Her gün 1 saat Yürüyüş Grubu

Aydinaydin

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2009
753
32
kızlar malum diyetteyim, bununla birlikte bacak ve basen için yürüyüş yapmak istiyorum. eğer grup oluşturursak çok güzel olur gaza gelirz her gün birbirimize hesap veririz :) efimin yakınında yürüyüş yolu var, dışarda yürüycem onun için:KK3:
bacak inceltmek için yürüyüş iyi diyorlar, deniycem inş faydası olur
var mı bana katılan?

kızlar malum diyetteyim, bununla birlikte bacak ve basen için yürüyüş yapmak istiyorum. eğer grup oluşturursak çok güzel olur gaza gelirz her gün birbirimize hesap veririz :) efimin yakınında yürüyüş yolu var, dışarda yürüycem onun için:KK3:
var mı bana katılan?

selamm bende diyetteyim ben hergün dışarıda yürüyemiyorum ama her akşam bantta 1 saat tempolu yürüyorum ,leslie yapıyorum fırsat buldukçada dışarı çıkmaya çalışıyorum hayırlı olsun topiğin :KK16:

teşekkürler canım hoşgeldin
yürüyüşle kilo vermek ve bacak inceltmek için karbonhidrat ağırlıklı beslenecekmişiz kızlar
önce karbonhidrat, sonra yağ, en son protein yakarmış vücut.
karbonhdratla beslenip hemen onları yakıp bitiricez ki ardından yağ yakmaya başlayalımm

teşekkürler canım hoşgeldin
yürüyüşle kilo vermek ve bacak inceltmek için karbonhidrat ağırlıklı beslenecekmişiz kızlar
önce karbonhidrat, sonra yağ, en son protein yakarmış vücut.
karbonhdratla beslenip hemen onları yakıp bitiricez ki ardından yağ yakmaya başlayalımm

e bu mantıkla karbonhidrat az yemeliyiz.. bilen varsa yazabilir mi, yanlış snaırım bu bilgi

e bu mantıkla karbonhidrat az yemeliyiz.. bilen varsa yazabilir mi, yanlış snaırım bu bilgi

karbonhıdrsat en once yakılır bu yüzden de cabk acıktırır ama protein en son yakılır bu yüzdende uzun surelı tok tutar spor ağırlıklı bır hayat tarzınız varsa proteın ağırlıklı beslenmelısınız proteının fazlası hareketsızsenız kılo yapar.proteın zaten yag olmadgı ıcın cok su ıcmelısnz ıctgnz su sayesınde ıdrarla atarsınız ve kılo vermenz hızlanır kas oranınız artar.

karbonhıdrsat en once yakılır bu yüzden de cabk acıktırır ama protein en son yakılır bu yüzdende uzun surelı tok tutar spor ağırlıklı bır hayat tarzınız varsa proteın ağırlıklı beslenmelısınız proteının fazlası hareketsızsenız kılo yapar.proteın zaten yag olmadgı ıcın cok su ıcmelısnz ıctgnz su sayesınde ıdrarla atarsınız ve kılo vermenz hızlanır kas oranınız artar.

Aynen katiliyorum. Yukaridaki mesaji okuyunca cok sasirdim. Karbonhidrat agirlikli beslenme kilolara kilo katip karinda can simidi yapar ancak.

Ne fazla karbonhidratlı beslenmesi sakın öyle bir şey yapmayın

Hiç karbonhidrat almamazlıkta yapmayın.

Yağıda proteinide karbonhidratıda dozunda almamız lazım sağlıklı olmak için. Ama sağlıklı yiyeceklerden tabi ki

Sporda önce karbonhidratlar yakılır sonra yağ yakımı başlar 20-30 dk sonrasında uzun sürede de proteine sıra gelir. O yüzden 1 saati aşkın spor tavsiye edilmez

Tavsiyem araştırmalar yapmanız. Ben aylardır sporla ilgili yazılar okuyorum gerek uzmanların gerekse amatörlerin. Bu dediklerimde elbet doğrudur demiyorum tabi ki

Spor beslenme diyet konusunda çok yaygın yanlışlar var bilgili olursanız ayırt etmeniz rahat olur

Bol kalori yakmalı yürüyüşler dilerim :)

var mı bana katılan?
Canım yürüyüş eritti mi basenlerini

Benide alın aranıza:) bayramdan bu yana kilo vermeye çalışıyorum hergün 1 saat yürücem diyorum kendime ama bi düzen tutturamadım fırsat buldukça leslie de yapıyorum toplanalım arkadaşlar bu kilolar gitmeli

Benide alın aranıza:) bayramdan bu yana kilo vermeye çalışıyorum hergün 1 saat yürücem diyorum kendime ama bi düzen tutturamadım fırsat buldukça leslie de yapıyorum toplanalım arkadaşlar bu kilolar gitmeli
Aynen ben de yurucem diyorum hep unutuyorum beraber yapalım mi canim

Bugün kahvaltı öncesi 1 saati aşkın yürüdüm canım:) Telefonum 5300 adım saymış, aslında baya yürüdüm bu telefon eksik sayıyo :)

Bugün kahvaltı öncesi 1 saati aşkın yürüdüm canım:) Telefonum 5300 adım saymış, aslında baya yürüdüm bu telefon eksik sayıyo :)
Oh ne guzel canim :)
17 ekkm cumartesi 1. Gün 35 dakika yürüyüş artacak insallah :))

X