotoğrafını niye attınız? Çok düşündüm mantıklı bir gerekçe bulamadım.
Konuyu okuyan herkes aynı soruyu soruyo
İnanmazlar diye düşündü galiba ama bence de gereksiz olmus
Adamı doverek, yüzünü tirnaklayarak kalbini kırmayacaksin da polise giderek mi kiracaksin.e karakola gıdıp sıkayet edın ? rahatsız edıyor dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?