• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her gün dışarı çıkmak kötümü ?

m1y1v

Guru
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2009
1.587
1.426
333
Sorun yine anne !! Sonuna m koyamıyorum ne acı ... Nefret ettirdi artık neden her gün dışarı çıkıyormuşum ne halt yiyormuşum ? (İş bulamadığım için ağır depresyondayım bu yüzden kafam dağılsın diye dışarı çıkıyorum)) Boynumda sebatit dermatit var hafif mor gibi duruyor bugün eve geldiğimde boynumu biri morarttığını ima etti, beddua etti ... Artık intiharıma sebep olucak .... Ne yapsamda sussa ? Maddi dayanağım da yokki ayrı eve çıkım ?

Dışarı çıkmazsanız susar diyeceğim bu kez de farklı bir şeyi bahane eder konuşur.En iyisi bir an önce iş bulup kendi hayatınızı kurmak.
Hiç mi iş yok,yoksa kendi bölümünüz için falan mı bakıyorsunuz sadece ?

Tabiki değil ama ana baba parasıyla çıkılıyosa her lafı etme hakkı olduğunu düşünüyo aileler. Haklılar demiyorum ama daha az çıkardım yerinizde olsam iş bulana kadar.

Ellerinden tutup gözlerinin içine bakıp(öyle birşey yok ise ) annecim üzülüyorum lütfen böyle şeyler söyleme beddua etme
Beni sevmiyor musun
Yarın da seninle dışarı çıkalım hava alalım
Dışarı çıkma sebebim kafamı dağıtmak
Vs tarzında konussaniz
Neticede anneniz
Bir psikolojik. Rahatsızlığı yoksa
İletişim ve tatlı dille neden hallolmasin ki

Düşmanıma bile böyle anne vermesin yarabbim!
Ne kadar tutucu bir anneniz var!
O kadar korkuyor o kadar korkuyor ki “namus”larına laf getireceksiniz mazallah diye....
Bu kadar ağır tepki vermesinin nedeni bence sizden şüphelendiği durumların hepsini zamanında kendisinin yapması.
İkinci kez diyeceğim ama kişi kendinden bilirmiş işi....

Evde annenize yardım ediyor musun?Ne bileyim yatağını toplama,çamaşır katlama / ütüleme yemeklere yardım etme vs..yoksa evi otel gibi mi kullanıyosunuz?Eğer üzerine düşen görevi yapmayıp gezeyim tozayım derdindeysen kadını bunaltmıs olabilirsin.

senin annenin yatarak tedaviye ihtiyacı var ya bilinçaltı korkunç.. allah kurtarsın ne diyeyim..

Evde annenize yardım ediyor musun?Ne bileyim yatağını toplama,çamaşır katlama / ütüleme yemeklere yardım etme vs..yoksa evi otel gibi mi kullanıyosunuz?Eğer üzerine düşen görevi yapmayıp gezeyim tozayım derdindeysen kadını bunaltmıs olabilirsin.

Bu sıcak havada bile her gün evi süpürürüm öyle çıkarım bulaşıkda bnde. Bn Yapmam gerekenleri yapıyorum inan

Boynumda sebatit dermatit var hafif mor gibi duruyor bugün eve geldiğimde boynumu biri morarttığını ima etti, beddua etti ..
Ay tühh ,o kadar da tembihledim sevgiliyi ,bak yine morartmış, gözü kör olmasın ! ,diye kudurtamadiysan valıdeyi ,git odana ,kapat kapını ,sesini çıkarma , annen de durduk yerde gelip sana bulaşmasın

Dışarı çıkmazsanız susar diyeceğim bu kez de farklı bir şeyi bahane eder konuşur.En iyisi bir an önce iş bulup kendi hayatınızı kurmak.
Hiç mi iş yok,yoksa kendi bölümünüz için falan mı bakıyorsunuz sadece ?

Can'ım düz lise mezunuyum vasıfsızım,, kasiyer çocuk bakıcılığı asgari ücretten aza bile çalışırım ama bulamıyorum kahretsşn...

Can'ım düz lise mezunuyum vasıfsızım,, kasiyer çocuk bakıcılığı asgari ücretten aza bile çalışırım ama bulamıyorum kahretsşn...

Anladım.Umarım bulursunuz iş yakın zamanda.
Bulunduğunuz ilde kurs vs oluyor mu belediyenin düzenlediği falan ? Bazılarında para da veriliyor haftalık ya da günlük gelenlere,her şehirde aynı mı bilmiyorum,para verilmese bile en azından dışarı neden çıktığınızı bilir de yorum yapmaz.Siz de kafanızı dağıtırsınız biraz.

Her gun disari cikmak yorucu.

Evde kavga gürültü olmasın pskolojim daha bozulmasın diye ... Anne baba parası flnda değil, Zaman'ında biriktirdiklerim, kullandığım vasıta bile avm nin ücretsiz servisi bunuda biliyor ... Ama hayatı burnumdan gtrnekde kararlı , ne namusmuş kahretsşn bu kelimeyi yeryüzünden silmek isterdim .

Anladım.Umarım bulursunuz iş yakın zamanda.
Bulunduğunuz ilde kurs vs oluyor mu belediyenin düzenlediği falan ? Bazılarında para da veriliyor haftalık ya da günlük gelenlere,her şehirde aynı mı bilmiyorum,para verilmese bile en azından dışarı neden çıktığınızı bilir de yorum yapmaz.Siz de kafanızı dağıtırsınız biraz.

Araştırdım ücretsiz kurs ama pek bişi bulamadım birde bizim bubtarsflar şehir içine çok uzak pek bişi yok

Evde kavga gürültü olmasın pskolojim daha bozulmasın diye ... Anne baba parası flnda değil, Zaman'ında biriktirdiklerim, kullandığım vasıta bile avm nin ücretsiz servisi bunuda biliyor ... Ama hayatı burnumdan gtrnekde kararlı , ne namusmuş kahretsşn bu kelimeyi yeryüzünden silmek isterdim .
Bizim kusagin anneleri boyle ne yazikki.
Umudum yeni kuşak annelerin de ama onlar da gosteris budalasi.
İs bulma imkNin yok mu ?

Bizim kusagin anneleri boyle ne yazikki.
Umudum yeni kuşak annelerin de ama onlar da gosteris budalasi.
İs bulma imkNin yok mu ?
Hakkaten bizim kuşağın annneleri çok tutucu bir dönem öncekiler daha iyiydi nasıl böyle bağnaz oldu ki bu nesil biz bari öyle olmasak (söz konusu annelik olunca kendime bile güvenmiyorum)

Annenizde şüphelenecek bir durum oluşmuş olabilir . Sizde her gün çıkmayın.

kötü değil ama iyi de değil. evde durun biraz da. göze batıyor demek ki.

Back