- Konu Sahibi redvelvetcake
- #2.381
Cuel için okudum Allah kabul etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım senin niyetine okudum Rabbim tez zamanda gönlüne göre biriyle sana güzel bir yuva ve hayırlı sağlıklı Salih evlatlar kolaylıkla nasip etsinGünaydın kızlarOkuyan herkese cok tesekkur ederim bugun benim günüm
Niyetim: gönlüme göre biriyle hayırlısıyla tez zamanda evlenmek yuva kurmak evlat sahibi olmak
Temiz çıktı canım cok sukur, köpegim de iyileşti. Allah razı olsun sizden, dua eden herkestenOkudum, bu arada redvelvetcake annenin sonuçları nasıl cikti
Allah razı olsun canım cok tesekkur ederim aminCanım senin niyetine okudum Rabbim tez zamanda gönlüne göre biriyle sana güzel bir yuva ve hayırlı sağlıklı Salih evlatlar kolaylıkla nasip etsin
2 kere daha oldu kuzum nolur herkes dua etsinMerhaba kızlar, hepımıze geçmiş olsun basımız sag olsun Herkes iyi mi, herkesin ailesi esi dostu lütfen ses verin, merak ediyorum insallah iyisinizdir
Canım benim çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun aklım kalbim sizinle Allah korusun hepınızı2 kere daha oldu kuzum nolur herkes dua etsin
Amin canim insallahCanım benim çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun aklım kalbim sizinle Allah korusun hepınızı
Okudum
Çok üzgünüz Geçmişolsun dualarımız sizinle Allah yardımcınız olsun kardeşimArkadaşlar nolur dualarınızı esirgemeyin ev beşik gibi bugünde sallandı evlere giremiyoruz tüm şehir dışarda. Daha fazla can kaybı olmadan bitsin gitsin.