- 4 Aralık 2022
- 711
- 898
- 35
- Konu Sahibi redvelvetcake
Rica ederim canım ne demek.
çok teşekkürler bilgilendirme için :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok teşekkürler bilgilendirme için :)
Okudum. Allah kabul etsin
İnşallah bende senin gibi buraya güzel haberler veririm çok mutlu oldum senin adına rabbim bir daha yaşatmasın inşallahKızlar sizinle birşey paylaşmak istiyorum.biliyorsunuz ben buraya yazmıştım oğlum kekeliyor onun için katıldım diye. 7 gündür oğlum için taha süresi 27. Ayet 21 kez okudum. 3. Günden itibaren düzelmeye başladı konuşması , şuan maşallah tamamen geçti, inanamıyorum, tabiki terapi de alıyoruz 2 aydır onların da etkisi olmuştur, ama eşim ben annem ve kayınvalidem 7 gün okuduk inanarak, ben bunun etkisinin çok olduğunu düşünüyorum, yer gök dua üzerine kurulu diye boşuna dememişler, Allaha şükürler olsun, mutluluktan ağlayacağım neredeyse , sizinle de bunu paylaşmak istedim inanarak okunan temiz kalple okunan dualar kabul oluyor canlı bir örnek olarak karşınızdayım, sizden oğlum kekelemesin diye dua isteyecektim günümde, artık kekeleme geri gelmesin diye dua isteyeceğim
Günaydın canımmGünaydıııın kızlar
slnn12345 arkadaşımızın niyetine okudum Rabbim zorluklarını kolaylaştırsın inş..
redvelvetcake evet listrmiz sona doğru giderken yeni Dua için heyecanlıyım
Teşekkür ederim amin.. sizde de aynı sorun mu varİnşallah bende senin gibi buraya güzel haberler veririm çok mutlu oldum senin adına rabbim bir daha yaşatmasın inşallah
Sizin adınıza çok sevindim. Gözünüz aydın. Taha suresi 27.ayet her dilek için okunuyor mu?Teşekkür ederim amin.. sizde de aynı sorun mu var