- 4 Aralık 2022
- 709
- 897
- 35
- Konu Sahibi redvelvetcake
Şimdi C Canangul133 arkadaşımız için 10 Ayetel kürsi okudum. Rabbim ne dileği varsa kabul etsin. Gönlüne ferahlık versin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okudum canm Rabbim kabul eder inşallahevet canım, canangul icin 10 adet
Sonuncu olurum sanıyordum canm. Farketmez tabi. Allah razı olsunYarın H Huzurkokanmevsimler arkadasımız icin okuyoruz
1. C Canangul133 - 10 tane
2. H Huzurkokanmevsimler - 20 tane
3. E eczpinar00 - 10 tane
4. redvelvetcake - 10 tane
5. L Leftright - 10 tane
6. agustos72 - 10 tane
7. -Bibli - 10 tane
8. slnn12345 - 10 tane
9. M mervem1001 - 10 tane
10. Z Zeynoyi - 10 tane
11. YagmurSendeanlarsn - 10 tane
12. -loyalty - 10 tane
13. E Esragull - 10 tane
14. Mavi_Eftelya - 10 tane
15. Nillatte - 10 tane
16. dreamy07 - 10 tane
canım okumayan arkadasın yerine aldım seni, kısmetin böyleymis sevindim ben de valla unuttum diye cok uzulmustum cunkuSonuncu olurum sanıyordum canm. Farketmez tabi. Allah razı olsun
tabii ki istedigin kadar, istersen ismini ve niyetini de yazabilirsin istersen sadece niyetini nasıl istersen canımBirden fazla dilek tutabilir miyiz sadece bir dilek mi?
Nasipte katilmak varmış canmcanım okumayan arkadasın yerine aldım seni, kısmetin böyleymis sevindim ben de valla unuttum diye cok uzulmustum cunku
Tamam canm Allah razı olsun.. Niyetlerimi içimden söyleyim mümkünsetabii ki istedigin kadar, istersen ismini ve niyetini de yazabilirsin istersen sadece niyetini nasıl istersen canım
Ya ben misafir ağırladım bugün anca gördüm. Beni ekler misin okudum şimdi arkadaşımıza rabbim dualarımızı kabul etsinOnikiagustos arkadasımız haber vermedi bu durumda kendisini listeden cıkarmak durumundayım, haksızlık olmaması adına bu sekilde ilerlememiz lazım cunku obur turlu karısır liste
Benimde nasibimde yokmuş demek ki çok üzüldüm bi dahaki listeye al artık beni şansıma misafir olduğu zamana denk geldi hiç giremedim siteyeYa ben misafir ağırladım bugün anca gördüm. Beni ekler misin okudum şimdi arkadaşımıza rabbim dualarımızı kabul etsin
Yaa canım eklerim seni tekrar ama sona alabılicem senden haber gelmeyınce yerıne baska arkadası aldık. Tam 10 oluyor bu sekşlde okumamız zaten 17 kisi ileBenimde nasibimde yokmuş demek ki çok üzüldüm bi dahaki listeye al artık beni şansıma misafir olduğu zamana denk geldi hiç giremedim siteye
Nasıl istersen canım.. Bu arada dua sahibi de artık 10 tane okuyacak tam 17 kisi olduk cunku, ben 20 yazmıstkm simdi guncelleyemedim tekrar süresi geçtiği içinTamam canm Allah razı olsun.. Niyetlerimi içimden söyleyim mümkünse
Canım Allah senden de razı olsun cok tesekkur ederim Yarın sabah eklıyorum listeye okundu yu ben de okudum simdiredvelvetcake emeklerin için teşekkür ederiz canım titizlikle uğraşıyorsun, hakkını helal et ben yarınki arkadaşımız için okudum, Allah kabul etsin
Yaa cok teşekkür ederim bundan sonra gün içinde takip edicem sürekliYaa canım eklerim seni tekrar ama sona alabılicem senden haber gelmeyınce yerıne baska arkadası aldık. Tam 10 oluyor bu sekşlde okumamız zaten 17 kisi ile