Her Gün 1 Esma-ül Hüsna ile Dua Edelim

Günlük EL HÂFID zikir sayısı
Toplam 1481 adet

16 KİŞİ OLDUĞUMUZ İÇİN 92 ADET
DUASI OKUNAN 101 ADET

KIZLAR DUN ÇOĞUNUZ OKUMA YAPMAMIŞSINIZ.
CUMA-CUMARTESI-PAZAR GUNU OKUYAMANLAR BUTUN LİSTEYE OKUSUN LÜTFEN. PAZARTESIYE KADAR YENI LİSTE YOK.. ÇIKMA ISTEYENLERDE MESAJ ATABILIR..

Anlamı: Hafıd [ Yukardan aşağıya indiren alçaltan ]

Kerameti: Herhangi bir Murad için 500 kere ya da 3 gün oruç tutup 70 defa Oku.Kötüden ve belalardan korunmak için okunur.Okuyana düşman saldıramaz. Cin, şeytan ve insan şerrinden korunur. Bu isim; korunması için, neye okunursa, o şey muhafaza olur, korunur.

H E 'nun Duası:
Allahım dost görünen düşmanlarımı bana uzak eyle. Benı ,eşimi , ailemi ve bütün müslüman kardeşlerimi sağlıklarıyla sınama hepimize Bol rızıklı bır ömür ver yarabbım. Şuanda şifa bekleyen Burak kardeşimize şifa ver yarabbim.. Amin.
betul8516 'nın Duası:
rabbim tez zamanda eşimi doğru yola ilet. haramlardan uzaklaştır. kalp gözünü aç amin
elfce92 'nin Duası:
Rabbim bu evliliği her iki taraf içinde hayırlı kıl
ebruli-- 'nin Duası:
Rabbim dua sahibinin gönlündeki dualarını hayırlısıyla kabul et, kötülüklerden koru, işlerini kolaylaştır ve başarılı olmasını nasip et, bütün müminlerin günahlarını bağışla.
Cilekkokusu12345 'in Duası:
okunan esmaül husnalar hürmetine dualarimin kabulunu diliyorum, amin
G guzbahar 'ın Duası:
Allahım sen güzbahar kuluna transferinde hayırlı sağlıklı imanlı senin yolunda yetiştirebileceği ve eşiyle birlikte büyüteceği bir evlat nasip et. hayirlisiyla saglikli sıhhatli bir hamilelik süreci yaşat. Güzbaharın ve bu duayı okuyan herkesin gönlündeki tüm duaları kabul et Allahım. '' Kün Fe Yekün '' Ol deyince olduransın bizim için de “ol” de Rabbim. Amin.
tubatesbih 'in Duası:
hayırlı saglikli evlatlar
htchmd 'nin Duası:
Rabbim çıktığımız tedavi yolumuzu hayırlı eyle bizi hayırlı insanlarla karşılaştır. En hayırlı sonuç sana bağlı olandır sen hayırlısıysa evlat nasip eyle değilse sabrımızı ver içimizi rahatlat amin
saydin78 'in Duası:
"Yarabbim tüp bebek tedavimizde yüzümüzü güldür.Tedavimiz başarılı geçsin olumlu sonuçlansın. Sıkıntı verme kolaylaştır Yarabbim. Transferim olsun ve sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eyle. Sağlıklı, hayırlı, ömürlü, fiziksel, zihinsel, ruhsal problemleri olmayan zeki akıllı, imanlı inançlı, senin yolundan ayrılmayacak, dünya da ve ahirette yüzümüzü güldürecek, salih saliha evlatlar nasip eyle Yarabbim. Ol dersin oluverir Allah'ım ol de oluversin Allah'ım. Kardeşine hayırlı bir eş ve salih saliha evlatlar nasip eyle, bana eşime aileme ve tüm sevdiklerime sağlık sıhhat ve hayırlı uzun ömürler nasip et Allah'ım"Aminnnnn
yumiti 'in Duası:
Duam Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün aklı salim fiziksel ve zihinsel olarak da saglikli bir evlat nasip etsin inşallah ve eşimin tayininin tirnaginin bile kirilmayacagi bir yere çıkması tayinin çıktığı yerden hayırlısıyla sağ salim gidip gelmesini nasip etsin inşallah
@meryemkursun 'nun Duası:
rabbim hastalarımıza şifa dertlilerimize deva borçlularımıza edalar nasip eylesin hayırlısıyla tüm evlat sahibi olmak isteyenlere de sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin inş
hasbeee 'nin Duası:
Hayırlı sağlıklı imanlı vatana millete hayırlı bi evlat
Nefs 'in Duası:
Rabbim Pınar kulunun çok şükür kabul ettiğin duâsini en hayırlı şekilde devamını nasip et. Düştüğü sıkıntıdan kurtar.
Minel00 'ın Duası:
Ya Rabbim, annemi babamı kardeşlerimi beni ve tüm sevdiklerimi melek gibi görünen şeytanlardan koru. Hastalara şifa, dertlilere deva, borçlulara ödeme kolaylığı nasip et. Eşimle içinde bulunduğumuz durumu en hayırlı şekilde sonuçlandır. kalbimize ferahlık ver bizleri affet yarabbim.. amin...
V vaselin 'in Duası:
Allah'ım bütün işlerimin rast gitmesini nasip eyle. Amin.
esmaaaaalarrr 'ın Duası:
Rabbimden Hayırlı , sağlıklı , akıllı, güzel ahlaklı bir evlat diliyorum. Allahım işlerimizi kolaylaştır inşallah sağlıklı bi hamilelik geçirmeyi nasip eyle. Evimize huzur , mutluluk , bereket nasip eyle Yarabbim. Dualarımızı kabul eyle , Senin yolunda sevdiğin kullarından olmayı nasip et bize Allahım.

Okuyan H E okudum yazsın.

Liste :
1: H E / İLK 8 KİŞİYE OKUDU
2: betul8516
3: elfce92
4: ebruli-- / BÜTÜN LİSTEYE OKUDU..
5: Cilekkokusu12345
6: G guzbahar / İLK 8 KİŞİYE OKUDU
7: tubatesbih / BÜTÜN LİSTEYE OKUDU..
8: htchmd
9: saydin78
10: yumiti / yerıne ben okuyacağım..
11: @meryemkursun /İLK 8 KİŞİYE OKUDU
12: hasbeee / BÜTÜN LİSTEYE OKUDU..
13: Nefs / BÜTÜN LİSTEYE OKUDU..
14: Minel00 / BÜTÜN LİSTEYE OKUDU..
15: V vaselin
16: esmaaaaalarrr / İLK 8 KİŞİYE OKUDU

Allahım kabul etsin inşallah

Kusuru olur mu canım
İnan çok üzüldüm .. Allahım en yakın zamnda kucagını doldurur inşallah.
Allahım eşinin ve senın yardımcınız olsun. Güç kuvvet versın
Aminnn bitanem Aminnn cok kotuyum gelemiyorum kendime. Uyanik oldugum her an aglamak geliyor icimden, gozumden suzuluyor yaslar birdenbire

Canim duami degistirir misin? Sabir guc kuvvet dayanma gucu metanet diliyorum Rabbimden tez elden yanip tutustugum evladimi diliyorum Rabbimden

Aminnn bitanem Aminnn cok kotuyum gelemiyorum kendime. Uyanik oldugum her an aglamak geliyor icimden, gozumden suzuluyor yaslar birdenbire
Böylesı hayırlısıymış kuzum nolur kendını daha çok üzme. hayırlısıyla olucak senınde bı yavrun Demekki daha vakti saatı var. Sen moralın guzel olucakkı o bebekler sana tutunacak. Üzgün anne istemıyolar belli ki. Bu gunden sonra kendını bırak bı tatile falan çık..
Bebek faaln düşüme .. Stres çok olumsuz etkılıyor.

Canim duami degistirir misin? Sabir guc kuvvet dayanma gucu metanet diliyorum Rabbimden tez elden yanip tutustugum evladimi diliyorum Rabbimden
Hemen canım hemen. Allahım yardımcın olsun..

Toplam 1481 adet

DUASI OKUNAN 101 ADET

CUMA-CUMARTESI-PAZAR GUNU OKUYAMANLAR BUTUN LİSTEYE OKUSUN LÜTFEN. PAZARTESIYE KADAR YENI LİSTE YOK.. ÇIKMA ISTEYENLERDE MESAJ ATABILIR..

Kerameti: Herhangi bir Murad için 500 kere ya da 3 gün oruç tutup 70 defa Oku.Kötüden ve belalardan korunmak için okunur.Okuyana düşman saldıramaz. Cin, şeytan ve insan şerrinden korunur. Bu isim; korunması için, neye okunursa, o şey muhafaza olur, korunur.

H E 'nun Duası:
Allahım dost görünen düşmanlarımı bana uzak eyle. Benı ,eşimi , ailemi ve bütün müslüman kardeşlerimi sağlıklarıyla sınama hepimize Bol rızıklı bır ömür ver yarabbım. Şuanda şifa bekleyen Burak kardeşimize şifa ver yarabbim.. Amin.
betul8516 'nın Duası:
rabbim tez zamanda eşimi doğru yola ilet. haramlardan uzaklaştır. kalp gözünü aç amin
elfce92 'nin Duası:
ebruli-- 'nin Duası:
Rabbim dua sahibinin gönlündeki dualarını hayırlısıyla kabul et, kötülüklerden koru, işlerini kolaylaştır ve başarılı olmasını nasip et, bütün müminlerin günahlarını bağışla.
G guzbahar 'ın Duası:
Allahım sen güzbahar kuluna transferinde hayırlı sağlıklı imanlı senin yolunda yetiştirebileceği ve eşiyle birlikte büyüteceği bir evlat nasip et. hayirlisiyla saglikli sıhhatli bir hamilelik süreci yaşat. Güzbaharın ve bu duayı okuyan herkesin gönlündeki tüm duaları kabul et Allahım. '' Kün Fe Yekün '' Ol deyince olduransın bizim için de “ol” de Rabbim. Amin.
tubatesbih 'in Duası:
htchmd 'nin Duası:
Rabbim çıktığımız tedavi yolumuzu hayırlı eyle bizi hayırlı insanlarla karşılaştır. En hayırlı sonuç sana bağlı olandır sen hayırlısıysa evlat nasip eyle değilse sabrımızı ver içimizi rahatlat amin
saydin78 'in Duası:
Sabir guc kuvvet dayanma gucu metanet diliyorum Rabbimden tez elden yanip tutustugum evladimi diliyorum. Amin..
yumiti 'in Duası:
Duam Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün aklı salim fiziksel ve zihinsel olarak da saglikli bir evlat nasip etsin inşallah ve eşimin tayininin tirnaginin bile kirilmayacagi bir yere çıkması tayinin çıktığı yerden hayırlısıyla sağ salim gidip gelmesini nasip etsin inşallah
rabbim hastalarımıza şifa dertlilerimize deva borçlularımıza edalar nasip eylesin hayırlısıyla tüm evlat sahibi olmak isteyenlere de sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin inş
hasbeee 'nin Duası:
Nefs 'in Duası:
Rabbim Pınar kulunun çok şükür kabul ettiğin duâsini en hayırlı şekilde devamını nasip et. Düştüğü sıkıntıdan kurtar.
Minel00 'ın Duası:
Ya Rabbim, annemi babamı kardeşlerimi beni ve tüm sevdiklerimi melek gibi görünen şeytanlardan koru. Hastalara şifa, dertlilere deva, borçlulara ödeme kolaylığı nasip et. Eşimle içinde bulunduğumuz durumu en hayırlı şekilde sonuçlandır. kalbimize ferahlık ver bizleri affet yarabbim.. amin...
V vaselin 'in Duası:
esmaaaaalarrr 'ın Duası:
Rabbimden Hayırlı , sağlıklı , akıllı, güzel ahlaklı bir evlat diliyorum. Allahım işlerimizi kolaylaştır inşallah sağlıklı bi hamilelik geçirmeyi nasip eyle. Evimize huzur , mutluluk , bereket nasip eyle Yarabbim. Dualarımızı kabul eyle , Senin yolunda sevdiğin kullarından olmayı nasip et bize Allahım.

Liste :
1: H E / İLK 8 KİŞİYE OKUDU
3: elfce92
6: G guzbahar / İLK 8 KİŞİYE OKUDU
8: htchmd
9: saydin78

Canım dün gördüm yazını ama ne yazacağım bilemedim
Rabbim Her şeyin en hayırlısını verir.
Demek ki zamanı değilmiş.
İnşallah çektiğin bu acilarin yerini mutluluk alır.

Canım dün gördüm yazını ama ne yazacağım bilemedim
Rabbim Her şeyin en hayırlısını verir.
Demek ki zamanı değilmiş.
İnşallah çektiğin bu acilarin yerini mutluluk alır.
Sabirla bekliyorum 15 yildir canim Rabbimin takdiri bu yastan sonra olur mu bilemiyorum. Hayirlisi Rabbimden. Cok istiyorum Rabbim birgun nasip eder inşAllah

Tum listeye okudum canım. Rabbim kabul etsin inşAllah

bugünkü arkadaşlara da okudum . benim listeyi tamamladım. rabbim kabul etsin

Sabirla bekliyorum 15 yildir canim Rabbimin takdiri bu yastan sonra olur mu bilemiyorum. Hayirlisi Rabbimden. Cok istiyorum Rabbim birgun nasip eder inşAllah
canım rabbim büyük. ben 2. tedavimde hamile kaldım nasip değilmiş olmadı kalbi durdu ama 43 yasındaydım. şimdi 44 oldum. herşey nasp.. bu yaşta bu hasretle yanmakta nasip... rabbim sabır versin... rabbim aratmadan nasip etsin inşallah...

canım ben duamı kısalttım bunu ekler misin bir daha duama...

Allahım sen güzbahar kuluna hayırlı sağlıklı imanlı senin yolunda yetiştirebileceği ve eşiyle birlikte büyüteceği bir evlat nasip et. Güzbaharın ve bu duayı okuyan herkesin gönlündeki tüm duaları kabul et Allahım.

Aminnnn bitanemmm bekliyoruz sabirla inancla hasretle. Insallah kavusuruz hepimiz meleklerimize

Toplam 1481 adet

DUASI OKUNAN 101 ADET

H E 'nun Duası:
betul8516 'nın Duası:
elfce92 'nin Duası:
ebruli-- 'nin Duası:
G guzbahar 'ın Duası:
Allahım sen güzbahar kuluna hayırlı sağlıklı imanlı senin yolunda yetiştirebileceği ve eşiyle birlikte büyüteceği bir evlat nasip et. Güzbaharın ve bu duayı okuyan herkesin gönlündeki tüm duaları kabul et Allahım.
tubatesbih 'in Duası:
htchmd 'nin Duası:
saydin78 'in Duası:
Sabir guc kuvvet dayanma gucu metanet diliyorum Rabbimden tez elden yanip tutustugum evladimi diliyorum. Amin..
yumiti 'in Duası:
hasbeee 'nin Duası:
Nefs 'in Duası:
Minel00 'ın Duası:
V vaselin 'in Duası:
esmaaaaalarrr 'ın Duası:

Liste :
1: H E / BÜTÜN LİSTEYE OKUDU..
3: elfce92 / BÜTÜN LİSTEYE OKUDU..
6: G guzbahar / BÜTÜN LİSTEYE OKUDU..
8: htchmd / BÜTÜN LİSTEYE OKUDU..
9: saydin78 / BÜTÜN LİSTEYE OKUDU..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…